Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 42. týden (17.10.2022 - 23.10.2022)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Zásadní pozitivní vliv na váš erotický život zejména v úterý a ve středu vyvíjí Luna ve vašem sektoru lásky a romantiky. Pod jejím vlivem dokážete dát partnerovi přesně to, co chce a potřebuje. Když se k němu navíc dokážete chovat tak, aby i on pochopil, co má pro vaše uspokojení dělat on, budete patřit ke šťastným lidem-ložnici sice skoro neopustíte, ale to vám vadit nebude.

Býk

Když zjistíte, že se na svém miláčkovi stáváte eroticky závislí, může to mít dvojí dopad. V tom lepším usoudíte, že je to vlastně v pořádku, protože jste si přesně takový vztah vždycky přáli, v tom druhém začnete mít strach, že bez něho nedokážete žít, a začnete dělat všechno pro to, abyste se uvolnili. Nebyla by lepší nějaká zlatá střední cesta? Pak byste si zachovali lásku, erotiku i svobodu.

Blíženci

V úterý a ve středu, kdy se dostáváte pod vliv Luny ve svém sektoru komunikace, si s partnerem promluvte o tom, co byste v sexu chtěli a potřebovali. Když dokážete mluvit tak, aby věděl, že si z něj neděláte legraci a že jeho přání berete vážně, změníte atmosféru tak, abyste mohli být oba spokojení. Přání si začnete plnit hned a v kvalitě opravdu prvotřídní.

Rak

Když uvidíte svého miláčka ve velice ohnivém rozhovoru se zajímavým člověkem opačného pohlaví, nevyvozujte z toho žádné předčasné závěry a klidně se ho zeptejte, kdo to byl a o čem se tak vášnivě bavili. S odpovědí, kterou dostanete, byste se měli spokojit. Veškeré projevy žárlivosti by byly k ničemu, záhy by se ukázalo, že mluvili o něčem, co nemělo s erotikou vůbec nic společného, a že jste tedy k žárlivosti neměli důvod.

Lev

V úterý a ve středu, kdy Luna prochází vaším znamením, sami usoudíte, že jste se miláčkovi v poslední době věnovali podstatně méně, než si zaslouží. Právě proto se rozhodnete, že od základů změníte přístup, který k němu máte. V tom, co se erotiky týče, mu nedáte na výběr, ale přinutíte ho, aby plnil veškerá vaše přání-Váš přístup bude sice trochu autoritativní, ale jemu se bude velice zamlouvat!

Panna

O tom, co jste ve vztahu neměli dělat, nepřemýšlejte,jde o minulost, která se změnit nedá. Zejména v pátek a v sobotu byste se měli zaměřit na to, co se ve vašem vztahu dá vylepšit. Kdyby vás napadlo, že byste si o víkendu s miláčkem vyrazili někam, kde budete sami, bude to vynikající,ve dvou byste erotickou atmosféru, která mezi vámi je, zásadně posílili a dovedli k dokonalosti.

Váhy

Dobré nápady, které váš miláček ohledně zpestření vašeho erotického života má, byste měli akceptovat. Nezapomeňte, že nastávají dlouhé večery, kdy bude sex jednou ze zajímavých aktivit, které se můžete spolu věnovat. Zároveň byste si měli obnovit zásobu vonných olejů, kterými se budete vzájemně masírovat-tyto masáže posílí erotickou atmosféru a ještě budou mít příznivý vliv na vaše šlachy i svaly.

Štír

To, že to během týdne vypadá s vaším erotickým životem všelijak, nevyvozujte žádné negativní závěry,to, zda a jak se bude ve vašem erotickém životě dařit a jak bude probíhat, se rozhodne až v neděli. Do vašeho znamení se dostane Slunce spolu s Venuší, což zásadně změní atmosféru. Konečně pochopíte, že máte k lásce přirozená talent a na kvalitní erotiku nepochybný nárok.

Střelec

Pokud chcete svého miláčka zlákat erotickým prádlem, můžete to klidně udělat, když si však celou akci načasujete s přihlédnutím k hvězdným energiím, bude to lepší. V neděli, kdy se Venuše spolu se Sluncem přesune do vašeho sektoru tajemství a věcí skrytých, budete na svého miláčka po erotické stránce působit naprosto dokonale. Fungujete spíše jako tajní milenci, než jako partneři, a je to krásné.

Kozoroh

V pondělí, kdy je Luna ve vašem partnerském sektoru, se dokážete se svým miláčkem spojit naprosto dokonale. Jeho erotická i jiná přání mu plníte i v době, kdy byste se jindy věnovali práci nebo jiným povinnostem. Teď však usoudíte, že je jen málo věcí, které jsou důležitější, než váš spokojený miláček,navíc víte, že si tímto způsobem spolehlivě zajistíte domácí pohodu, která je jinak nedosažitelná.

Vodnář

Když si chcete společné chvíle s partnerem opravdu užít, nechejte si je na sobotu, pod vlivem konjunkce Slunce s Venuší dokážete mezi vámi vytvořit atmosféru, která bude sice eroticky jiskřivá, ale taky plná lásky a pozitivního přístupu k životu. To, že v noci ze soboty na neděli nezamhouříte kvůli erotickým aktivitám oči, vám vadit nebude. Dobře víte, že sex je to nejlepší, čím se nyní můžete spolu zabývat.

Ryby

O tom, že byste svého miláčka měli měnit, nechcete ani slyšet, stejně nepříjemně se tváříte ve chvíli, kdy on usoudí, že by on měl a mohl měnit vás. Když se pak nad vším důkladně zamyslíte, zjistíte, že to vlastně ani není potřeba. V erotice si vyhovujete maximálně, ostatní oblasti pak nejsou důležité, tam se jeden druhému dokážete celkem bez problémů přizpůsobit.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA