Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 14. týden (5.4.2021 - 11.4.2021)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Pondělí, kdy bude volno, ale kdy vás patrně moc koledníků rozptylovat nebude, je pro erotické radovánky jako stvořené. Pokud si je však chcete náležitě vychutnat, měli byste je odložit až na odpoledne,využijete tak Lunu, která se dostává do Vodnáře a která přeje experimentům všeho druhu. Na to, co si s partnerem dopřejete v erotice, se můžete opravdu těšit!

Býk

Zatímco začátek týdne proběhne v naprostém klidu a vás nic zajímavého nečeká, ve čtvrtek a v pátek se situace změní, Luna se dostane do Ryb a postará se, abyste do erotických hrátek zapojili co nejvíce fantazie. Začít můžete třeba tím, že vylovíte tubu čokolády, která je určena k malování na tělo. Miláček bude nejdříve překvapený, ale pak bude jejím použitím nadšenější, než vy.

Blíženci

O to, abyste si sex pořádně užili, se už v pondělí večer postará vliv nastupujícího sextilu mezi Venuší a Marsem-když podlehnete jeho vlivu, můžete se těšit na večer, který bude stát za to. Pak sice hrozí, že se protáhne až do hluboké noci (u zvlášť talentovaných skoro až do úterního rána), ale to bude to poslední, co by vám vadilo. V práci nebudete sice stát za moc, ale naštěstí si toho nikdo nevšimne.

Rak

Nenápadné náznaky a erotické narážky, které směrujete člověku, který se vám líbí, budí náležitou odezvu. Dotyčný vůbec nezastírá, že je správně pochopil a že je s vaší aktivitou spokojený,problémy to však může dělat někomu, kdo si na něj rovněž myslí a kdo se s vaším přístupem nedokáže srovnat. Právě proto by bylo lepší, kdybyste přidali na tempu a celou záležitost uzavřeli svým vítězstvím!

Lev

V úterý a ve středu, kdy je Luna ve vašem partnerském sektoru, si v sexu nemáte na co stěžovat. Miláček chápe, že jeho objetí potřebujete, a snaží se vám ho poskytnout v co nejhojnější míře. Když k tomu v úterý přidá ještě několik lichotek, poklon a vášnivých slovních vyznání lásky, pochopíte, že je vám s ním tak dobře, že nikoho dalšího hledat nemusíte a nebudete.

Panna

Čtvrteční a páteční Luna ve vašem partnerském sektoru vám může přinést nejedno překvapení. Váš miláček, kterého jste dosud mohli tak trochu považovat za erotického ňoumu, se vzchopí a předvede vám něco, co jste ještě nezažili. Budete si to sice užívat, ale zároveň budete přemýšlet, kde na takové nápady přišel a kde se je naučil realizovat.

Váhy

Než se rozhodnete, že vzdáte usilování o člověka, který se vám opravdu líbí, ještě chvíli počkejte,před vámi leží týden, ve kterém se situace může zásadně změnit. Když počkáte do sobotního rána a využijete energii Luny, která se dostane do vašeho partnerského sektoru, zjistíte, že svůj nezájem předstírá sice skoro dokonale, ale vás neošálí. Je jasné, že jste zvítězili!

Štír

Na nervy vám lezou příbuzní vašeho partnera,máte pocit, že se k vám lísají víc, než se vám líbí a než vám připadá vhodné. Než na to však upozorníte svého miláčka, měli byste to pořádně zvážit,je docela možné, že byste se dozvěděli, že oni za nic nemůžou, protože jen reagovali na vaše sice dobře skryté, ale přesto patrné erotické návrhy. Možná by opravdu bylo lepší, kdybyste si s nimi raději promluvili vy.

Střelec

Především si uvědomte, že i vaše fyzické (a tím i erotické) možnosti mají své hranice. Pokud usoudíte, že máte všeho až nad hlavu, do žádné včetně erotické aktivity se nenuťte,nemělo by to ten správný dopad. Miláček by poznal, že se s ním milujete z povinnosti, a byl by naštvaný,Vy byste pak usoudili, že si vaší oběti ani trochu neváží, a byli byste naštvaní ještě víc...

Kozoroh

Na zásadní erotické zážitky se můžete těšit hned v pondělí dopoledne-o to, abyste měli co prožívat a zároveň na co vzpomínat, se postará pozitivní vliv konjunkce Luny s Plutem. Kdybyste chtěli do nového týdne vstoupit tím nejlepším způsobem, máte šanci. Sex, který si v pondělí na rozhraní noci a jitra dopřejete, patří k těm, na něž se nezapomíná. A navíc si pak budete moci dopřát ještě pár chvil zaslouženého spánku!

Vodnář

Když pochopíte, že vztah mezi vašimi dobrými kamarády stejného pohlaví není zdaleka jen přátelský, můžete být překvapení. Přesto by bylo dobré, kdybyste si své postřehy nechali pro sebe-pro ty, kteří to vědí, by to žádné překvapení nebylo,a ti, co to dosud nevědí, si mohou počkat, až jim to dojde. To, že vy budete mlčet, bude nejen ohleduplné, ale i taktické.

Ryby

Ve čtvrtek a v pátek, kdy se Luna nachází ve vašem znamení, dokážete o své lásce a zejména o svých erotických potřebách mluvit tak, aby i vašemu miláčkovi došlo, jak moc je pro vás jejich uspokojení důležité. V pátek, kdy jste pod vlivem kvadratury mezi Marsem a Neptunem, si dejte pozor na zbytečné projevy žárlivosti. Jindy to sice jako motivace pro partnera fungovat může, ale tentokrát by to nezabralo.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA