Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 16. týden (19.4.2021 - 25.4.2021)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Erotická rovnováha, která ve vašem vztahu dosud panovala, se mění-zatímco ještě v pondělí ráno máte pocit, že všechno ovládáte jen vy, večer se situace posune. Merkur spolu se Sluncem přejde do Býka a iniciativy se chopí miláček. Budete překvapení, protože jste s něčím podobným nepočítali, ale zároveň uznáte, že vám trocha submitivity vlastně vůbec nevadí.

Býk

Pokud chcete miláčka nejdříve nalákat a pak přimět, aby si sex náležitě užil, je potřeba, abyste mu přichystali skutečnou hostinu těla i ducha. Kdyby se vám ho podařilo přesvědčit, že si v posteli může kromě radostí tělesných vychutnávat i ty duševní, bude to skvělé. Začít můžete třeba tím, že si otevřete láhev sektu a k jeho pomalému popíjení si pustíte oblíbenou hudbu.

Blíženci

Pokud si chcete sex opravdu užít, musíte do pátečního poledne využít doslova každou hodinu! Jakmile v pátek po poledni Mars opustí vaše znamení, zmocní se vás únava a navíc i neskutečná touha po spánku. Zatímco od pondělí do pátečního poledne budete mít pocit, že jste v sexu neunavitelní, po zbytek týdne budete zase budit dojem, že by pro vás vlastně existovat nemusel.

Rak

Šance, kterou máte u člověka, co se vám opravdu líbí, je celkem vysoká,právě proto se však musíte chovat takticky a neudělat zbytečnou chybu. Je potřeba, abyste dotyčnému svou přízeň rozumně dávkovali. Hlavně se nesmíte tvářit jako člověk, který se bez jeho lásky neobejde-může to být sice pravda, ale to je to poslední, co byste mu měli říkat nahlas!

Lev

Člověk, který vás začne balit a navíc vám i celkem neomaleně nabízí své erotické služby, ani neví, o jak velký průšvih si koleduje. Podobné jednání nemáte rádi a tolerovat je nebudete. Dotyčného se ironicky zeptáte, zda opravdu vypadáte na člověka, který by se musel spokojit s někým takovým, jaký je on-pak ho necháte stát a půjdete si dál svou cestou...

Panna

V pátek, kdy se Venuše dostává do konjunkce s Uranem, můžete v lásce a v partnerských vztazích vůbec jednat tak, že tím překvapíte sami sebe. Když usoudíte, že sex je to jediné, co vás zbaví napětí a co vám vrátí duševní vyrovnanost, požádáte o něj partnera tak, že vás nedokáže odmítnout. Navíc vám sdělí, že na takovou výzvu už hodně dlouho čekal!

Váhy

Přiznejte si, že partnera máte mimo jiné proto, abyste ze sexu, který si navzájem poskytujete, čerpali energii. V pondělí v poledne, kdy se Merkur a po něm i Slunce přesune z vašeho partnerského sektoru do Býka, se však její objem rapidně sníží. Občas můžete mít dokonce dojem, že vy svému partnerovi garantujete daleko víc erotických podnětů, než on dává vám.

Štír

Úvahy o tom, že si s někým začnete jen proto, abyste nebyli sami a abyste se nenudili, jsou sice vysvětlitelné, ale objektivně dost nemoudré. Máte totiž talent na výběr člověka, který si na vás po první společně strávené noci začne dělat nárok. Zejména v pátek, kdy jste pod vlivem konjunkce Venuše s Uranem, by se mohl začít chovat tak vlastnicky, že byste se nestačili divit.

Střelec

To, že v úterý opustí váš sektor lásky a romantiky nejdříve Merkur a potom Slunce, má na váš erotický život kupodivu pozitivní vliv. Nebudete se soustředit na to, co jste si v této oblasti vysnili, ale zaměříte se na to, co se mezi vámi a partnerem dá změnit k lepšímu. Výsledek přijde už o víkendu a mile vás překvapí-ukáže se, že váš miláček je skutečný erotický talent!

Kozoroh

Když sex, tak v pondělí večer,Luna bude ve vašem sektoru partnerském, zatím co váš sektor romantiky a lásky obsadí Merkur spolu se Sluncem, kteří se přidají k Venuši a Uranu. Erotická nálada, která se vás zmocní, vám navíc vydrží hodně dlouho,její intenzita se bude zvyšovat až do sobotního rána. Bude to týden, kdy toho sice moc neuděláte, ale to bude to poslední, co by vám vadilo.

Vodnář

Je potřeba, abyste si v erotických záležitostech udělali co nejdříve jasno,hlavně si nenamlouvejte, že pro vás je člověk, při jehož pouhém pohledu jen měknete v kolenou, jenom kamarád. Pokud mu to budete dost dlouho opakovat, nakonec tomu sám uvěří a veškeré snahy o získání vaší přízně vzdá. Vy byste toho pak sice upřímně litovali, ale už byste s tím nic neudělali.

Ryby

Ať uděláte cokoli, bude mít partner pocit, že jste měli dělat něco jiného a rozumnějšího. Když pochopíte, že vás opět chce kárat, měli byste zapomenout na všechno a co nejrychleji jej přimět k erotické aktivitě. Je to spolehlivý způsob, jak ho donutit, aby vás přestal kárat, a pochopil, že lepší místo na světě, než je vaše náruč, přes veškerou snahu najít nedokáže.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA