Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 03. týden (17.1.2022 - 23.1.2022)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Najednou si uvědomujete, že o erotiku sice stojíte, ale že si ji nedokážete správně načasovat. Oba se s miláčkem můžete sice snažit, ale na rozumné hodině se neshodnete,Vy byste dali zejména v úterý a ve středu přednost časným ranním hodinám, zatímco partner trvá na večeru, kdy bude mít práci hotovou a kdy bude mít klid. Kdybyste se domluvili a přišli na rozumný kompromis, mohli byste si erotiku docela užít.

Býk

Zásadní vliv na vás vyvíjí Uran, který se v úterý zastaví ve vašem znamení a obrátí se do zpětného chodu-s vysokou pravděpodobností vám do cesty vrátí bývalou lásku. Rozejít jste se sice mohli už dávno, ale bolest z rozhodu pořád ještě nevyvanula. Teď si ale musíte dobře rozmyslet, zda chcete nebo nechcete vrátit,když se spolu dostanete do postele, můžete dělat cokoli, ale tohoto člověka se už nezbavíte.

Blíženci

Zásadní vliv na vás v tom, co se lásky a erotiky týče,vyvíjí nedělní konjunkce Slunce s Merkurem. Probíhá v době, kdy se Luna pohybuje vaším znamením, a kdy máte na erotiku to, čemu se říká přirozený talent. Pokud se rozhodnete, že svou pozornost na někoho zaměříte, můžete si být jistý, že neodolá-ještě jistější si můžete být tím, že odolat vlastně ani nechce.

Rak

Úplněk, který se ve vašem znamení v úterý časně ráno odehrává, vás dostává do situací, kdy se pro sex rozhodujete rychle a v podstatě bez rozmýšlení. Pokud si někdo dosud myslel, že patříte k lidem, kteří dají jen na romantiku a po skutečném sexu netouží, velice rychle zjistí, že se v odhadu situace zásadně spletl. A překvapení to pro něj bude víc, než příjemné.

Lev

V úterý a ve středu, kdy je Luna ve vašem znamení, dokážete své city dát najevo tak, že by si jich nevšiml jenom slepý. Naštěstí je ale umíte projevit tak, aby si o sobě člověk, kterému je předkládáte, o sobě začal velice myslet. Když mu dáte najevo, že ho chcete jak do života a do práce, tak pro lásku a pro sex, odolat nedokáže-může se sice snažit, ale bude mu to málo platné.

Panna

Od pondělí do středy, kdy Slunce ještě pobývá ve vašem sektoru romantiky a lásky, byste měli zapomenout na všechno a věnovat se pouze svému miláčkovi. On potřebuje pozornost, kterou mu dáváte, a vy zase jistotu, že si to, co mu nabízíte, taky pořádně užijete. Půjde o tři dni, v nichž toho sice moc neuděláte, ale kdy to ani jednomu z vás vadit nebude.

Váhy

Člověk, který má pocit, že čekáte v záloze, až ho to jinde přestane bavit, musí zjistit, že se spletl. Je potřeba, abyste si ve vlastním zájmu začali hledat někoho, kdo bude spolehlivější a kdo vám lásku nehodí jako almužnu. Pokud si myslíte, že vám vaše bývalá láska poskytovala sex v podobě, kterou vám nikdo jiný nedá, zjistíte, že jste se mýlili,když vyzkoušíte někoho nového, pochopíte, že je buď stejně dobrý, nebo ještě lepší.

Štír

V sexu a v erotice fantazii nebrzděte, není to potřeba,bude daleko lepší, když si vychutnáte každý podnět, který vám přinese. Kdybyste se v hned v pondělí rozhodli, že se pár z nich pokusíte přenést do reality, bude to skvělé. O tom, že sex je to nejlepší zaměstnání, kterému se můžete věnovat, přesvědčíte partnera tak, aby sám pochopil, že se nic jiného dělat nedá.

Střelec

Na to, že nemáte úspěchy v lásce, a proto trpíte silně omezeným až znemožněným erotickým životem, se nevymlouvejte,nebylo by to k ničemu. Bude daleko lepší, když se nad důvody svého neúspěchu zamyslíte a pokusíte se s nimi něco udělat. Když si hovor s potenciálním partnerem necháte na neděli, která probíhá pod vlivem konjunkce Slunce s Merkurem, všechno se změní tak, aby vám to vyhovovalo.

Kozoroh

Sebevědomí dávejte najevo v situacích, o nichž jste si dosud myslely, že jsou nezvládnutelné. Teď zjistíte, že se v nich umíte pohybovat elegantně a bez problémů. Jakmile dáte miláčkovi jasně znát, že chcete, aby se váš erotický život odehrával podle vašich not a představ, značně ho tím překvapíte-nadšením, s nímž začne podle vašich pokynů jednat, pak zase překvapí on vás!

Vodnář

V úterý a ve středu, kdy Luna prochází vaším partnerským sektorem, si musíte s miláčkem práci rozdělit tak, aby ani jeden neměl pocit, že pracuje intenzivněji, než ten druhý a že má tedy nárok na pocit intenzivnější únavy. Je potřeba, abyste po oba dny zkonstatovali, že jste udělali všechno, co bylo potřeba, tak, abyste se teď mohli naplno věnovat výhradně erotice a sexu.

Ryby

Pondělí, kdy Luna prochází vaším sektorem romantiky, a kdy na vás navíc působí nastupující vliv račího úplňku, si můžete užít podle svých představ. Zejména dopoledne byste si však měli dávat pozor na lidi, kteří vás okouzlují a kteří pořád opakují, že si život bez vás nedovedou představit. Záhy byste zjistili, že se této erotické hry kromě vás účastní ještě pár dalších lidí-žárliví sice nejste, ale přes něco takového se přenést nedokážete.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA