Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 44. týden (31.10.2022 - 6.11.2022)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Když vám začne partner vysvětlovat, že jsou vaše erotické požadavky přehnané a že jim nemůže vyhovět, měli byste se zamyslet. Pak musíte přijít na to, zda si to opravdu myslí, nebo zda si jenom vymýšlí. Když přijdete na to, že vás tím chtěl jenom pozlobit, měli byste přijít na něco, čím zase alespoň trochu vyvedete z míry vy jeho-podaří se vám to rychleji, než jste čekali.

Býk

Když vám miláček říká, že měl až dosud štěstí na lidi, kteří mu sice nabízeli svou lásku, ale žádný bonus navíc, můžete se leda tak rozesmát. Kdybyste chtěli být jedovatí, můžete se zeptat, zda to není náhodou tím, že si před vámi vybíral jen lidi, kteří mu sice slibovali hojné erotické rozkoše, ale kromě toho by mu k ničemu užiteční nebyli. Vy jste však taktní a takovou otázku mu nepoložíte.

Blíženci

V úterý a ve středu, kdy Luna prochází Vodnářem, se můžete těšit na zásadní posílení projevů erotické fantazie-nápady s nimiž váš partner přijde, stojí opravdu za to. Naštěstí umíte planetární přízně využít i vy a krok s ním udržíte. V úterý večer dokonce usoudíte, že byste si na středu měli vzít dovolenou,v práci budete stejně k ničemu, protože na nic jiného než erotiku myslet nebudete.

Rak

I ve vašem citovém životě může zasvítit pověstné světlo na konci tunelu. Zejména v pondělí, kdy Luna prochází vaším partnerským sektorem, máte šanci objevit člověka, který se vám bude nejen líbit, ale který pro vás bude mít neodolatelné osobní kouzlo. Jakmile zjistíte, že vám v jeho přítomnosti měknou kolena, můžete si být jistí, že jste konečně narazili na svůj erotický poklad.

Lev

V úterý a ve středu, kdy Luna prochází vaším partnerským sektorem, uděláte pro to, aby byl váš miláček v dobré náladě a třeba i šťastný, opravdu hodně. Zejména ve středu se na základě toho, co jste spolu prožili, můžete rozhodnout pro další život, který budete trávit bok po boku. Představa dnů, kdy na sebe budete myslet, a nocí, které budete spolu trávit, že vám vyloženě zamlouvá!

Panna

Partner, který přijde s tím, že byste mohli být v projevech lásky trochu intenzivnější, vás opravdu naštve a i když si říkáte, že vydržíte a nevybuchnete, nakonec se patrně neovládnete. Přesto mu však řeknete daleko méně, než jste říct chtěli. Omezíte se na jedovatou poznámku, kterou mu vysvětlíte, že by stačilo, abyste neměli na starosti všechny praktické záležitosti,pak byste měli na erotiku hned energie dost!

Váhy

V úterý a ve středu, kdy Luna prochází vaším sektorem lásky a romantiky, jste plní fantazie a chuti udělat pro svého miláčka a jeho erotické štěstí všechno, co se jenom dá. Díky svému nasazení jste pro to navíc ochotní zvládnout opravdu hodně. Své představy o tom, co to je erotické blaho, dokážete navíc miláčkovi předat tak, že se k vám bude chovat naprosto stejně.

Štír

Výroky, které ohledně lásky a zejména ohledně sexu váš miláček pronáší, neberte zbytečně vážně. Čím více si budete uvědomovat, že vás jimi chce vyprovokovat k akci, tím to bude lepší. Když vám vysvětluje, že mu sex nic neříká, a že by se klidně dokázal obejít bez něj, dělá to opravdu jen proto, abyste ho začali vysvětlovat, že teprve ve vaší náruči pochopí, že se bez něj obejít nedokáže.

Střelec

Když se miláček rozhodne, že vás překvapí novým erotickým prádlem a chováním, které se k němu podle jeho názoru hodí, musíte správně zareagovat. I když vás to zajímá sebevíc, nesmíte se zeptat, kolik ta paráda stála. V první etapě musíte projevit co nejupřímnější nadšení a chválit a chválit, na cenu přijde řeč až později-to však už budete zpracovaní tak, že zkonstatujete, že to za ty peníze opravdu stálo...

Kozoroh

I s nemluvným miláčkem, ze kterého musíte každé slovo páčit a který o lásce neumí mluvit vůbec, se vám podaří navázat velice zajímavou až vzrušující komunikaci. Vhodný čas bude zejména v pátek a v sobotu, kdy se do vašeho sektoru komunikace dostala Luna. S její pomocí dokážete své touhy podat tak, že se na chvíli, kdy konečně budete spolu, bude neskutečně a navíc i právem těšit.

Vodnář

V době, kdy Slunce prochází znamením Štíra, byste v lásce neměli nic měnit. Když necháte všechno při starém, bude to lepší a ještě lepší by bylo, kdybyste se v této oblasti chovali co nejklidněji. Jakmile miláček pochopí, že váš vztah nic neohrožuje, udělá všechno pro to, aby ho posílil, a tím, že při tom erotickými finesami a přísliby rozkoše všeho druhu nebude šetřit, si můžete být jistí!

Ryby

Období, kdy Slunce prochází Štírem, byste měli věnovat změnám ve svém osobním a hlavně erotickém životě-platí to zejména v případě, kdy jste single. Pak ale musíte využít Lunu, která ve čtvrtek a v pátek prochází vaším znamením a aktivně začít pracovat na navázání nových kontaktů. Člověk, s kterým se zejména v pátek seznámíte, vám věnuje nejen svou erotickou pozornost, ale i časem i své srdce!

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA