Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 47. týden (21.11.2022 - 27.11.2022)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

To, že si pořád dokola opakujete, že v lásce nemáte štěstí, sex vám nic neříká a celý život je k ničemu, není ta nejlepší taktika, kterou si můžete vybrat. Na rozdíl od minula, kdy se vždycky našel někdo, kdo vám začal vaši náladu rozmlouvat, se tentokrát objeví spíše člověk, který usoudí, že je na tom stejně, a začne si na přízeň v erotickém životě stěžovat spolu s vámi.

Býk

Než se s miláčkem domluvíte na tom, na čem vám opravdu záleží, musíte ho podrobit správné přípravě. Pro začátek stačí, když mu vysvětlíte, že radosti, které zažívá s vámi, hned tak s někým jiným zažívat nebude. Vhodným dnem by bylo hned pondělí, kdy se Slunce nachází ve vašem partnerském sektoru-s jeho pomocí mu dáte najevo, že erotické vztahy, které mezi sebou máte, patří k těm, které stojí za to, aby se o ně bojovalo!

Blíženci

Svou erotickou aktivitou vás může překvapit příslušník starší generace. Vy jste ho dosud brali naprosto samozřejmě jako člověka, kterého tato oblast života už dávno nemá proč zajímat, tď se ale dostanete do situace, kdy pochopíte, že jde o někoho, kdo by měl dostat šanci. Uvědomíte si, že věk je jen číslo v občance a rozhodnete se, že to s ním co nejdříve zkusíte.

Rak

Na seznamování na erotickém základě máte zejména v pondělí vyloženě šťastnou ruku. Díky vysoce harmonickému vztahu mezi Sluncem ve svém sektoru lásky a romantiky se umíte chovat tak, aby každý pochopil, že sice nefungujete jako klasický erotický vulkán, ale to ničemu nepřekáží. Začínáte sice něhou, ale partner si může být jistý, že i na vášeň dojde.

Lev

Když chcete miláčkovi dokázat, že život je přece jen krásný, samotné řeči vám v tom moc nepomůžou. Kdybyste ale chtěli a potřebovali, aby se mu na světě opravdu líbilo, zkuste ho hned v úterý, kdy se Slunce dostane do vašeho sektoru lásky a romantiky, namasírovat. Když k tomu vyberete vhodný voňavý olej, bude to skvělé, masáž mu pak uvolní svaly a zároveň bude sloužit jako tak nejkrásnější milostná předehra.

Panna

Novoluní ve Střelci vás zbavuje opatrnosti a nutí vás ke zbytečnému riziku, platí to zejména pro vztahy, kde si v tomto směru dovolujete víc, než je rozumné. To, že jste dosud nenabrali zkušenosti s nějakým románkem, ještě neznamená, že to máte dělat teď. Zejména ve středu, kdy ve Střelci probíhá novoluní, hrozí, že se o všem začne mluvit ještě dřív, než se to doopravdy uskuteční.

Váhy

V pondělí, kdy je Luna ve vašem znamení a Slunce, které prochází vaším sektorem majetku vlastního, se dostanete do hodně obtížné situace. Ve chvíli, kdy vám někdo celkem lapidárně naznačí, že potřebuje, abyste na něj byli hodní, a potom pro vás udělá všechno, co chcete, se vaše hrdost vzbouří. Je vám jasné, že tuto nabídku nikdy nepřijmete, Váš erotický talent si nikdo kupovat nebude!

Štír

Zásadní vliv na vás erotický život a jeho kvalitu vyvíjí zejména Jupiter, který se ve čtvrtek ve vašem sektoru lásky a romantiky obrací do zpětného chodu a Vy najednou zjistíte, že je štěstí zase jednou na vaší straně. Shodou naprosto nepravděpodobných náhod se setkáte s člověkem, který vás vždycky eroticky přitahoval. Teď s nadšením zjistíte, že i vy přitahujete jeho-pak je už jen logické, že hned začnete plánovat, co s tím uděláte.

Střelec

Novoluní, které se odehrává ve středu ve vašem znamení, vás nutí k hodně důkladnému přemýšlení. Pod jeho vlivem si najednou uvědomíte, že jediné, co vás s nynějším partnerem drží pohromadě, je stále ještě dobře fungující sex. Erotiku máte sice opravdu rádi, ale zároveň si uvědomujete, že je to sice hodně, ale pro komplexní zdařilý partnerský život to opravdu nestačí.

Kozoroh

Ve chvíli, kdy se Slunce v úterý přesune do vašeho sektoru tajemství, se odstartuje proces, který by měl vést k vyrovnání s vaší (nejen) erotickou minulostí. Když usoudíte, že jste v tomto ohledu někomu opravdu ublížili, měli byste se nad tím zamyslet, a alespoň v duchu se mu omluvit. Do starých vztahů se však nevracejte, zjistili byste, že mezi vámi už nic včetně erotiky nefunguje.

Vodnář

Strach z toho, co vás v nejbližší době čeká, sílí tak, až jak vy, tak miláček usoudíte, že je zbytečné a vlastně skoro škodlivé, abyste před ním zavírali oči. Když se rozhodnete, že se budoucnosti postavíte čelem, zjistíte, že nezbude, než abyste si vy sami sloužili jako opory. Sex pak můžete vnímat jako skvělou relaxační aktivitu, která vás zbavuje strachu a vrací vám jednoduchou a nekomplikovanou radost ze života.

Ryby

Hlavně se nenechejte vehnat do vztahu, v němž by se o sexu více mluvilo, než aby se provozoval v praxi. Když zjistíte, že se o vás uchází člověk, který má sice erotiku po všech stránkách teoreticky zvládnutou, ale v sexu podává výkony víc než zanedbatelné, hleďte z toho co nejrychleji vycouvat. Šlo by o typickou akci, kterou byste později vyhodnotili jako zbytečnou ztrátu času.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA