Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 41. týden (10.10.2022 - 16.10.2022)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Když vám miláček začne slibovat všemožno rozkoše a začne vám vysvětlovat, co příjemného vás s ním čeká, budete velice překvapení. Dosud se vždycky choval tak, aby vám došlo, že máte průběh vašeho erotického života a tedy i to, jak se vám sex s ním bude líbit, ve svých vlastních rukou. Teď najednou změnil názor a začal vám vysvětlovat, že jde přece o záležitost vás obou!

Býk

I když Slunce prochází Vahami, kterým vládne Venuše, vy její vliv nijak zásadně nepociťujete. Pořád máte pocit, že ve vašem případě hraje v lásce podstatně větší roli zdravý rozum. navíc si uvědomujete, že se už nedokážete zamilovat do člověka, který vám nedokáže poskytnout kromě lásky i životní stabilitu. Uvědomujete si, že si bez ní svůj další život představit nedovedete a nechcete.

Blíženci

Když svému miláčkovi poskytnete svobodu a do života mu nemluvíte, dozvíte se, že o něj nestojíte a že vás nezajímá. Když se o něj zajímáte a chcete vědět, co dělá teď a co má v plánu do budoucna, zase se dozvíte, že byste ho pořád jen hlídali a že ho ani nenecháte, aby se v klidu nadechl. Najít kompromis je sice velice obtížné, ale vy to nakonec dokážete.

Rak

Během pracovní části týdne probíhá všechno tak, jak si přejete. Díky dokonalému naplánování všeho, co potřebujete udělat a zvládnout, máte dostatek práce jak na práci, tak a partnera. O tom, že byste se mu měli věnovat s intenzivnějším nasazením, začnete uvažovat až v sobotu večer-pak si ale vzájemnou společnost užijete tak, že v noci ze soboty na neděli nebudete skoro spát...

Lev

V úterý večer, kdy se do vašeho sektoru komunikace dostane Merkur, se zásadně změní nejen vaše vyjadřovací schopnosti, ale i váš postoj ke všemu včetně erotiky. Najednou se přestanete ostýchat a o lásce, erotice a o všem, co mezi vámi a miláčkem je nebo být může, začnete mluvit naprosto jasně, jednoznačně a taky tak, abyste se u toho dobře bavili. Vyzkoušejte to a uvidíte, jak zajímavé a vzrušující to mezi vámi může být!

Panna

Ve středu, kdy musíte zápasit s náročným a nevypočitatelným vlivem kvadratury mezi Marsem a Neptunem, se snažte ve všech záležitostech včetně erotických zachovávat zdravý rozum a objektivní přístup. Když vám někdo začne vyprávět, co slyšel o vašem partnerovi, trvejte na tom, že chcete, aby vám to před ním zopakoval do očí. Když odmítne, bude vám jasné, že jde o pomluvu, kterou se nemusíte zabývat ani vy.

Váhy

Od úterka, kdy se do vašeho znamení dostává Merkur, dokážete s miláčkem komunikovat tak, aby bez velkého vysvětlování pochopil, co chcete, potřebujete a o co vlastně stojíte. K vašemu překvapení se předvede jako velice chápavý člověk, řekne vám přesně to, co potřebujete a chcete slyšet. Vy pak můžete přemýšlet, zda si to opravdu myslí, nebo zda vám jen tak dobře čte myšlenky.

Štír

Než se rozhodnete, že dáte miláčkovi najevo žárlivost, kterou cítíte vůči jeho bývalé lásce, dobře si to rozmyslete. Vy se sice snažíte chovat velice slušně a tak, aby vám nikdo nemohl nic vyčíst, ale efekt vašeho snažení může být zcela jiný, než jste čekali. Když miláček pochopí, že na jeho bývalý vztah opravdu žárlíte, posune se rovnováha vašeho vztahu někam, kde jste ji nikdy mít nechtěli-neriskujte a zbytečně neprovokujte!

Střelec

Při Luně ve svém sektoru přátel můžete o sexu uvažovat, ale do realizace se vám moc nechce. Veškeré nabídky, které dostáváte, přicházejí jako na potvoru od lidí, které byste do postele nechtěli ani v případě, kdy by byli poslední a jediní na světě. Vy pak můžete přemýšlet, zda se obejdete bez jakéhokoli erotického kontaktu, nebo zda aktuální nouzi překlenete autoerotikou.

Kozoroh

Vaše erotické priority naštěstí patří k těm, které se svým miláčkem dokážete bez problémů sdílet. Když vás napadne, že byste si život v tomto smyslu trochu obohatili, měli byste to probrat s partnerem-bude překvapený a hned začne sondovat, zda se s vím v posteli nenudíte. Pak ho musíte ujistit, že vám dvěma nuda v žádném případě nehrozí, ale přesto by to trochu více ohně chtělo.

Vodnář

Když se miláčka zeptáte, proč se do vás zamiloval, těšte se na odpověď, která vás dost vyvede z míry. Místo toho, aby chválil váš zevnějšek, erotické signály, které jste k němu vysílali a podobné kvality, se dozvíte, jste ho zaujali hlavně svou stále dobrou náladou, optimistickým přístupem k životu a přesvědčením, že s vámi všechno dobře dopadne. A kvalitní sex jste mu podali jako bonus!

Ryby

V sobotu večer a v neděli, kdy se Luna nachází ve vašem sektoru lásky a romantiky, dokážete spojit lásku se sexem tak, aby byl miláček spokojený a aby vám spolu bylo dobře. Oba budete rádi, že na sebe máte čas a že jste v pohodě. Moc toho sice nenaspíte, ale to vám nijak nepřekáží, dobře víte, že nocí, kdy budete vedle sebe klidně ležet a spát, bude ještě spousta. .

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA