Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 15. týden (12.4.2021 - 18.4.2021)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Jsou věci, kterým se musíte postavit čelem-hned v pondělí, kdy jste pod vlivem novoluní ve svém znamení, byste si měli přiznat, že vám na nervy silně leze sourozenec vašeho miláčka. Při každé příležitosti vás oblažuje eroticky laděnými poznámkami, které se vám ani trochu nelíbí. On vám sice tvrdí, že jimi nic ani nemyslí, ani nenaznačuje, ale vy si tím zdaleka tak jistí nejste.

Býk

Doby, kdy jste o erotickou přízeň zajímavého člověka bojovali a snažili jste se ji získat, jsou za vámi. Teď se v tomto ohledu chováte daleko zdrženlivěji-usoudily jste, že člověka, který vás chce, přesvědčovat nemusíte,a pokud vás nechce, je to jen zbytečná ztráta času. Jeho přesvědčování k ničemu, než k tomu, že se před ním budete zbytečně ztrapňovat, nepovede.

Blíženci

Pokud si chcete s partnerem promluvit o svém dalším životě, nespěchejte. To, kvůli čemu byste se během týdne hádali, proběhne v sobotu, kdy jste pod vlivem pozitivně ozářeného Merkura, hladce a bez problémů. Nakonec oba zkonstatujete, že to hlavní, co vás drží pohromadě, je sex, který vám naštěstí funguje-to ostatní se pak dříve či později poddá.

Rak

S tím, že jste přišli o svou velkou lásku, jste se smířit dokázali,s tím, že jste tím zároveň přišli i o dokonalé erotické zážitky, které vám rád a s chutí poskytovala, se smiřujete daleko obtížněji. Dokonce začínáte přemýšlet, zda byste se s bývalým partnerem nemohli domluvit na vzájemné sexuální výpomoci. Zkuste oťuknout terén a uvidíte, jak bude na váš návrh reagovat.

Lev

Musíte přiznat, že se časový posun podepsal na vašem erotickém životě nepříliš pozitivně-ráno vstáváte na poslední chvíli, takže nemáte na mazlení čas. Večer jste zase tak unavení, že sotva držíte oči otevřené. V sobotu se naštěstí situace obrátí ve váš prospěch,doženete spánkový dluh a začnete uspokojovat i ostatní životní potřeby své i partnerovy...

Panna

Zatímco v pondělí a v úterý máte pocit, že se sice můžete snažit, ale společnou řeč s partnerem přesto najít nedokážete, ve středu večer se situace zásadně změní. Venuše vstoupí do Býka a vy konečně pochopíte, že uspokojení z práce je sice fajn, ale kvalitní erotický život vám nenahradí. To, že pak přesunete pozornost na partnera a začnete dohánět erotické resty, je jen logické.

Váhy

Novoluní, které v pondělí probíhá ve vašem partnerském sektoru, vám sice poskytuje mocný energetický podnět, ale tím to taky končí. Kvadratura mezi Venuší a Plutem, která současně probíhá, váš erotický život spíše komplikuje. Chuti na to, abyste se po této stránce projevili, máte spoustu,potíž je však v tom, že nevíte, na koho byste měli své požadavky nasměrovat.

Štír

V úterý a ve středu, kdy Luna prochází vaším partnerským sektorem, vyloženě pociťujete, jak je váš erotický život na vzestupu. Ve středu večer, kdy se do vašeho partnerského sektoru dostává i Venuše, byste si měli najít několik hodin, které můžete věnovat partnerovi i sami sobě. Už ve čtvrtek ráno pak zkonstatujete, že to byla nejlepší časová investice, kterou jste v poslední době učinili.

Střelec

Novoluní, které se v pondělí odehrává ve vašem sektoru lásky a romantiky, má na váš život všestranně pozitivní dopad-najednou se přestanete stydět o svých citech mluvit. Partnera o nich informujete sice humornou formou, ale tak, aby pochopil, že to myslíte naprosto vážně. K erotice ještě patrně nedojde, ale to je to poslední, co vám vadí,Vy si totiž dokážete počkat.

Kozoroh

Úvahy o tom, zda si vaše bývalá láska zaslouží nebo nezaslouží druhou šanci, mít sice můžete, ale sami víte, že jsou k ničemu-znáte se a víte, že to, že byste jí tuto šanci dali, by stejně k ničemu nebylo.Váš bývalý partner by se možná dokázal nad minulost povznést a začít znovu, ale vám by se to nepodařilo. Výsledkem by byl pár promilovaných nocí a pocit, že jste udělali to nejhorší, co se dalo.

Vodnář

Dobře aspektovaný Jupiter ve vašem znamení vám přeje štěstí v lecčem včetně lásky a sexu,týká se to zejména čtvrtka a pátku, kdy svůj erotický život hodnotíte jako vysoce uspokojivý. Ve čtvrtek večer dokonce přemýšlíte, zda nezavoláte do práce a nevezmete si na pátek volno. Pak byste konečně mohli na práci zapomenout a věnovat se jenom, pouze a výhradně lásce.

Ryby

Nad vším, co se týká partnerství a jeho dalšího vývoje, visí velký otazník. Hlavně v pracovní části týdne máte pocit, že se se svým miláčkem nedokážete domluvit, ani když se o to opravdu a ze všech sil snažíte. K pozitivnímu posunu dojde až v neděli,s pomocí ranního sextilu mezi Lunou a Venuší nejdříve zmírníte erotické napětí a pak se konečně začnete normálně bavit.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA