Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 13. týden (29.3.2021 - 4.4.2021)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Vzpomínky na to, jaké to bylo, když jste spolu začínali, jsou stále častější a stále milejší. Občas je vám dokonce líto, že se čas nedá zastavit a že si neužijete stejně intenzivní erotiku, jako kdysi dávno. Kdybyste ale využili energii Luny, která je v pondělí ve vašem partnerském sektoru, čas byste sice nevrátili, ale zase byste si užili všeho, co jste se během vašeho soužití naučili.

Býk

Chápete, že váš miláček potřebuje svobodu a pocit, že mu věříte, ale taky je vám jasné, že byste neradi, kdyby této svobody využil víc, než by se vám zamlouvalo. Když se mu to budete snažit vysvětlit, měli byste užívat pokud možno logické argumentace. Citovými výbuchy ho nepřesvědčíte, ale důvody, založené na oboustranné potřebě pohody a ničím nerušené důvěry, by zabrat mohly.

Blíženci

Pomluvy, které ohledně vašeho partnera a jeho erotických rozverností slyšíte, si musíte nejdříve prověřit. Když využijete Merkur, který se v neděli ráno dostává do Berana, a přímo se ho zeptáte-toho, že by vám neřekl pravdu, se bát nemusíte. Když vám intuice hlásí, že se vám nemusí k ničemu přiznávat, protože není k čemu, má naprostou pravdu.

Rak

V úterý a ve středu, kdy se Luna nachází ve vašem sektoru lásky a romantiky, si musíte především stanovit a určit ten správný žebříček priorit. Kdybyste pochopili, že partner a soulad, který mezi vámi panuje, je tím nejdůležitějším, zatímco nic jiného podstatné není, bude to skvělé. A kdyby vám ještě došlo, že práci můžete klidně převézt na druhou kolej, bude to ještě lepší!

Lev

Člověk, který má pocit, že si vaši přízeň získá lichotkami nebo dárky, je na omylu, ale zatím o tom nemá ani tušení. Je potřeba, abyste mu to pořádně vysvětlili a poučili ho, že takto cesta si cestu k vašemu srdci ani tělu neotevře. To, že na to, aby vám koupil dárek, kterým by vás dokázal přesvědčit, v žádném směru nemá, mu však říkat nemusíte-je to sice pravda, ale jeho by se to zbytečně dotklo.

Panna

I když máte pocit, že by mezi vámi a vaším novým objevem mělo být pokud možno jasno, všechno mu říkat opravdu nemusíte. O jeho předchozí erotické zkušenosti a o to, kde je získal, se sice zajímat můžete, ale přehánět byste to neměli. Když dáte najevo, že vás nezajímá ani tak minulost, jako vaše společná budoucnost, bude to podstatně lepší.

Váhy

Sextil mezi Venuší a Saturnem, který se odehrává v úterý, má na váš erotický i veškerý další život vysoce pozitivní vliv. Konečně se dostanete do stavu, kdy nebudete mít pocit, že jste čas, který jste miláčkovi a erotice věnovali, použili na něco, co nestojí za to. Naopak! Láska, kterou si dáte najevo, vnese mezi vás pocit stability a odpovědnosti, kterou jeden za druhého cítíte-bude to velice pozitivní a navíc i trochu vzrušující pocit.

Štír

Když chcete někoho sbalit, používáte všechny prostředky, které máte vyzkoušené a o kterých víte, že fungují,v úterý, kdy jste pod vlivem sextilu mezi Venuší a Saturnem, byste však měli jejich užití nejdříve důkladně zvážit. To, že v hovoru s vaší potenciální velkou láskou situaci trochu přikrašlujete, že naprosto normální. Když však začnete mluvit o něčem, co pravda není a co si dokáže snadno ověřit, je to žádost o průšvih.

Střelec

Letošní Velikonoce patří k těm, na které se sice můžete těšit, ale které si nijak zvlášť neužijete. Naštěstí vedle sebe máte miláčka, který chápe, jak vám je, a který se snaží, aby vám bylo co nejlépe. Zejména ve čtvrtek a v pátek, kdy je Luna ve vašem znamení, se ze všech sil snaží, abyste byli spokojení a abyste se měli v každé denní či noční hodině na co těšit, Vy pak musíte zkonstatovat, že se mu to daří!

Kozoroh

Pokud si potřebujete s miláčkem promluvit o něčem, co je opravdu důležité a co má zároveň na vás společný život velký vliv, nechejte hovor na pátek. Jde o den, kdy můžete využít skvělou energii sextilu mezi Merkurem a Plutem. S jeho pomocí dokážete všechno nazvat tím pravým jménem, ale zároveň dokážete mluvit tak, aby se partner nenaštval ani neurazil, ale přemýšlel.

Vodnář

Když doma narazíte na krajkové masky, ničemu se nedivte a jen čekejte. Je docela možné, že se partner rozhodl, že tímto způsobem obohatí váš erotický život. Nejdříve se v maskách nebudete cítit tak úplně komfortně, ale záhy jim přijdete na chuť-v masce totiž dokážete bez problémů vystupovat jako krásná neznámá, nebo svůdce, kterému se odolat prostě nedá.

Ryby

To, že se při láskyplných hrátkách projevujete bez zábran, je vám jen ke cti-využijte šance a miláčkovi dokažte, že řeči o chladných Rybách jsou jen astrologickou pověrou, která s realitou nemá vůbec nic společného. Pozor byste však měli dávat na šperky, které má miláček na sobě. Kdybyste mu roztrhli řetízek, mohla by z toho být mrzutost,když ho včas přesvědčíte, že má veškeré ozdoby včas sundat, bude to lepší.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA