Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 17. týden (26.4.2021 - 2.5.2021)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Za jiných okolností by se dalo čeka, že týden, ve kterém je zakomponovaný První máj, budete trávit v objetí svého partnera a na nic jiného než na sex myslet nebudete. Letos je však všechno jinak. díky posledním bouřlivým změnám máte všeho až nad hlavu. Pokud se rozhodnete k sexu, vnímáte ho jako zklidňující prostředek, který má mezi vás a partnera vrátit pohodu a klid.

Býk

Potíže můžete mít s partnerem svých kamarádů. Tvrdí vám, že se s jejich partnerem vyjít nedá, ale vy to vidíte zcela jinak. k dotyčnému se chováte klidně a láskyplně, čímž si zajistíte stejné jednání i z jeho strany. Když ale začne nahlas uvažovat o tom, že by si s vámi rozumněl daleko lépe, než se svým stávajícím partnerem (a vašim kamarádem), dost vás tím vyvede z míry.

Blíženci

Otázky, které vám partner klade, patří k těm, na které se vám nechce odpovídat-máte pocit, že jsou moc vlezlé a že na ně vlastně ani nemá právo. Když se navíc začne vyptávat na vaše předchozí erotické zkušenosti, přejdete do protiútoku-položíte mu pár takových dotazů, že se skoro až začervená. Jiného člověka by vám bylo v takové situaci líto, ale tomuto neřádovi to skoro přejete!

Rak

Kdybyste chtěli svůj erotický život zásadně vylepšit, měli byste k tomu využít úterý, kdy jste současně pod vlivem úplňku ve svém sekrotu lásky a romantiky, tak stacionárního Pluta ve svém sektoru partnerském. Pokud si tento večer a tuto noc vyberete pro posílení vztahů k někomu, s kým to myslíte vážně, můžete si být jistí, že spolu zůstanete navždy.

Lev

Opět si potvrdíte, že sex ve vašem případě funguje jako ten nejlepší lék na všechny možné trable. Zejména ve čtvrtek a v pátek, kdy je Luna ve vašem znamení a kdy máte výdej opravdu enormní, vám promilované večery půjdou k duhu. Na nic jiného sice energii nemáte, ale na to, abyste miláčkovi věnovali opravdu vášnivé lvi objetí, že nějaký zbytek ještě najde.

Panna

Patříte k lidem, kteří umí a dokážou i k sexu přistupovat realisticky,zejména ve druhé polovině týdne ho dokážete zakomponovat mezi své ostatní povinnosti tak elegantně, abyste stihli všechno, co potřebujete. Partnerovi však svém myšlenkové pochody raději nepopisujte. Kdyby zjistil, že vaše milování vnímáte jako jednu z povinností, moc nadšený by tím nebyl.

Váhy

Kdybyste patřili k těm šťastným, kteří mohou a dokážou volně nakládat se svým časem, měli byste si sex naplánovat na pondělní dopoledne, kdy budete pod stoupajícím vlivem energie kvadratury mezi Lunou ve vašem znamení a Plutem. Můžete sice reagovat poněkud divočeji, než obvykle, ale to miláčkovi vadit nebude. Dokonce přizná, že se mu v této podobě líbíte daleko víc.

Štír

Když miláček začne vysvětlovat, že máte v poslední době víc sexu, než je zdrávo, a že byste měli v této oblasti zbrzdit, budete velice překvapení. Marně mu budete vysvětlovat, že právě sex je způsobem, kterým ze sebe setřesete stres a zbytečnou únavu. Až později pochopíte, že tento odpočinkový program navrhl proto, že má strach, aby vám v erotice stačil a proto chce tempo trochu zpomalit.

Střelec

To, že v úterý opustí váš sektor lásky a romantiky nejdříve Merkur a potom Slunce, má na váš erotický život kupodivu pozitivní vliv. Nebudete se soustředit na to, co jste si v této oblasti vysnili, ale zaměříte se na to, co se mezi vámi a partnerem dá změnit k lepšímu. Výsledek přijde už o víkendu a mile vás překvapí,ukáže se, že váš miláček je skutečný erotický talent!

Kozoroh

Když sex, tak v pondělí večer. Luna bude ve vašem sektoru partnerském, zatím co váš sektor romantiky a lásky obsadí Merkur spolu se Sluncem, kteří se přidají k Venuši a Uranu. Erotická nálada, která se vás zmocní, vám navíc vydrží hodně dlouho,její intenzita se bude zvyšovat až do sobotního rána. Bude to týden, kdy toho sice moc neuděláte, ale to bude to poslední, co by vám vadilo.

Vodnář

Je potřeba, abyste si v erotických záležitostech udělali co nejdříve jasno-hlavně si nenamlouvejte, že pro vás je člověk, při jehož pouhém pohledu jen měknete v kolenou, jenom kamarád. Pokud mu to budete dost dlouho opakovat, nakonec tomu sám uvěří a veškeré snahy o získání vaší přízně vzdá. Vy byste toho pak sice upřímně litovali, ale už byste s tím nic neudělali.

Ryby

Ať uděláte cokoli, bude mít partner pocit, že jste měli dělat něco jiného a rozumnějšího. Když pochopíte, že vás opět chce kárat, měli byste zapomenout na všechno a co nejrychleji jej přimět k erotické aktivitě. Je to spolehlivý způsob, jak ho donutit, aby vás přestal kárat, a pochopil, že lepší místo na světě, než je vaše náruč, přes veškerou snahu najít nedokáže.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA