Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 49. týden (5.12.2022 - 11.12.2022)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Při Luně ve Střelci nemusíte mít o erotické úspěchy strach, když na někoho zaměříte svou pozornost, odolat vám nedokáže, i kdyby opravdu moc chtěl. Právě proto byste se měli v této oblasti chovat prozíravě. Když si během prosince na krk pověsíte spoustu eroticky vyhladovělých lidí, budete s nimi mít během ledna jenom spoustu zcela zbytečných potíží.

Býk

V pondělí a v úterý, kdy Luna prochází vaším znamením, máte v erotice jasno. Usoudíte, že jde o činnost, která vám pomáhá v dosahování psychické rovnováhy a celkové vyrovnanosti. O tom, že je to tak jedině správné, dokážete bez problémů přesvědčit i svého partnera,tomu dokonce vysvětlíte, že bez životodárného sexu ve vaší náruči hrozí, že bude usychat, až uschne docela.

Blíženci

Při Slunci, které prochází Střelcem a tedy vaším partnerským sektorem, dokážete do svého vztahu kromě lásky a oddanosti vnést i značnou porci smyslu pro humor. Pokud máte partnera, který se smát buď neumí, nebo má strach, že si z něj každý jen dělá legraci, přesvědčíte ho, že sex do postele patří stejně tak jako vzbouřené hormony. Když se pak spolu oba začnete smát, pochopíte, že jste vyhráli.

Rak

I když máte v citech jasno a ohledně dalšího osudu svého miláčka ve vašem životě ještě jasněji, měli byste si to zatím nechat pro sebe. Bude lepší, když alespoň prozatím omezíte veškerou komunikaci jenom a pouze na sex. Když mu začnete povídat o rodině, kterou byste spolu měli mít, a o počtu dětí, pro která jste už stačili vybrat jména, mohli byste ho jen zbytečně vyděsit.

Lev

Do soboty, kdy se Venuše nachází ve Střelci, si můžete v erotice užívat bez zábran a s chutí. Pokud se rozhodnete, že si s miláčkem uděláte z bytu centrum nespoutaných erotických rozkoší, zcela určitě se vám to podaří. Potíž je jen v tom, že se bude těžko určovat, kdo se má nechat rozmazlovat a kdo se bude starat, aby ten druhý měl rozkoší co nejvíc-snažit se sice můžete, ale spravedlivé to stejně nebude.

Panna

Zejména v úterý, kdy jste pod vlivem kvadratury mezi Venuší a Jupiterem, hrozí, že ve svém vztahu zakopnete o něco, co byste jindy označili jako zcela nepodstatnou maličkost. Pokud chcete možnost nevítaného karambolu omezit na minimum, nesmíte především zbytečně mluvit. Pořád si opakujte, že po tom, kde a s kým jste sbírali své předchozí erotické zkušenosti, předchozímu partnerovi nic není!

Váhy

Ve čtvrtek, kdy Slunce z vašeho sektoru naráží svou energií na Marse, si musíte hodně dobře rozmyslet, co chcete. Pokud se s miláčkem hodláte pohádat, měli byste celkové denní atmosféře podlehnout hned ráno. Kdybyste však chtěli planetární energii naopak využít k usmiřujícímu sexu, musíte kolem poledne začít otáčet tak, abyste nakonec nespali v obýváku.

Štír

V pondělí a v úterý, kdy je Luna ve vašem partnerském sektoru, uděláte dobře, když na veškeré své erotické fantazie preventivně zapomenete. Pokud chcete prožít něco, co je opravdu zajímavé, dovolte, aby se svými nápady přišel váš miláček-když mu dovolíte, aby se rozjel, zjistíte, že je ještě lepší, než veškeré vaše erotické fantazie. Nepřemýšlejte, kde se to v něm vzalo,místo toho buďte rádi, že se mu to přihodilo právě s vámi.

Střelec

I kdyby se stalo a vy prožili zklamání v lásce, dokážete se s ním poprat daleko lépe a účinněji, než většina vašich kamarádů a známých. City budou sice trpět, ale erotická stránka vašeho života zůstane nedotčená. Díky své prozíravosti, která vás nutí, abyste byli připravení na každou životní eventualitu, máte dost kamarádů, kteří vás po této stránce zahálet nenechají.

Kozoroh

Když se v úterý hodně pozdě večer dostane do vašeho znamení Merkur, přistoupíte s jeho pomocí k životu opravdu hodně racionálně. V pracovní části týdne byste měli zvládnout všechno tak, abyste měli veškerou práci hotovou. Když se pak v sobotu ráno dostane do vašeho znamení Venuše, můžete se v klidu a bez výčitek svědomí vrhnout na sex a veškeré jiné tělesné rozkoše,bude vám opravdu přáno...

Vodnář

To, že se rozhodnete rozjet kromě svého oficiálního vztahu ještě jeden utajovaný, je ve vaší situaci skoro normální. Právě proto je ale potřeba, abyste se rozhodli, že jde o něco, co zatím zveřejňovat nebudete. Nebezpečí, že se vám vaše jinak chvályhodná předsevzetí vymknou z ruky a vy prozradíte právě to, co jste si dosud chtěli nechat pro sebe-opravdu to chcete riskovat?

Ryby

To, že máte vedle sebe štědrého člověka, který chce, aby se vám na světě líbilo a aby vám bylo dobře, se vám zejména po vašich předchozích zkušenostech velice zamlouvá. Kdybyste však měli zejména v úterý pocit, že si vás chce druhá strana svými dárky a pozornostmi koupit, musíte se ozvat hned, rychle a nahlas. Čím dřív partner zjistí, že mu něco takového nikdy nedovolíte, tím lepší budoucnost to dalšímu průběhu vašeho vztahu dává.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA