Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 09. týden (1.3.2021 - 7.3.2021)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Sexu byste se měli věnovat především v pondělí a v úterý-v práci vás budou vytěžovat jen přiměřeně, takže vám zbude nejen energie, ale i dobrá a ničím nezkažená nálada. Miláček bude v dobrém rozmaru a s tím, že zejména v pondělní večer zapomenete na práci a budete se věnovat sobě navzájem, vysloví souhlas. Následně si pak užijete sex, který oba chcete a který bude skvělý.

Býk

Ve středu, kdy Venuše z romantických Ryb tvoří sextil s Uranem ve vašem znamení, jednáte naprosto jinak, než jste zvyklí. O tom, že byste v lásce, citech a erotice předstírali ostych a třeba i nezájem, nechcete ani slyšet. Rozhodli jste se, že miláčkovi ukážete, že se i vy umíte chovat opravdu vášnivě-Vaše záměry se vám podaří tak, že vy budete spokojení a váš miláček nadšený.

Blíženci

V pondělí a v úterý, kdy Luna prochází vaším sektorem lásky a romantiky, vám na vytvoření dokonalé láskyplné atmosféry stačí opravdu málo. Je jen potřeba, abyste partnerovi dali jasně a jednoznačně najevo, že je pro vás tím nejdůležitějším, co vám život dal. Bude sice chvíli trvat, než pochopí, že to myslíte vážně, ale jakmile mu to dojde, budete mít doma a hlavně v ložnici ráj.

Rak

V době, kdy Slunce prochází znamením Ryb, vám sex chutná podstatně víc, než kdykoli jindy. V tomto týdnu vás navíc čeká středa a čtvrtek, kdy vám Luna ve Štíru pošle nejen touhu po vášni, ale i nápad, jak ji do vašeho vztahu nenápadně, ale úspěšně vpašovat. Toho, že by vám miláček řekl, že myslíte jen na zábavu, zatímco práce vám nic neříká, se tentokrát bát nemusíte.

Lev

Vaše síla je v Merkuru, který se pořád ještě nachází ve vašem partnerském sektoru a pokud chcete s miláčkem mluvit o lásce a rozebírat s ním to, co k němu cítíte, máte skvělou šanci. Kdybyste se však rozhodli, že přejdete od slov k činům a dáte miláčkovi lásku najevo tak, aby na to hned tak nezapomněl, máte na to pátek a celou sobotu. Pak můžete své city projevovat tak, abyste si to oba užili.

Panna

Když zjistíte, že partner má kromě vás rozehraný ještě i minimálně jeden další vztah, nerozčilujte se, ani si neříkejte, že vám něco opět nevyšlo. Se svým životním druhem si promluvte a jasně mu řekněte, že něco takového akceptovat nehodláte. Kdyby vás začal přesvědčovat, že se vám něco zdá a že vidíte nebezpečí tam, kde není, nenechejte se umluvit!

Váhy

V pondělí, kdy Luna prochází vaším znamením, můžete brát každou šanci na erotický kontakt jako malý zázrak. Praktických záležitostí, které musíte řešit, je tolik, že každý dotek, na který si s partnerem najdete čas, můžete vnímat jako svátek. Večer pak zjistíte, že by na sex byl i prostor, ale chybí vám energie-tu naštěstí nepostrádá váš partner, který vás už o tom, že se nutně potřebujete pomilovat, přesvědčí.

Štír

Kombinace Venuše ve vašem sektoru lásky a romantiky a Urana ve vašem sektoru partnerském, která nastává ve středu, vás dostane do situací opravdu nečekaných. Jde o energii, která se spolehlivě postará, abyste ztratili veškeré zábrany, které v lásce máte. Přesto byste si měli dát pozor, abyste se ve čtvrtek neprobudili vedle člověka, o kterém nevíte, jak se jmenuje, na místě, o němž netušíte, jak jste se tam dostali.

Střelec

V pátek a v sobotu máte sice energie na rozdávání, ale taky máte spoustu aktivit, které si její nasazení vyžaduji. To, že odložíte erotiku jako něco, co je sice příjemné, ale bez čeho se v krajním případě dokážete obejít, váš však ani nenapadne. Přesto byste si měli dát pozor, abyste při erotických hrátkách buď nezívali nebo dokonce kompletně neusnuli.

Kozoroh

Veškeré vaše citové a tím i eroticky laděné vztahy ovlivňuje Venuše ze sektoru komunikace. Konečně se dostanete do stavu, kdy dokážete jasně pojmenovat nejen to, co jste v erotice zažili, ale především to, co v této oblasti od svého partnera chcete. Pohoda, kterou tato otevřenost do vašeho vztahu vnese, bude velice příjemné a skoro až fyzicky hmatatelná.

Vodnář

Dotazy, které ohledně vašich dosud nasbíraných erotických zkušeností padnou, vám vyrazí dech. Vyptává se vás totiž člověk, kterému do toho, jak, kdy a s kým jste co měli, opravdu nic není. Když vám na závěr sdělí, že se ptal proto, že ho už nebaví být kamarádem, a že se tedy rozhodl, že se stane vaším erotickým partnerem, který to vědět má a musí, vyrazí vám dech definitivně.

Ryby

O tom, jak to můžete vydržet s člověkem, o němž si všichni myslí, že se k vám vůbec nehodí, se s nikým nebavte-o vášnivých chvílích, které spolu zažíváte, se bavit nechcete a nebudete. Kdybyste mu začali vysvětlovat všechny ostatní důvody, které vás drží spolu, nevěřili by vám už vůbec,když budete mlčet, ušetříte si vysvětlování. Dalo by vám spoustu práce, přičemž efekt by byl nulový.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA