Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 12. týden (22.3.2021 - 28.3.2021)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Opět si uvědomíte, že důležitou roli hraje v lásce a zejména v erotice nejen to, o čem se mluví, ale hlavně to, o čem vás miláček vytrvale mlčí. Když ho v tomto směru rozpovídáte, zjistíte, že máte spolu společného daleko víc, než jste si původně mysleli. A když se spolu dostanete na jeho erotické sny, zjistíte, že jsou až na malé detaily stejné jako ty vaše.

Býk

V pátek a v sobotu, kdy Luna prochází vaším sektorem lásky a romantiky, byste si na sebe měli s partnerem udělat daleko víc času, než jste si věnovali dosud. Zapomeňte na všechno, co vás dosud dělilo, a vychutnávejte si každou chvíli, kdy můžete být spolu. A kdyby se prarodiče nabídli, že vám pohlídají děti, nesmí vás ani napadnout, že byste jejich velkorysou nabídku odmítli!

Blíženci

Pondělní trigon mezi Marsem a Saturnem nevypadá sice ani trochu romanticky, ale přesto k lásce vyloženě vybízí. Pod jeho vlivem nebudete o lásce moc mluvit, ale zase se naplno pustíte do realizace všech nápadů, které v této oblasti máte a svého miláčka pak navíc překvapíte výdrží. Pokud jste už dlouho nezažili noc, která se plynule překlopí v ráno, máte šanci!

Rak

V pondělí a v úterý, kdy Luna prochází vaším znamením, se k sexu motivovat nedokážete ani v případě, kdy víte, že byste opravdu měli. Vaši pozornost si usurpují pracovní záležitosti, kterým se musíte věnovat v první řadě-přesto (nebo právě proto) byste si měli udělat čas a s partnerem to důkladně probrat. I když vám to připadá nemožné, může mít pocit, že na něj nemáte čas proto, že ho věnujete někomu jinému.

Lev

Saturn, který dlouhodobě pobývá ve vašem partnerském sektoru, má na kvalitu a podobu vašeho vztahu daleko větší dopad, než si dokážete představit. I když obvykle po vztahové a erotické stabilitě nijak zvlášť netoužíte a jen si říkáte, že stabilita je první krok k nudě, tentokrát je to jinak. Pochopíte, že předvídatelnost v sexu má svá plus a začnete ji vyžadovat.

Panna

Kdyby to šlo, měli byste si na erotiku rezervovat páteční a posléze i sobotní večer-jde o dny, kdy bude Luna ve vašem znamení a kdy budete mít na veškeré intimní zábavy dostatek času. Večer se tak může klidně protáhnout do hluboké noci. Vy pak nebudete druhý den muset vstávat do práce a vůbec vám to nebude vadit. A kdybyste byli trochu nedospalí, po obědě to bez problémů doženete.

Váhy

Úplněk, který se v neděli odehrává ve vašem znamení, má na váš erotický život vysoce pozitivní vliv. Ve vašem miláčkovi navíc probudí aktivity, ze kterých jste ho nikdy nepodezírali. Když přijde s tím, že byste se mohli milovat tak, aby na vás měsíční světlo dopadalo, opravdu si nedělá legraci-usoudil, že to vašemu vztahu dodá přesně tu romantiku, kterou jste zatím postrádali.

Štír

Sextil mezi Merkurem a Uranem vás nutí, abyste nejdříve mluvili a až potom nad dopadem svých slov uvažovali. Pokud však chcete mít ve vztahu klid, měli byste své jednání v tomto smyslu alespoň trochu zmírnit-jakmile si z partnera začnete dělat legraci, čekejte tvrdý protiútok, který veškerou harmonii z vašeho vztahu spolehlivě zažene. Kdybyste si slíbili, že partnera ani jeho erotické talenty nebudete hodnotit ani je komentovat, bude to lepší.

Střelec

Období, kdy Slunce prochází znamením Berana je pro vás v erotickém slova smyslu vždycky velice bohaté. Zejména ve středu a ve čtvrtek si nebudete moci na nudu v tomto ohledu stěžovat,lidí, kteří se kolem vás motají a kteří vám nabízejí svou přízeň, je víc než obvykle. Vám to sice dělá dobře, ale na jejich nabídky neodpovídáte,ve svém osobním ani erotickém života nic měnit nehodláte.

Kozoroh

V pondělí a v úterý, kdy je Luna ve vašem partnerském sektoru, nechejte režii erotické stránky vašeho života v rukou partnera. I když máte v tomto smyslu nějaké vlastní představy, nechejte si je pro sebe-když partnerovi dovolíte, aby rozvinul ty svoje, těšte se na neobyčejně milé překvapení. Zjistíte, že pro vzájemnou radost a příjemné potěšení umíte udělat víc, než jste si mysleli.

Vodnář

V době, kdy Slunce prochází vaším sektorem komunikace, byste měli s partnerem mluvit i o tom, čemu se v řeči obvykle vyhýbáte. Kdybyste erotiku využili jako skvělý způsob, jímž ze svého života odstraníte zbytečné napětí a vytvoříte platformu pro rozumnou domluvu, bude to skvělé. Noci byste tak střídavě propovídali a promilovali, což je něco, co jste spolu už dlouho nezažili.

Ryby

Když chcete svého miláčka příjemně překvapit, navrhněte mu kromě všech obvyklých radovánek nejdříve pořádnou, ale zároveň jemnou masáž-zabere vám sice více času, než obvyklá milostná předehra, ale to nevadí. Když vám pak miláček sdělí, že tak krásný večer už hodně dlouho nezažil, mluví pravdu. Můžete mu však slíbit, že jich s vámi v budoucnu zažije tolik, kolik bude chtít!

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA