Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 07. týden (14.2.2022 - 20.2.2022)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Ohledně sexu je všechno nejen jasné, ale i krásné a slibné. Příznivý čas si užijete mezi pondělkem a středou,Luna je ve vašem sektoru lásky a romantiky, odkud vám přináší nápady, které byste jindy sami vyhodnotili jako hraniční. Když však miláčkovi naznačíte, že byste chtěli váš erotický život trochu zpestřit a hned mu taky řeknete jak, o příznivou odezvu se obávat nemusíte.

Býk

Kdybyste se v pondělí ráno rozhodli, že Valentýna zpestříte tím, že si koupíte nové erotické prádlo, nebo ho koupíte svému miláčkovi, berte to jako nápad snů. Přesto bude lepší, když se s ním domluvíte a do obchodu vyrazíte společně-miláček si může to, co jste mu vybrali, taky hned vyzkoušet a zjistit, zda mu prádlo opravdu sedí. Částka, kterou zaplatíte, bude sice stát za to, ale to vám překážet nebude...

Blíženci

Do pátku byste měli naplno využít Slunce, které prochází vaším sektorem dalekých cest a vyššího vzdělání. S jeho pomocí dokážete dodat své lásce přesně to, co potřebuje a co zatím postrádala. Když se rozhodnete, že do svého vztahu vnesete duchovní rozměr, určitě se vám to podaří,navíc důvod změny svého postoje dokážete miláčkovi vysvětlit tak, aby pochopil, že právě tímto způsobem harmonizujete potřeby duševní, duchovní i erotické...

Rak

Zásadním dnem, který pozitivně ovlivní váš citový, erotický i partnerský život, je středa. Ve vašem partnerském sektoru se sejde Venuše s Marsem a postará se, abyste si veškeré aktivity, do kterých se s miláčkem pustíte, taky pořádně užili. V erotice se budete projevovat tak vynalézavě, že tím překvapíte miláčka i sebe-naštěstí ho nenapadne, aby se zeptal, zda pro vás náhodou nebyl inspirací někdo jiný...

Lev

Zásadní vliv na váš erotický život a jeho kvalitu má úplněk, který se ve středu ve vašem znamení odehraje. Kdybyste se rozhodli, že s jeho pomocí vnesete do svého erotického vztahu trochu mystiky, podaří se vám to bez problémů. Stačí, abyste se milovali v místnosti, do které měsíc svítí-v úplňkovém světle se pak budete koupat a užívat si splynutí nejen se svým partnerem, ale i s vesmírem...

Panna

Zatímco od pondělí do čtvrtka máte pocit, že je váš erotický život naprosto jednoduchý, přehledný a veškerých překvapení prostý, v pátek se situace zásadně změní. Dopoledne budete pod vlivem sextilu mezi Jupiterem a Uranem. Žene vás k rychlému a možná i trochu riskantnímu jednání-partnera tato vaše nová podoba sice velice překvapí, ale navíc i neobyčejně vzruší.

Váhy

Merkur, který se v pondělí dostává do vašeho sektoru lásky a romantiky, vám dává v lásce nové a velice zajímavé šance,Vy však musíte překonat svou obvyklou nerozhodnost. Jakmile si uvědomíte, že jste konečně narazili na člověka, který vás eroticky přitahuje, musíte mu dáte svůj zájem jasně a naprosto jednoznačně najevo. Může být sice překvapený, ale vašemu naléhání odolat nedokáže.

Štír

Do čtvrtka byste měli pracovat tak, abyste zvládli všechno, co je potřeba a co musíte udělat. V pátek večer, kdy se Slunce přesouvá do Ryb a tedy do vašeho sektoru lásky a romantiky, byste měli mít všechno hotovo tak, abyste to mohli energickým gestem odhodit a naplno se věnovat svému miláčkovi. Přes víkend toho sice moc neuděláte, ale to ani jednomu z vás vadit nebude.

Střelec

Úvahy o tom, že byste zásadně a od základů změnili svůj život včetně jeho erotické složky, jsou sice pochopitelné, ale v praxi nesplnitelné. Když si uvědomíte, že byste si museli zvykat na nového partnera a klopotně ho učit všemu, co máte se svým nynějším partnerem už automaticky zajeté, pochopíte, že o žádnou změnu vlastně nestojíte. A když si s ním v pondělí večer užijete skvělý sex, dojde vám, že opravdu není co řešit...

Kozoroh

Ve středu, kdy se ve vašem znamení sejde Venuše s Marsem, budete mít cestu k novým erotickým zážitkům otevřenou. Je jen potřeba, abyste si krásné milování, které vás čeká, v žádném případě nekazili úvahami o práci, kterou jste nestihli a které se večer budete muset věnovat. Kdybyste si řekli, že práce počká, zatímco spokojenost vašeho miláčka je důležitější, bylo by to vynikající.

Vodnář

Úplněk, který se ve středu uskuteční ve vašem partnerském sektoru, má na váš partnerský vztah vliv pozitivní a na váš erotický život přímo posilující. Najednou pochopíte, že i ve svém věku můžete prožívat noci, kdy vlastně ani nemusíte spát. Když něco takového navrhnete svému miláčkovi, bude neobyčejně překvapený, nakonec však uzná, že po takovém zpestření vašeho erotického života vyloženě toužil.

Ryby

V pondělí dopoledne, kdy je Luna ve vašem sektoru lásky a romantiky, tíhnete k milování ještě ráno před odchodem do práce. Miláček sex navrhne a vás ani nenapadne, že byste ho mohli odmítnout, naopak! Bude z toho krásné a velice vášnivé ráno. Večer oba přiznáte, že se vám takový start do nového týdne velice líbí a že byste si ho mohli dopřát častěji.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA