Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 04. týden (24.1.2022 - 30.1.2022)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

To, že si zasloužíte daleko spokojenější erotický život, než byl ten dosavadní, je vám jasné. V pondělí, kdy je Luna ve partnerském sektoru, a kdy se váš vládce Mars dostává do Kozoroha, můžete v tomto směru učinit zásadní kroky k lepšímu, zejména odpoledne dokážete dát svému miláčkovi najevo, že chcete erotický život posunout k lepšímu. Podaří se vám to tak, aby pochopil, že bude lepší, když se přidá a začne na jeho vylepšování pracovat spolu s vámi.

Býk

To, že chcete s partnerem spolupracovat na společných akcích, je chvályhodné. Na tom, co děláte, se velice pozitivně podepisuje sex-dokážete spolu sice mluvit kdykoli, ale komunikace, kterou spolu povedete po milování, bude zvlášť pozitivní. Pěkně v klidu si rozplánujete to, co je potřeba udělat, pak se taky rozhodnete, čím začnete a kam budete zamýšlené akce směřovat.

Blíženci

Lidí, kteří se vás budou vyptávat na vaše erotické zkušenosti a hlavně na to, s kým a za jakých okolností jste je nabyli, bude zejména v pondělí a v úterý spousta. Ani za takového soustavného nátlaku nesmíte podlehnout vrozené povídavosti a mluvit víc, než je zdrávo. Když nemůžete někoho hodnotit pochvalně a obdivně, raději o něm nemluvte vůbec.

Rak

Toho, co jste v sexu ještě nezažili, je podle vašeho názoru dost málo. Když se však v úterý nebo ve středu dozvíte o technice, která je prý neobyčejně vzrušující a stimulující a kterou si každý chválí, rozhodnete se, že to musíte vyzkoušet i vy. Bude to sice možná vyžadovat předchozí návštěvu sex-shopu a dokoupení nějakých maličkostí, ale toho se nebojíte.

Lev

V době, kdy Slunce prochází vaším partnerským sektorem, nechejte organizaci veškerého erotického života na partnerovi. Když přijde s nějakým novým nápadem, berte to jako kladný signál,je vidět, že miláček chce, abyste byli po této stránce spokojení, a dělá proto, co může. Vy se pak těšte z toho, že jste se sobě ani za tu dlouhou dobu, co jste spolu, neomrzeli a neznudili.

Panna

Na lásku si můžete klidně a naprosto bez výčitek svědomí rezervovat víkend. V sobotu i v neděli prochází Luna vašim sektorem lásky a romantiky, přičemž se zde navíc i Venuše točí do přímého chodu. Konečně budete mít šanci, abyste se svému miláčkovi věnovali naplno a bez výčitek svědomí-půjde o zázračné dny, kdy na to budete mít dostatek času i energie.

Váhy

V pondělí, kdy Luna prochází vaším znamením, dokážete své city dát najevo způsobem, kterému se nedá odolat. Stejně tak účinně dokážete naznačit své erotické touhy a potřeby. Miláčka, který vás v tomto směru dosud považoval za partnera silně zdrženlivého a možná i trochu ostýchavého, svým jednáním spolehlivě vyvedete z míry-a vyvedený z míry bude minimálně do konce týdne!

Štír

V úterý a ve středu, kdy je Luna ve vašem znamení, a kdy se navíc Merkur vrací do vašeho sektoru komunikace, si užijete nejen v partnerských rozhovorech, ale i v sexu. S miláčkem se navíc dokážete domluvit na načasování erotiky tak, abyste oba byli v pohodě a oba po sobě vzájemně toužili. Zejména z úterý na středu toho moc nenaspíte, ale to ani jednomu z vás vadit nebude.

Střelec

Nic z toho, co se kolem vás děje, vaši touhu po erotických změnách ani neaktivuje, ani neposílí. Když se podíváte na zmatky, které musí řešit kolegové a kamarádi, co s něčím takovým zápasí, usoudíte, že vůbec není o co stát. Místo toho, abyste sháněli erotická dobrodružství a koledovali si tak o průšvih, se budete věnovat partnerovi a upevňovat tak vztah, který máte doma.

Kozoroh

Zatímco pracovní část týdne věnujete bez problémů práci, povinnostem a vůbec všem nutným záležitostem, víkend, kdy se Venuše ve vašem znamení obrací do přímého chodu, byste měli věnovat sobě a partnerovi. Navíc jde o dny, kdy vám nikdo nebude vyčítat vaši obvyklou mlčenlivost. Své mlčení dokážete přetavit do lásky tak vroucí a ohnivé, že ji ocení i jinak chladný miláček.

Vodnář

Zatímco jiným se v erotice dveře zavírají a oni pak mají logický pocit, že je už nic pěkného nečeká, vy se v tomto ohledu můžete těšit na spoustu pozitivních začátků. O radost se vám postará zejména Merkur, který se vrátí do vašeho sektoru tajemství a věcí skrytých. Je docela možné, že se pod jeho vlivem vynoří někdo, s kým jste kdysi prožili intenzivní román-teď v něm chce vzdor vyššímu věku a životním zkušenostem pokračovat.

Ryby

Starosti o to, co se hodí nebo nehodí, si odpusťte,místo toho si naopak naplno užívejte toho, co se vám nabízí. Posudky a eventuelně odsudky jiných lidí se nezabývejte. Když pustíte z rukou životní lásku a navíc i skvělého erotického partnera jen proto, že se spolu generačně míjíte, začali byste toho rychle a hlavně upřímně litovat-to by se ale už nedalo nic dělat.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA