Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 18. týden (3.5.2021 - 9.5.2021)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Budete opět jednou moc rádi, že máte chápavého partnera. To, že na erotiku nebudete mít až do víkendu čas, protože budete mít ruce plné práce a hlavu plnou starostí, vezme na vědomí bez zbytečně jedovatých poznámek,o víkendu se naštěstí situace změní. Zejména v neděli, kdy bude Luna ve vašem znamení a Venuše v Blížencích, budete rádi a s chutí dohánět veškeré erotické dluhy.

Býk

V pondělí, kdy je Venuše ve vašem znamení v sextilu s Neptunem, musíte nad svým erotickým životem přemýšlet, i kdybyste nechtěli. Pochopíte, že má partner pocit, že se mu nevěnujete zdaleka tak, jak byste podle jeho názoru měli. Naštěstí oba vydržíte do středy, kdy se Luna dostane do Ryb-Vy pak s její pomocí dokážete lásku nejen provozovat, ale budete o ní umět i mluvit.

Blíženci

Ve všem, co se lásky týče, musíte být opatrní a mluvit méně, než by se vám chtělo,týká se to zejména úterý, kdy se do vašeho znamení dostává Merkur. Dejte si pozor na situaci, kdy by vás miláček rozpovídal a kdy by se vás začal vyptávat na to, co jste zažili v době, kdy jste ho ještě neznali. Nenechejte se ukolébat jeho přátelským tónem a neprozraďte na sebe ani o písmeno víc, než musíte!

Rak

Kontakty, které navazujete s člověkem, který vám byl kdysi blízký, ale s kterým vás život časem rozdělil, se znovu posilují. Právě proto byste si měli dávat pozor a své jednání bedlivě kontrolovat-zejména ve středu a ve čtvrtek hrozí, že s ním vstoupíte do intimních relací, které vás mají vrátit zpátky v čase. Následovalo by zklamání, kdy byste zjistili, že to opravdu nejde.

Lev

Hned v pondělí si uvědomíte, že máte v sexu a tím ve svém soukromém životě podstatně více štěstí, než si zasloužíte-na posledních chvíli se vyhnete prozrazení svých záletů. Zatím mohly sice být jen ve stadiu pokusu, ale kravál, který by po nich váš miláček udělal, by byl velice reálný. To, že ještě k ničemu nedošlo a on vás podezírá takříkajíc preventivně, byste mu totiž nevysvětlili.

Panna

Když si chcete sex opravdu užít, musíte si ho načasovat tak, aby vám hvězdné energie nestály v cestě, ale naopak vám pomáhaly. Ve vašem případě bude skvělé, když si zvolíte úterý nebo středu-Luna bude ve vašem partnerském sektoru a Venuše pořád ještě v Býku, který vám dává stabilitu. Vy si pak užijete den, kdy se můžete klidně milovat až do rána a kdy vám spánek chybět nebude.

Váhy

Situace, se kterou jste v poslední době zápasili a tak úplně ji nezvládali, se naštěstí uvolní-v první řadě se o to postará Merkur, který se v úterý časně ráno dostává do Blíženců. Pod jeho vlivem se přestanete za své erotické potřeby stydět. Navíc je dokážete partnerovi představit tak, aby pochopil, že na tom, že vám je vyplní, získá to nejlepší v první řadě on.

Štír

Do neděle byste měli naplno využívat pozitivního vlivu Venuše z vašeho partnerského sektoru. S její pomocí se dokážete na svého životního druha naladit tak dokonale, že nebudete potřebovat ani slova. Ve čtvrtek, kdy pak budete pod pozitivním vlivem trigonu mezi Venuší a Plutem, si spolu promluvte o vaší další budoucnosti-Váš vztah je sice založený na erotice, ale zároveň má nemalý potenciál pro společný život.

Střelec

Zásadní pozitivní změnu vnese do vztahu Merkur, který se v úterý přesouvá do vašeho partnerského sektoru. S jeho pomocí dokážete s partnerem rychle, stručně a přitom efektivně probrat všechno, co vám dosud dělalo problémy. Do erotiky se však nenuťte! Když ji odložíte na nedělní časné ráno, kdy budete moci využít Venuši z vašeho partnerského sektoru, užijete si ji daleko víc.

Kozoroh

Člověk, který se uchází o vaši přízeň, opravdu nelení,zejména ve čtvrtek, kdy na obloze kraluje trigon mezi Venuší a Plutem ve vašem znamení, udělá pro to, aby vás získal, naprosto všechno. Dokonce vám začne vysvětlovat, že šanci na dlouhodobě zdařilý erotický život máte jen po jeho boku. Naštěstí jste na podobné argumenty zvyklí a svůj názor kvůli nim nezměníte.

Vodnář

I když jste se dali dohromady s opravdu skvělým člověkem, s nímž vám to ladí v sexu i ve všem ostatním, může vám to být líto. V hloubi duše přemýšlíte, zda jste neměli ještě chvíli počkat na někoho, s kým byste harmonovali ještě lépe. Když se však v neděli dostane do vašeho sektoru lásky a romantiky, sami usoudíte, že jste si vybrali nejlépe, jak to v dané situaci šlo.

Ryby

Než miláčka seznámíte se všemi svými erotickými fantaziemi, nenápadně si zjistěte, jaký na to má názor. Zejména v úterý, kdy jste pod vlivem kvadratury mezi Lunou ve svém znamení a Merkurem, byste ho mohli jejich popisem spíš vyděsit než nadchnout. On by pak logicky usoudil, že něco takového v životě nechce - a vy byste mu jen obtížně vysvětlovali, že jste to vlastně ani tak nemysleli.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA