Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 20. týden (17.5.2021 - 23.5.2021)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Když si chcete sex pořádně vychutnat, otálet nemůžete, je potřeba, abyste využili už pondělní odpoledne. Luna se přesune do vašeho sektoru lásky a romantiky, a vy začnete přemýšlet, jak propojit erotiku a lásku, která hory přenáší. Naštěstí máte partnera, který pochopí, o co vám jde, vaše signály správně rozklíčuje a rozhodne se, že vám ukáže, jak může být sex krásný.

Býk

Fungujete naprosto paradoxně,Váš vztah stabilizuje a přitom mu sílu dodává zejména v pondělí trigon mezi Sluncem a Plutem. Pod jeho vlivem se dokážete chovat nezvykle sebevědomě a navíc i naprosto otevřeně. Pokud dát miláčkovi najevo svou lásku, dokážete to udělat tak, aby měl pocit, že tak vášnivé vyznání ještě nezažil a patrně ho už nikdy nezažije.

Blíženci

O to, aby vás někdo v oblasti erotiky poučoval a radil vám, co máte dělat, nestojíte,právě proto hrozí nebezpečí, že se někdo takový vyskytne. Nejhorší to však bude v případě, kdy si vás odchytí bývalý partner vašeho aktuálního životního druha, který vám začne radit, jak s ním máte zacházet. To, že se ovládnete a přímo mu nevynadáte, berte jako svůj životní výkon!

Rak

Nezdá se vám, že je nejvyšší čas, abyste se v sexu začali chovat otevřeně? K zásadní změně svého přístupu využijte už pondělní dopoledne. Luna je ve vašem znamení a postará se, abyste chytili ten pravý drajv. Najednou dokážete miláčkovi přesně popsat to, co byste v erotickém životě chtěli prožít a co vám ještě neposkytl-bude to pro něj dost šok, ale nakonec vám vaše požadavky splní.

Lev

Především si uvědomte, že váš partner patří k lidem, kteří jsou až příliš soustředění na sebe a svou důstojnost. Když si z něj začnete dělat legraci, čekejte zásadní problém. Ještě horší to bude v případě, kdy se náhle a z ničeho nic rozesmějete při sexu,vezme si to velice osobně a vy budete mít spoustu práce, abyste mu vysvětlili, že jste ho tím opravdu nechtěly naštvat.

Panna

Ve středu, kdy se v jeho znamení nachází Luna, a kdy je Slunce ještě v Býku, myslete jak v životě, tak v sexu především na sebe. Když se nad podobou svého erotického života poctivě zamyslíte, musíte přiznat, že jste partnerovi a jeho potřebám hověli už dost dlouho. Teď je čas, abyste mu vysvětlili, že i vy máte v této oblasti své požadavky, které by měl plnit.

Váhy

Během týdne počítejte s erotikou, která bude naprosto normální a nijak překvapující. Bez vášní však nebudete a navíc si je užijete v sobotu a v neděli, kdy na jejich prožívání budete mít vy i partner dostatek času a energie. To, co mezi vámi je, navíc posílí stacionární a tedy velmi silný Saturn-jeho energie vás sice trochu zpomalí, ale zase se postará, abyste si vzájemnou společnost pořádně vychutnali.

Štír

O tom, že svého miláčka vnímáte jako neskutečně sexuálně atraktivní stvoření, nepochybujete a navíc zjistíte, že on vás vidí naprosto stejně. Zejména ve druhé polovině týdne se můžete v tomto směru těšit na spoustu zajímavých zážitků. Miláček se rozhodne, že váš erotický život pořádně zpestří - a vy se vší svou erotickou fantazií budete jen přemýšlet, kam na takové nápady chodí.

Střelec

Zatímco během týdne bude váš erotický život probíhat naprosto normálně a bez větších výkyvů, čtvrtek vám slibuje něco extra. Při trigonu mezi Venuší a Saturnem si můžete být jistí, že rozhodně nic neuspěcháte,miláček i vy si budete vzájemné společnosti užívat dlouho do noci. A když budete ve vztahu, který teprve začíná, protáhnete večer až do bílého rána.

Kozoroh

V pondělí, kdy jste pod vlivem trigonu mezi Sluncem a Plutem, se v tom, co se týká erotiky a sexu, vůbec nepoznáváte,zapomínáte (a dokonce s chutí) na veškeré pracovní povinnosti. O to víc se soustředíte na vylepšení svého soukromého života. Začít můžete třeba tím, že ho ujistíte, že vám na něm záleží daleko víc, než na čemkoli jiném, vaší další kariéru nevyjímaje.

Vodnář

V úterý a ve středu, kdy Luna prochází vaším partnerským sektorem, to nemáte jednoduché. Na jedné straně tušíte, že by bylo dobře, abyste se v sexu chovali rozumně, na druhé po vás miláček chce něco, co totálně vybočuje z vašich obvyklých zvyků. Navíc stále častěji rozpřádá úvahy o lásce v přírodě a čeká, že je vyhodnotíte jako ten nejlepší nápad, s nímž mohl přijít.

Ryby

To, že je něco trendy, ještě neznamená, že se do toho vrhnete po hlavě a budete to chtít okamžitě vyzkoušet. Když miláček přijde s tím, že je nyní módní polyamorie, nechcete o tom ani slyšet a budete se tvářit tak zle, že miláček sám přizná, že tímto návrhem jenom žertoval. Vy si tím sice nejste tak zcela jistí, ale protože chcete mít doma klid, nahlas nic neříkáte.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA