Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 06. týden (7.2.2022 - 13.2.2022)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Jde o týden, ve kterém hvězdy váš erotický život skoro vůbec neovlivňují, probíhá tak, jak chcete a jak se vám líbí. V pondělí sice můžete mít pocit, že se všechno zbytečně táhne a že vám miláček svou vášeň dávkuje po malých kouscích, ale v úterý se všechno změní. Díky trigonu mezi Marsem a Uranem si užijete vášeň tak rychlou a prudkou, že to nakonec vykolejí i vás.

Býk

V pondělí a v úterý, kdy je Luna ve vašem znamení, si nenechejte erotické opratě vzít z ruky. Miláčkovi dejte najevo, že intimní život bude probíhat podle vašich požadavků, bude překvapený, ale nakonec bude radostně souhlasit. Vy pak zjistíte, že se v něm skrývají sklony, ze kterých jste ho nikdy nepodezírali-situace, kdy mu vy poroučíte a on poslouchá, se mu neobyčejně zamlouvá.

Blíženci

K tomu, co vám život přinese a erotika nabídne, přistupujete vyloženě flegmaticky, berete to jako možnost, kterou přijmout můžete, ale taky nemusíte. Když si ale uvědomíte, co všechno byste tímto románkem riskovali, rozhodnete se, že této možnosti nevyužijete. To, že dotyčného dokážete odmítnout tak, aby se neurazil, ale aby vás pochopil, berte jako svůj vrcholný životní výkon...

Rak

Víkend s Lunou ve svém znamení můžete kromě jiného využít i k oslavě Valentýna-to, že jde o svátek, který jste dosud sice brali na vědomí, ale nijak ho neslavili, nehraje roli. Když váš miláček přijde s tím, že byste ho měli slavit, nebraňte se. A když řekne, že pro vás objednal noc v hotelu, kde si jeden druhého krásně užijete, budete jeho pozorností a chápavostí skoro až dojatí...

Lev

Zejména v pondělí a v úterý, kdy se rovnáte s energií Luny z Býka, musíte intenzivně přemýšlet nejen o sexu, ale zejména o své i miláčkově žárlivosti. Kdybyste se rozhodli, že přes její tlak budete s miláčkem jedna tak, aby pochopil, že mu úspěch u opačného pohlaví přejete, bylo by to rozumné. Navíc by bylo dobře, kdybyste mu to dokázali sdělit tak, aby ani na chvíli nezapochyboval, že to myslíte vážně.

Panna

V žádném případě se nenechejte vehnat do vztahu, v němž byste neměli na výběr. Představa partnera, jehož budete poslouchat, a který se za odměnu bude o všechno starat, se vám sice může zamlouvat, ale přesto byste si měli takové rozhodnutí pořádně rozmyslet. Neriskujte vztah, v němž vám bude partner diktovat ve všem včetně sexu, a ještě se bude divit, že se vám to nelíbí.

Váhy

Představa, že miláčka nalákáte na jídlo, se ukáže jako hodně naivní-můžete pro něj sice v tomto směru dělat skutečné divy, ale stejně to k ničemu nebude. Navíc hrozí, že váš miláček sní všechno, co jste mu připravili, nechá si nabalit výslužku a bleskovou rychlostí zmizí směrem ke svému domovu. Kvůli tomu, že vám sex slíbil a svůj slib nesplnil, ho svědomí hryzat opravdu nebude.

Štír

V pondělí a v úterý, kdy se Luna nachází ve vašem partnerském sektoru, dokážete s její pomocí doslova číst všechny myšlenky, které vašemu partnerovi probíhají hlavou. Když v nich najdete něco, co by mohlo vylepšit, zpříjemnit a obohatit váš erotický život, nenápadně na to zaveďte řeč. Počítejte však s tím, že se na vás miláček bude dívat jako na dosud neobjeveného jasnovidce.

Střelec

Když miláček přijde s tím, že byste měli náležitě oslavit Valentýna, to, že byste ohrnuli nos, vás nesmí ani napadnout. Bude daleko lepší, když se zatváříte jako člověk, kterému se právě splnila veškerá přání. Kdybyste ho navíc hned požádali o erotickou zálohu s tím, že si přece nejdříve musíte vyzkoušet, zda vůbec dokážete Valentýna důstojně oslavit, bude to ještě lepší!

Kozoroh

To, že k lásce přistupujete pragmaticky, se ukáže jako velice rozumný postoj. Když navíc dokážete miláčkovi vysvětlit, že ze všeho nejvíce potřebujete partnera, který vás nejdříve nechá pořádně vyspat a teprve pak po vás bude chtít sex, bude to ještě lepší. platí to zejména pro pondělí a úterý,Luna je sice ve vašem sektoru romantiky a lásky, ale bez pořádného spánku vám její energie stejně k ničemu nebude.

Vodnář

Období, kdy Slunce prochází vaším znamením, lásce ani erotice většinou moc nepřeje-na práci a na možnosti, které vás v tomto směru čekají, se soustředíte natolik, že na nic jiného ani nemyslíte. Přesto byste si měli na svého miláčka udělat čas. Zejména od středečního poledne do páteční půlnoci, kdy je Luna v Blížencích, ho musíte ujistit, že je pro vás důležitější než veškerá práce i kariéra.

Ryby

V pondělí a v úterý, kdy se Luna nachází ve vašem sektoru komunikace, dokážete s miláčkem mluvit bez problémů o všem včetně sexu. Když budete jen trochu chtít, dokážete si s ním o erotické atmosféře, která mezi vámi panuje, promluvit tak, aby rychle pochopil, že vaše intenzivní sexuální uspokojení vnese do vašeho vztahu vyrovnanou a příjemnou atmosféru.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA