Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 19. týden (9.5.2022 - 15.5.2022)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

V době, kdy Slunce prochází Býkem, můžete zásadně změnit svůj přístup k sexu-najednou pochopíte, že není tak důležité množství erotických kontaktů, ale spíše jakost. Miláček si pak vyloženě oddechne a už vám nebude muset vysvětlovat, že nemáte kam pospíchat, ale že bude lepší, když se zaměříte na to, co mu dělá radost a co ho vzrušuje. Vy se tak konečně začnete chovat bez jeho naléhání a sami od sebe!

Býk

Lásku můžete partnerovi dávat najevo nejrůznějšími zajímavými způsoby. Kdybyste si s ním chtěli pohrát, zkuste využít Lunu, která je v neděli ve vašem partnerském sektoru. Pak se můžete domluvit, že budete celý den trávit v posteli programem, který je postavený na erotické bázi-to, zda to bude nespoutaný sex, nebo společné sledování erotických filmů, je pak jen na vás.

Blíženci

Kdyby vám rodiče náhodou navrhli, že by si přes víkend vzali děti a vám tak dopřáli příjemné chvíle ve dvou, neříkejte, že nic takového nepotřebujete a že by se jen zbytečně namáhali. Rodičům poděkujte, sami pak vyrazte do nejbližší vinotéky, kde koupíte láhev opravdu dobrého vína. Sami dobře víte, že záměry, které s miláčkem máte, se při limonádě realizovat dají jen s obtížemi...

Rak

I když byste pro svého miláčka moc rádi udělali všechno, co si přeje a na čem mu záleží, přehánět to nesmíte. Zejména s plněním erotických přání byste zbytečně pospíchat neměli. Kdybyste dokázali situaci namodelovat tak, abyste si erotická přání plnili navzájem, bylo by to daleko lepší, oba byste si užili a byli si jistí, že se o erotickou spokojenost staráte oba...

Lev

Kdy vám miláček navrhne víkendový výlet, měli byste souhlasit, místo, na které vás dovede nebo doveze, se vám bude opravdu líbit. Když pak přijde s tím, že byste si konečně mohli vyzkoušet milování v přírodě, budete zprvu sice rozpačití, ale pak si řeknete, že byste to měli přece jen zkusit. Ukáže se, že to strany vašeho miláčka byl nápad skoro geniální...

Panna

To, že se vám v lásce nedaří zdaleka tak, jako obvykle, neberte jako nic, co je proti vám. Vnímejte to jako něco, co se stává a co je jen jednou z dalších životních zkušeností. Kdybyste se chtěli posunout ještě o kousek dál, mohli byste si cvičně vyzkoušet sex bez citového vztahu,bude to pro vás nová, zajímavá a hlavně docela pozitivní životní zkušenost.

Váhy

Ve čtvrtek a v pátek, kdy Luna prochází vaším znamením, přijde erotických nabídek tolik, že si opravdu můžete vybírat. Dejte si však pozor, abyste svou přízeň neprokazovali člověku, který si vás nezaslouží. Vážně neberte ani ty, kteří se vám moc vnucují, máte sice rádi, když vás opačné k sexu přemlouvá, ale všechno by mělo být alespoň trochu v rovnováze.

Štír

Smiřte se s tím, že váš smysl pro humor sedne málokomu. Když konečně narazíte na člověka, který ho je ochoten akceptovat, a který se s vámi dokáže smát v každé situaci včetně těch vypjatě erotických, měli byste se ho ze všech sil držet. Když mu řeknete, že jste v něm potkali své životní štěstí, bez něhož si svůj další život představit nedokážete, bude to velice rozumné...

Střelec

Jupiter, který se ve středu dostává do vašeho sektoru lásky a romantiky, se hned začne starat o vylepšení vašeho erotického života. Najednou pochopíte, že je opravdu zbytečné, abyste se starali o intenzivnější erotický život ve chvíli, kdy o to váš partner evidentně nestojí. Místo toho můžete přemýšlet, zda to dělá proto, že na vás nemá chuť, nebo proto, že je tak unavený, že ho erotika vůbec nezajímá.

Kozoroh

V úterý a ve středu, kdy je Luna v Panně, se přichytíte v hodně zajímavém stavu a zkonstatujete, že vás eroticky přitahuje člověk, s nímž si vůbec nerozumíte a vlastně si ani nemáte co říct. Nakonec se rozhodnete, že jeho erotické talenty vyzkoušíte naživo. To, že si spolu nebudete mít o čem povídat, vám nevadí, je vám jasné, že ve dvou můžete prožít chvíle, v nichž nejsou slova potřeba.

Vodnář

V pondělí, kdy Luna prochází vaším partnerským sektorem, po sobě ani po partnerovi nechtějte nemožné. Smiřte se s tím, že z práce přijdete unavení tak, že sex bude to poslední, co vás bude zajímat a na co budete mít pomyšlení. Vzhledem k tomu, že jste se v poslední době sexem zabývali hodně intenzivně, sami uznáte, že se večer a noc, kdy si odpočinete, vlastně docela hodí.

Ryby

Pokud si chcete sex opravdu užít, musíte se na to vrhnout v pondělí a v úterý, Jupiter je ve vašem znamení a Luna v úterý ve vašem partnerském sektoru. Když se budete jen minimálně snažit, dokážete vytvořit atmosféru, kdy miláček ve vaší společnosti na nic jiného než na sex myslet nebude. Dokonce sám a nahlas přizná, že jste si něco takového měli dopřát už dávno.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA