Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 16. týden (18.4.2022 - 24.4.2022)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Zejména v pondělí vás ve všem, co se týká lásky a erotiky, čeká spousta zajímavých překvapení. Pokud chcete být v této oblasti spokojení, musíte si především uvědomit, že na váhání není čas,s partnerem, kterého máte doma, mluvte o sexu naplno a bez obav. S tím, s kterým se teprve seznamujete, buďte ještě otevřenější, je potřeba, aby hned na začátku zjistil, že sex je pro vás důležitý a že chcete, aby byl i s ním co nejlepší.

Býk

To, že se vám stýská po sexu s vaším bývalým partnerem, ještě neznamená, že ho musíte vyhledat a padnout mu do náruče. Zapomeňte i na to, že byste pomohli náhodě a motali se mu do cesty tak, aby musel pochopit, že ho znovu chcete,bylo by to pro vás jen zklamání. Opět byste si dokázali, že vzpomínky bývají daleko krásnější, než skutečná erotická realita, pokud nestojíte o opravdu nepříjemné zklamání, nic takového nezkoušejte.

Blíženci

Jsou věci, o kterých byste měli i přes svou obvyklou upovídanost mlčet. Když vás začne nový partner vaší bývalé lásky zpovídat a vyptávat se vás, jak jste s ním byli spokojení v posteli, klidně řekněte, že to je téma, které s ním nechcete rozebírat a o kterém se nebudete bavit. Bude velice překvapený, čekal, že od vás zjistí spoustu pikanterií a teď se musí smířit s tím, že se k nim nedostane.

Rak

Zatímco v pondělí a v úterý máte všech ostatních aktivit tolik, že na sex ani nepomyslíte, ve středu se situace změní. Slunce se dostane do rozkošnického Býka a vy pochopíte, že byste neměli partnera tak zanedbávat. Ještě krásnější bude čtvrtek, kdy se k pozitivnímu vlivu Slunce přidá i Luna ve vašem partnerském sektoru, večer vám pak bude tak dobře, jak už dlouho ne...

Lev

Pokud se práce týče, měli byste v pondělí zvládnout všechno, co se jen dá, uvolníte si tak ruce i hlavu na úterý a na středu. Jde o dny, kdy se Luna pohybuje vaším sektorem lásky a romantiky. Sexu se v nich nevěnujete proto, že byste se nechali partnerem přemluvit, ale proto, že chcete a že si život bez jeho blízkosti nedokážete představit-jeho reakce bude stejně vášnivá, jako projevy, kterými ho vy k vášni motivujete!

Panna

Kombinace Slunce v Býku a Luny z Kozoroha, která na vás ve čtvrtek a v pátek působí, ve vás aktivuje sklony, s nimiž jste dosud nepočítali a v úvahu je nebrali. S pomocí jejich spojených energií máte konečně šanci svému miláčkovi dokázat, že řeči o sexuální nedostatečnosti Panen jsou nechutnou pomluvou, která nemá s realitou vůbec nic společného.

Váhy

To, že si váš miláček píše s osobou opačného pohlaví, je sice k vzteku, ale žádnou velkou krizi to mezi vámi ani nevyvolává, ani nevěstí. Berte to jako komunikaci, která pro vás dva zásadní není a váš vztah neohrožuje. Když miláček zjistí, že se nerozčilujete a nežárlíte, ztratí pro něj tento kontakt punc zakázaného ovoce, pak pochopí, že je to v podstatě nuda...

Štír

Pozor na všechno, co se ve vašem vztahu děje, byste si měli dávat zejména v pondělí. Především si slibte, že budete mluvit co nejméně, při konjunkci Merkura s Uranem hrozí, že na adresu svého miláčka pronesete něco, co vás bude záhy mrzet. V erotice jsou ale vyhlídky daleko slibnější, sextil mezi Venuší a Uranem přeje sexu sice rychlému, ale všestranně uspokojivému-a styl, který nasadíte v pondělí, budete úspěšně používat až do nedělního večera.

Střelec

Zásadní erotické zážitky vás čekají v úterý a ve středu, kdy vaším znamením prochází Luna. Jde o dny, kdy dokážete dát partnerovi své erotické potřeby najevo tak, aby byl nadšený a hned se vrhl do jejich plnění, kdybyste si ale chtěli chvíle ve dvou opravdu užít, počkejte si na víkend. Díky Luně ve svém sektoru komunikace se dokážete nejen milovat, ale dokážete o sexu vést i velice vzrušující řeči.

Kozoroh

Pondělí, kdy mají všichni strach z nepředvídatelných událostí, na jejichž průběh nemají vliv, se vám naopak všechno, co se děje, neskutečně zamlouvá. Erotické šanci, které dostanete, vás vyloženě překvapí. Pokud jste čekali, až o vás projeví zájem někdo, kdo se zatím tvářil naprosto netečně, máte šanci, navíc se ještě dozvíte, že jste na něj působili tak sebevědomě, že se vás dosud bál oslovit jako první.

Vodnář

Na to, abyste si sex pořádně užili, potřebujete jak čas, tak vhodnou náladu, právě proto bude lepší, když si počkáte do víkendu, kdy je Luna ve vašem znamení. Pokud ale chcete naplno využít blahodárného vlivu, který na váš erotický život vyvíjí, musíte dodržovat určitá pravidla. Předem by bylo lepší, kdybyste zbytečně nemluvili a věnovali se spíše erotické praxi, možnost nejrůznějších nedorozumění tak snížíte na minimum.

Ryby

Při Slunci v Býku a tedy i ve vašem sektoru komunikace se máte na co těšit, své jednání pod jeho vlivem měníte tak, že tím překvapíte nejen svého miláčka, ale hlavně sami sebe. Miláčka vyvedete z míry upřímností, kterou dáváte najevo své erotické potřeby. Sami sebe pak tím, že se vůbec nestydíte, ale že vás pozorování jeho lehce zaskočených reakcí spíše baví...

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA