Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 05. týden (31.1.2022 - 6.2.2022)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Venuše, která se pořád ještě nachází a ještě pár týdnů se v Kozorohu nacházet bude, vám do erotického života vnáší neskutečný tlak. Pod jejím vlivem si máte sklon vybírat erotického partnera ne podle toho, jak se vám líbí a jak vám vyhovuje, ale podle toho, jakou zastává roli a jak se jím budete moci chlubit. Naštěstí včas pochopíte, že potřebujete především člověka, s nímž vám to bude v sexu ladit-všechno ostatní je nepodstatné...

Býk

Venuše stojí spolu s Marsem na vaší straně, v tom, co se erotiky a vztahů týká, se pak můžete těšit na velice zajímavé zážitky. Kdyby se o vás ucházel někdo z ciziny, užijte si to, ale exotikou, kterou vám nabízí, se hned tak opít nenechejte. Není to vlastně ani potřeba,velice dobře víte, že jsou věci, které jsou pro vztah a zejména pro jeho erotickou stránku důležitější.

Blíženci

Za to, že si ve vztahu nejste tak úplně jistí a nevnímáte ho tak úplně stabilně, se stydět nemusíte,novoluní, které se v úterý odehrává ve Vodnáři, vás v tomto směru velice příznivě ovlivňuje. Díky jeho energii dokážete do vztahu vnést nepostradatelnou duchovní složku. Konečně se tak dostanete do situace, kdy v erotice nasytíte jak duši, tak tělo.

Rak

Opravdu nemusíte hned teď a bez váhání řešit všechno, co vás trápí a co od vás miláček vyžaduje. Momentálně bude daleko lepší, když se soustředíte na vylepšení vašeho erotického života a na to, abyste spolu byli co nejčastěji. Práce můžete mít sice dost, ale když si všechno rozumně rozplánujete, dokážete si ji rozplánovat tak, aby byl čas jak na povinnost, tak na erotiku.

Lev

I když se to nezdá, je Valentýn za dveřmi a úvahy o tom, jak jej co nejlépe oslavit, nabývají na důrazu. Pokud si ho s miláčkem chcete opravdu užít, možná byste měli uvažovat o víkendu, který strávíte jen spolu a v němž se budete věnovat jeden druhému. Kdybyste se rozhodli, že si vyjedete někam, kde budete sami a kde můžete celý den klidně a bez výčitek svědomí trávit v posteli, bude to vynikající.

Panna

O tom, že byste se pustili do erotického života s někým, kdo se vám ani moc nelíbí, ani vás nijak nepřitahuje, jen proto, že je vám líto, že je sám, byste si měli rozmyslet. Když počkáte do pátku, kdy se ve vašem sektoru lásky a romantiky zastaví Merkur, sám od sebe a dobrovolně vás osloví někdo, kdo vás bude přitahovat a koho vám líto být opravdu nemusí.

Váhy

V lásce zapomeňte na zdravý rozum a realistické myšlení, na které jste tak pyšní, místo toho vsaďte na intuici a kromě toho si hlídejte erotické projevy. Ve chvíli, kdy usoudíte, že partnera získáte tím, že se mu ve všem podvolíte, činíte kvalitě svého erotického života opravdu medvědí službu. Váš partner potřebuje sebevědomý protějšek, který mu bude v sexu diktovat a jemuž se rád a s netajeným vzrušením podřídí...

Štír

Díky silně obsazenému sektoru komunikace se dokážete na rovinu bavit i o oblastech, ve kterých vám jindy chybí slova. Zejména o víkendu dokážete s miláčkem probírat všechno včetně erotiky tak, abyste se domluvili na nových pravidlech hry. Když vám miláček řekne, že byste mohli projevovat více iniciativy a nepředstírat erotický nezájem, měli byste přemýšlet, zda nemá pravdu.

Střelec

Pocit, že kontrolujete situaci a že si žijete přesně tak, jak si představujete, může narazit na realitu. I když si myslíte, že před miláčkem s úspěchem tajíte všechno, co se dá a co se vašeho neveřejného erotického života týká, je docela možné, že se mýlíte. Právě proto by bylo dobré, abyste veškerá dobrodružství zmrazili a erotiku pěstovali výhradně doma a s vlastním partnerem.

Kozoroh

V práci máte povinností starých i spoustu těch, které vám přibyly v poslední době, až nad hlavu. Právě proto by bylo dobré, kdybyste se snažili, aby to doma bylo co nejlepší-díky tomu si pak můžete užívat erotiku, která ve vašem případě bude sloužit jako skvělý a navíc i neobyčejně příjemný způsob zklidnění vaší psychiky. Po sexu zjistíte, že je všechno vlastně krásné a jednoduché...

Vodnář

Silná vůle a jasné přesvědčení, na které jste obvykle tak pyšní, se mohou postavit proti vám. Pokud usoudíte, že někoho získáte tím, že na něj budete stále intenzivněji tlačit, může to být zásadní omyl,Váš vyvolený je dost tvrdohlavý a vaše jednání ho leda tak popudí. Možná by bylo lepší, kdybyste nejdříve vsadili na své erotické umění-pak je šance zjistit, že ho vlastně nemusíte přemlouvat, protože se pro vás rozhodl sám.

Ryby

Od středečního do pátečního poledne, kdy Luna prochází vaším znamením, vás v lásce čekají samá překvapení. Při Luně ve svém znamení dokážete o své erotické přitažlivosti kohokoli přesvědčit tak, aby se vám vrhl do náruče sám a dobrovolně i v případě, kdy dosud nic takového v úmyslu neměl. Pokud mu splníte alespoň část jeho erotických přání, můžete si být jistí, že se vás chytí a už nepustí...

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA