Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 40. týden (3.10.2022 - 9.10.2022)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Během týdne si erotiku sice užívat budete, ale žádné překonávání vlastních osobních rekordů od toho nečekejte. Skoro by se dalo říct, že ve vašem podání jde o činnost, která vás má po psychické stránce srovnat a po stránce fyzické zbavit zbytečného napětí. Když však počkáte do neděle, kdy se ve vašem znamení odehrává úplněk, můžete se těšit na krásné erotické zážitky,za vaše výkony vás pochválí i partner!

Býk

Nová láska, se kterou zatím udržujete převážně korektní vztahy, se vůbec netají tím, že by váš vztah velmi ráda posunula o hodný kus dál. Vy pak přemýšlíte, zda máte jejímu sice nevyslovenému, ale přesto neobyčejně intenzivnímu přání vyhovět, nebo si máte dál vychutnávat čím dál intenzivnější erotické jiskření. Ať se rozhodnete jakkoli, můžete si být jistí, že litovat nebudete.

Blíženci

V době, kdy Slunce prochází znamením Vah a tedy vaším sektorem lásky a romantiky, si v sexu opravdu nemáte na co stěžovat. Zejména ve středu a ve čtvrtek, kdy je Luna ve Vodnáři, máte v tomto směru nabídky, které vás svou intenzitou neobyčejně překvapí. Pokud jste dosud měli dojem, že je miláček v sexu tak tradiční, až je nudný, pochopíte, že v tomto směru musíte změnit názor.

Rak

V pondělí a v úterý dopoledne, kdy Luna prochází vaším partnerským sektorem, můžete vážně přemýšlet, zda bude lepší, když budete žárlit a dáte své emoce partnerovi najevo, nebo zda byste se měli spíše tvářit, jako by se nic nedělo, a předstírat, že vám miláčkovo jednání nevadí. V každém případě půjde o výkon, který pro vás bude náročný a za nějž byste si zasloužili přinejmenším Oskara!

Lev

Je potřeba, abyste na svém miláčkovi a jeho erotickém uspokojení popracovali trochu soustředěněji, než jste pracovali dosud. Když vám jemně, ale důrazně naznačí, že by uvítal, kdybyste si občas vzali erotické prádlo, měli byste jeho požadavek co nejrychleji splnit. Když si budete erotické prádlo vybírat, bude to skvělá zábava - a když ho potom použijete, bude to ještě lepší!

Panna

V pondělí a v úterý dopoledne, kdy je Luna ve vašem sektoru lásky a romantiky, se dostáváte do situací, s nimiž nemáte moc zkušeností. Když v pondělí ráno zkonstatujete, že se vám nechce do práce, ale že byste nejraději zůstali s miláčkem v posteli, bude to překvapení pro vás i pro něj. Tentokrát se sice ještě překonáte, ale už teď je vám jasné, že je jen otázkou chvíle, kdy se v práci vymluvíte na nemoc a místo práce si budete užívat sexu.

Váhy

Opět zjistíte, že máte vedle sebe člověka, který umí svá přání (a nejen ta, která se týkají erotiky a sexu) naznačit tak, že budete jen koukat. Když od něj k narozeninám kromě všeho ostatního dostanete i čokoládu, která slouží k malování na tělo a k následnému pečlivému olízání, nemáte se na co vymlouvat. Když ji vyzkoušíte, zjistíte, že je to skvělá erotická zábava i skvělý kulinární zážitek v jednom!

Štír

Setkání s člověkem, který se vám už hodně dlouho líbí, ve vás nemá budit nervozitu, ale naopak se máte těšit na všechno, co vám společné chvíle přinesou. Kdybyste se ale rozhodli, že si je chcete opravdu pořádně užít, měli byste všechno nechat druhou polovinu týdne. Využili byste tak chvíle od čtvrtečního večera do sobotního odpoledne, kdy je Luna ve vašem sektoru lásky a romantiky-postará se, abyste toho sice moc nenaspali, ale taky zajistí, aby vám to vůbec nevadilo!

Střelec

Při Luně ve svém sektoru přátel můžete o sexu uvažovat, ale do realizace se vám moc nechce. Veškeré nabídky, které dostáváte, přicházejí jako na potvoru od lidí, které byste do postele nechtěli ani v případě, kdy by byli poslední a jediní na světě. Vy pak můžete přemýšlet, zda se obejdete bez jakéhokoli erotického kontaktu, nebo zda aktuální nouzi překlenete autoerotikou.

Kozoroh

To, co jste v posteli zažívali se svým bývalým partnerem a co se vám tak líbilo, můžete bez problémů převést do svého nynějšího vztahu. Je ale potřeba, abyste mu to podali jako svůj výhradní a jedinečný nápad, který vám přišel do hlavy právě teď. Kdyby pochopil, že je to něco, co má jakoukoli spojitost s vaším bývalým partnerem, odmítl by to hned, rozhodně a hlavně navždy.

Vodnář

Ideální příležitosti k sexu přijde ve středu hned po půlnoci,Luna z vašeho znamení harmonuje s Venuší a vy budete v náladě, kdy klidně obětujete spánek. Miláček, který vám řekne, že mu nedopřejete odpočinku, ale že mu to vůbec nevadí, to myslí opravdu vážně. Později se možná dokonce dozvíte, že neprospaná noc s vámi je mu příjemnější, než ta, ve které by si o samotě užíval sladký, hluboký a osvěžující spánek.

Ryby

První polovinu týdne byste měli věnovat pracovním záležitostem a povinnostem, které jindy odbýváte, protože na ně nemáte čas. Od čtvrtečního do sobotního večera, kdy je Luna ve vašem znamení a kdy jste pod vlivem stacionárního Pluta, se konečně dočkáte erotických zážitků podle svých představ. Díky pracovnímu nasazení v první polovině týdne pak budete mít dost času i energie, kdy si ho budete moci pořádně užít.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA