Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 01. týden (2.1.2023 - 8.1.2023)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Když si přečtete, že se pravidelně provozovaný sex pozitivně odráží nejen na vašem zdraví, ale i na vaší psychické vyrovnanosti, budete naprosto nadšení. Než však zdroj svých zajímavých informací přistrčíte pod nos partnerovi a doporučíte mu, aby si to nejen přečetl, ale aby se toho i držel, dobře si to rozmyslete. Miláček by se mohl naštvat tak, že by rázem bylo po jakémkoli sexu.

Býk

I když máte pocit, že byste si po eroticky hodně štědrém víkendu v pondělí měli spíše odpočinout, nenechejte se zmýlit. Právě v pondělí, kdy je Venuše poslední celý den ve vám příznivém Kozorohu, byste se měli sexu věnovat naplno a v každé volné chvíli. Pokud by to znamenalo, že trochu zanedbáte práci, nic se neděje, jeden den v roce si to přece můžete dovolit!

Blíženci

Lidé, kteří mají pocit, že máte vedle sebe nevhodného partnera, s nímž si přece vůbec nemůžete rozumět, se na celé čáře pletou. To, že navenek působíte jako byste každý byli z jiného těsta, neznamená, že takoví opravdu jste. Mohli byste jim sice vysvětlovat, že si chvíle porozumění necháváte na večery a hlavně na noci, ale vlastně není důvod, proč byste to dělali.

Rak

V pondělí, kdy jste pod vlivem pozitivního vztahu mezi Merkurem a Neptunem, musíte v citech i v životě vůbec velice rozumně posuzovat to, co pociťujete. Když zjistíte, že na vás někdo působí daleko intenzivněji, než by bylo rozumné, snažte se nejdříve analyzovat, co vás k němu táhne. Když usoudíte, že především to, že vám připomíná vašeho prvního erotického partnera, hned pochopíte, že by tentokrát sen zvítězil nad realitou, což by dobré nebylo.

Lev

Praktické potíže s bývalým partnerem sice pominuly, ale místo nich se objeví jiné. Vaše bývalá láska vám jasně sdělí, že ať to mezi vámi vypadalo lecjak, sex vám vždycky fungoval na výbornou a navíc si myslí, že byste se do doby, než si každý najdete někoho jiného, mohli stýkat spolu. Na svůj nápad, který myslí upřímně, je velice pyšná - a vůbec nechápe, proč její nadšení nesdílíte.

Panna

V době, kdy Slunce prochází vaším sektorem lásky a romantiky, a kdy se tam v sobotu navíc setkává s vaším vládcem Merkurem, se můžete těšit na zásadní, ale zároveň velice pozitivní životní změny. Kdyby se miláček rozhodl, že vás na víkend unese někam, kde spolu budete, sami, hlavně mu neříkejte, že to nejde, protože je to moc drahé. Podobný erotikou nabitý víkend si už oba dlouho zasloužíte!

Váhy

Venuše, která se hned v úterý časně ráno dostává do vašeho sektoru lásky a romantiky, pro vás dělá všechno, co se jen dá. Hned ve středu dopoledne, kdy se dostane do pozitivního vztahu s Jupiterem ve vašem partnerském sektoru, naladí vašeho miláčka tak, že vám bude celý zbytek zodiaku závidět. Minimálně jednou za hodinu se dozvíte, že jste jako partneři nejen dokonalí, ale navíc i vyzařujete, nepochybný sex-appeal!

Štír

Jde o týden, kdy se o lidech kolem sebe dozvíte daleko víc, než byste chtěli. Když vám však někdo začne sdělovat podrobnosti o utajeném erotickém životě vašeho partnera, měli byste ho hned zarazit. Když pak začnete po celé záležitosti pátrat, zjistíte, že jde o snůšku drbů, kterým se věřit nedá-přesvědčí vás už to, že ve chvíli, kdy si měl miláček užívat s někým jiným, byl zcela nepochybně s vámi doma.

Střelec

I když jste ve věku, který se dá bez velkého přehánění označit jako zralý, ničeho se neodříkejte. Zejména ve středu, kdy jste pod pozitivním vlivem spojených energií Venuše a Jupitera, máte šanci na zajímavé seznámení s výrazně erotickým podtextem. Pokud zjistíte, že je vám člověk, který vám ho nabízí, minimálně sympatický, dejte mu šanci, druhá taková příležitost se hned tak neobjeví!

Kozoroh

Když budete jen trochu chtít, prožijete v tomto týdnu něco, co by se dalo bez velkého přehánění označit za eroticky naplněné dny. Vrcholem pak bude sobota, kdy se Luna ve vašem partnerském sektoru dostane do úplňku a kdy konečně pochopíte, že sex je dost často důležitější, než práce, které se jindy věnujete naplno. Tentokrát ji bez nejmenších výčitek svědomí odložíte a dáte přednost sexu! Naštěstí je víkend a vy na to máte dost času.

Vodnář

To, že jste v poslední době prošli opravdu nepříjemným rozchodem, ještě neznamená, že s sebou své citové trauma potáhnete navždycky. Když se v úterý Venuše propracuje do vašeho znamení, rozumně usoudíte, že je nejvyšší čas, abyste se se starým rozloučili a vykročili vstříc spoustě nových a lákavých zážitků. Navíc si můžete být jistí, že budou stát za to!

Ryby

Zatímco pracovní část týdne prochází v klidu a bez nějakých zajímavých událostí, víkend vám všechno vynahradí. Týká se to zejména soboty, kdy se ve vašem sektoru lásky a romantiky odehrává úplněk. Pokud chcete prožít něco opravdu zajímavého, milujte se tak, aby na vás úplňkové světlo přímo dopadalo, půjde o dokonalý erotický zážitek s vysoce duchovním přesahem.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA