Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 18. týden (2.5.2022 - 8.5.2022)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Vaše vztahy jsou v naprostém chaosu-naštěstí se dokážete zastavit a v klidu se rozhodnout, co bude dál. Kdyby vás náhodou napadlo, že se chcete zbavit svého partnera a vystřídat ho někým, kdo má po erotické stránce víc zkušeností, včas se zarazte. Když místo výměny budete na svém partnerovi a jeho erotických talentech pracovat a tím je vylepšovat, bude to daleko lepší.

Býk

Jde o týden, kdy si budete erotiku vychutnávat v každé denní či noční hodině. V duchu můžete zkonstatovat, že se máj jako lásky čas sice trochu zdržel, ale teď si v tomto směru užíváte tak, jak už dlouho ne, navíc se můžete těšit na miláčka, který každou snahu, kterou v tomto směru prokážete, vyhodnotí kladně. Navíc řekne, že život bez sexu s vámi představit nedovede.

Blíženci

Venuše, která se v pondělí dostává do vašeho sektoru přátel, vám do erotiky vnese leda tak zmatky. Sami nebudete vědět, zda máte vedle sebe letitého a spolehlivého kamaráda, nebo milence, o kterého byste opravdu hodně stáli. V každém případě byste si v tom měli co nejdříve udělat jasno, v úterý nebo ve středu přijde na lámání chleba, kdy musíte vědět, co chcete a po čem toužíte.

Rak

Nic z toho, co se na obloze děje, se vás sice přímo netýká, ale to vám vůbec nevadí, o to víc času budete mít na přemýšlení a rozvažování o erotické podobě svého vztahu. S miláčkem o tom však zatím raději nemluvte, urazilo by ho už jen to, co o něčem takovém vůbec uvažujete. On sám má pocit, že je erotická jednička a chtěl by, abyste ho vy vnímali stejně.

Lev

Pokud chcete mít vztah takový, jaký si představujete, měli byste zapomenout na veškeré hovory o penězích a vašem finančním vývoji vůbec. Místo toho si povídejte o místech, která spolu chcete navštívit a o tom, co všechno si tam chcete užít. Když miláček přijde s tím, že chce, aby tam byla vířivka a hodně široká a pohodlná postel, bude vám jasné, že se máte opravdu na co těšit...

Panna

V pondělí, kdy je Venuše dopoledne ve vašem partnerském sektoru, budete svým jednáním sami překvapení. Dokonce usoudíte, že by vám bylo podstatně lépe doma v posteli s partnerem, než v práci při plnění úkolů. Kdybyste to však svému miláčkovi navrhli, dozvíte se, že jste neodpovědní a že vás takové vůbec nezná-pak mu ovšem musíte říct, že o vás ještě neví spoustu věcí a že se má ve vaší společnosti ještě na co těšit.

Váhy

Zajímavý vliv má na vás i vaše erotické priority Venuše, která se v pondělí večer dostává do vašeho partnerského sektoru. Pod jejím vlivem pochopíte, že s vaším miláčkem musíte začít zacházet zcela jinak, než jste zacházeli dosud. S pomocí ohnivé Venuše mu dokážete dát najevo jak své city, tak jejich intenzitu-pokud o vašich erotických talentech dosud pochyboval, zjistí, že to bylo zcela zbytečné.

Štír

V řešení cizích komplikovaných vztahů nemáte konkurenci, rychle se orientujete, bez problémů odhadnete, v čem se skrývá zrada, a navrhnete rozumné řešení. Ve vlastním vztahu však máte problém a když přijde na erotické neshody, nedokážete vymyslet vůbec nic. Naštěstí se v tomto týdnu do záchrany vašeho vztahu pustí váš miláček-udělá všechno pro to, abyste byli spokojení jak v sexu, tak ve všem ostatním, a vy zkonstatujete, že se mu to podařilo.

Střelec

Venuše, která se v pondělí večer dostává do vašeho sektoru lásky a romantiky, se vám postará o nezvyklou náladu. Velice rychle pochopíte, že je potřeba, abyste o lásce nejen přemýšleli, ale abyste o ní i mluvili. Miláček na rozdíl od vás to, že ho milujete, potřebuje slyšet nahlas a když k tomu ještě přidáte, že vás opravdu vzrušuje, uděláte tím pro svůj vztah víc, než si umíte představit.

Kozoroh

I když jste si nikdy nemysleli, že lékem na všechny možné životní komplikace je právě sex, v tomto týdnu nejednou zkonstatujete, že to tak opravdu je. Když zjistíte, že mezi vámi a miláčkem stoupá napětí, zjistíte, že je nejlepší, když ho co nejdříve dostanete do postele. Tam pak miláček zjistí, že se opravdu nemá proč stresovat, když je kolem něj tolik nepochybných životních krás...

Vodnář

Ve vašem případě se vyplatí, když si na lásku počkáte-v sobotu odpoledne a v neděli, kdy je Luna ve vašem partnerském sektoru, se dokážete na miláčka naladit tak, aby pochopil, že je pro vás tím nejlepším a zároveň nejmilovanějším. Na nedělní ráno, kdy Luna tvoří trigon s Venuší, si nic neplánujte. Čas vhodný k erotickým hrátkám přece nesmíte promarnit něčím, co není zdaleka tak příjemné ani zdaleka tak důležité!

Ryby

Síla vůle je to poslední, co váš vztah potřebuje a právě proto by bylo dobře, abyste se zaměřili spíše na to jednoduché a nekomplikované, co si vzájemně můžete dát. Díky planetární přízni si konečně můžete užít sex, kdy o sobě nemusíte pochybovat, ale kdy si budete s miláčkem v každé denní i noční rodině užívat rafinované erotické radosti. Bude se vám to moc líbit!

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA