Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 43. týden (24.10.2022 - 30.10.2022)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Když už chcete, aby v lásce probíhalo všechno alespoň trochu podle vašich představ, musíte pro to taky něco udělat. Především je potřeba, abyste se ve čtvrtek ke svému partnerovi chovali alespoň trochu ohleduplně. Když si necháte přes hlavu přerůst vliv kvadratury mezi Merkurem a Plutem, můžete miláčkovi právě v erotice a sexu jedovatě vytknout něco, co vám odpustit nedokáže, i kdyby opravdu moc chtěl.

Býk

Zatmění, které probíhá v úterý ve vašem partnerském sektoru, vás dostává do velice zajímavých situací. Pokud chcete prožívat utajovaný románek, neohlížejte se na vášně, které ve vás vyvolává, ale rozumně zvažte riziko, které tím na sebe přivoláváte. Když budete nebezpečí prozrazení hodnotit, nezapomeňte, že jste v Čechách, kde se neutají vůbec nic - a tedy ani vaše riskantní erotické chování.

Blíženci

Nálady svého miláčka zvládnete zejména v pondělí, kdy je Luna ve vašem sektoru lásky a romantiky, takříkajíc levou zadní. Stačí, když mu vnutíte porci erotiky, kterou okořeníte podle jeho představ. Miláček bude mít pocit, že se právě ocitl v erotickém ráji, kde se plní veškerá jeho přání ještě dřív, než si stačí rozmyslet, co vlastně chce, a než je dokáže vyslovit.

Rak

Dojem, který na vás udělá váš nový partner, patří k těm opravdu zajímavým. Zejména v úterý a ve středu máte pocit, že jste v něm konečně narazili na člověka, který chápe, co od svého erotického života chcete, a rozhodl se, že vám to poskytne. Když vám nadšení, které pro něj cítíte, vydrží do sobotního večera, můžete si být jistí, že jde o vztah, který nějakou chvíli vydrží...

Lev

Zatmění, které probíhá v úterý ve vašem sektoru profese a kariéry, varuje. I když máte pocit, že je do vás váš nadřízený opravdu zamilovaný, své city projevujte opatrně a se sexem hospodařte rozumně. Jde o člověka, který vám bude zobat z ruky přesně do chvíle, kdy pro něj budete nedosažitelní a jakmile vás získá, začne se chovat majetnicky a veškeré kouzlo rázem zmizí.

Panna

Nic z toho, co se v pracovní části týdne na obloze děje, vás ani kvalitu vašeho erotického života nezmění. Na pozitivní posun si musíte počkat až do pátku-jde o den, kdy se Jupiter na další týdny vrací do vašeho partnerského sektoru, odkud se vám v tomto směru bude starat o zpestření a obohacení. Pokud jste v erotice ještě nevyzkoušeli něco, na co máte chuť, využijte šanci!

Váhy

V pondělí, kdy je Luna ve vašem znamení, je značná šance na pozitivní vztahové změny. To, co chcete od budoucnosti, dokážete svému miláčkovi podat tak, abyste v něm vzbudili nejdříve nelíčený zájem a posléze nepředstírané nadšení. Když vám řekne, že jste mu svým výrokem splnili ty nejbláznivější sny, vůbec si nevymýšlí-přísahat nemusí, protože ví, že máte pravdu.

Štír

Luna, která se nachází v úterý a ve středu ve vašem znamení, na vás působí vyloženě inspirativně. Pod jejím vlivem pochopíte, jak se chovat k miláčkovi tak, aby sex pro vás nebyl jen obligátní partnerská povinnost, ale zdroj oboustranné radosti. Právě proto je potřeba, abyste tempo zpočátku mírnili,když ho přeženete, partnera vyděsíte a dveře ke kvalitnímu sexu si tak zavřete.

Střelec

K hádkám, které se sice erotiky zdánlivě vůbec netýkají, ale které mají s erotikou společného daleko víc, než byste řekli, může dojít kdykoli během týdne. Hrozí, že se s miláčkem neskutečně pohádáte ohledně teploty v ložnici. Vy chcete, aby tam bylo příjemně, protože v zimě své erotické talenty nerozvinete, on má zase pocit, že byste měli topení omezit a erotikou se zahřívat-kdo zvítězí?

Kozoroh

Zásadní vliv, který pozitivně ovlivňuje váš erotický život, vyvíjí Jupiter, který se v sobotu ráno vrací do vašeho sektoru komunikace. S jeho pomocí dokážete miláčkovi krásy vašeho erotického života nastínit tak, že ho ani nenapadne, že by vás mohl odmítnout. Těšte se na víkend, kdy si v tomto směru budete rozumět tak, jak jste si už hodně dlouho nerozuměli...

Vodnář

Jsou věci, které si dokážete rozmyslet a třeba i zakázat, eroticky motivované vztahy k nim nepochybně patří. Když si uvědomíte, co všechno byste riskovali nepromyšleným erotickým dobrodružstvím s nedomyšlenými následky, dojde vám, že jde o něco, co byste ve vlastním zájmu riskovat neměli. Za pár vášnivých chvil, za které byste platili svými klidem a třeba i svým nynějším partnerstvím, vám to nestojí.

Ryby

V době, kdy Slunce prochází znamením Štíra, jste v neskutečné pohodě,konečně máte pocit, že jste se s partnerem přestali hádat kvůli tomu, na čem v podstatě vůbec nezáleží. Zejména v úterý, kdy ve Štíru probíhá zatmění, se dokážete domluvit, že uděláte za tím, co bylo tlustou čáru a začnete se vším znova. Miláček bude s vaším nápadem s nepředstíraným nadšením souhlasit!

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA