Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 17. týden (25.4.2022 - 1.5.2022)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

S údivem zjistíte, že je kolem vás spousta lidí, kteří vám váš vztah závidí. Od kamarádů se navíc dozvíte, že je na vás vidět, že jste spokojení a že je mezi vámi všechno v pořádku. S tím budete moc rádi souhlasit,kdyby se ale někdo začal moc podrobně vyptávat, jak vám to funguje po erotické stránce, nic mu neříkejte-bylo by kolem toho zbytečně moc řečí a ještě víc jedovatých poznámek.

Býk

Pokud jste si dosud mysleli, že na vaši bývalou lásku hned tak někdo nemá a v sexu vám ji nikdo nenahradí, musíte přiznat, že je to omyl. Nová láska, kterou vám krásně aspektovaná Luna z Ryb pošle do cesty, vám dokáže, že to, co jste považovali za vrchol všech rozkoší a erotických obratností, byl ve skutečnosti jen slabý odvar toho, co prožíváte teď.

Blíženci

Erotice se můžete s úspěchem věnovat hlavně v pondělí, kdy je Luna ve Vodnáři a kdy máte v tomto ohledu nejen spoustu chutí, ale ještě více fantazie. S miláčkem si sednete tak, že zapomenete na práci i na celý zbylý svět. Může se dokonce stát, že začnete uvažovat, zda by nebylo lepší, kdybyste zavolali do práce a vymluvili se na nemoc-pak byste si mohli naordinovat pobyt na lůžku!

Rak

Kdybyste opravdu chtěli, aby byl letošní První máj něčím zajímavý a pro vás i pro partnera výjimečný, musíte se na něj pořádně připravit. Co kdybyste si koupili voňavý olej se zaručeně afrodiziakálním účinkem a vyrobili si masážní emulzi, kterou miláčka v sobotu večer namasírujete? Efekt bude vynikající a vstup do máje jako měsíce lásky naprosto dokonalý.

Lev

Nedostatek erotického zaujetí vašeho partnera nezpůsobuje nedostatek vašeho sexappealu, ale spousta práce a starostí, které má, a s nimiž si nedokáže poradit. Vy se sice můžete snažit, ale žádoucí efekt vaše aktivita nemá. Kdybyste však převzali veškerou aktivitu do svých rukou a jemu vysvětlili, že od něj nic nechcete a že se o všechno postaráte sami, bude to vynikající.

Panna

V úterý a ve středu, kdy se Luna nachází ve vašem partnerském sektoru, se orientujte v sexu i v životě vůbec trochu víc na své vlastní potřeby. Kdybyste se rozhodly, že miláčkovi nejen řeknete, co má dělat, ale že mu i povedete ruku, bude to velice rozumné rozhodnutí. Konečně máte šanci zažít vášeň v podobě, o které jste dosud snili, ale která se vám vyhýbala.

Váhy

První máj bude ve vašem podání krásný, láskyplný, vášnivý a hlavně po všech stránkách výjimečný. V sobotu, kdy se Merkur dostane do Blíženců, dokážete o své lásce a zejména její erotické podstatě mluvit tak přesvědčivě, že o síle svých citů přesvědčíte i člověka, který je chorobně nedůvěřivý a který měl až dosud pocit, že pro něj štěstí v lásce není a nebude.

Štír

Zatmění, které se v sobotu večer uskuteční ve vašem partnerském sektoru, má na vás v oblasti erotiky a sexu podstatně větší a intenzivnější vliv, než byste předpokládali. S jeho pomocí se při troše chtění dokážete zbavit nevyhovujícího partnera tak, aby se s vámi rozloučil rychle a bez zbytečných scén. Nový erotický vztah však zatím nenavazujte, hrozí, že byste se dostali z bláta do louže.

Střelec

To, že máte před sebou čtyři volné dny, si začnete vychutnávat už v pondělí, na čtvrteční večer, kdy je Luna ve vašem sektoru lásky a romantiky, si můžete naplánovat krásné erotické chvíle ve dvou. Začít můžete třeba tím, že se spolu vykoupáte. Kdybyste si do vany vzali skleničku šampaňského, bylo by to naprosto dokonalé, oba byste se cítili jako ve svém soukromém erotickém ráji.

Kozoroh

Těšte se na týden, kdy budete v hojné míře překvapovat jak svého partnera, tak sebe. Konečně pochopíte, že je pro vás erotika důležitá a že ji potřebujete stejně jako příslovečný vzduch k dýchání. Naštěstí máte chápavého partnera, může se sice podivit, ale nakonec rozumně uzná, že bude lepší, když se nebude zbytečně vyptávat, ale místo toho začne co nejrychleji vaše přání plnit.

Vodnář

Jde o týden, kdy byste měli erotické aktivity provozovat, ale kdy byste o nich neměli mluvit. Všechno, co řeknete, může být totiž později použito proti vám. Veškeré projevy si nechejte na sobotu, kdy se Merkur přesouvá do vašeho sektoru lásky a romantiky, pak dokážete bez problémů partnerovi věrohodně sdělit nejen to, že ho milujete, ale i to, čím, jak a proč vás vzrušuje.

Ryby

Venuše ve vašem znamení je vám sice příznivá a přináší vám samé pozitivní erotické zážitky, ale vy byste si přesto měli zejména ve středu dávat pozor. Venuše se dostává do konjunkce s Neptunem a totálně vás zbavuje zdravého rozumu. Pod jejím vlivem jste ochotní zavírat oči před tím, o čem byste měli důkladně přemýšlet, a namlouvat si i to, co pravda není a nebude.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA