Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 45. týden (7.11.2022 - 13.11.2022)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Váš miláček bude po celý týden docela rozverný a každou větu, kterou mu řeknete, dokáže změnit v nějaký eroticky laděný dvojsmysl. Vy si pak můžete vybrat, zda se budete rozčilovat, nebo zda se ho v tomto ohledu pokusíte trumfnout. Dále můžete přemýšlet, zda to budete z jeho strany brát jako jedovatost, nebo jako svéráznou nabídku k milostné předehře.

Býk

V úterý, kdy ve vašem znamení probíhá zatmění, byste se měli v tom, co se týká lásky a erotiky chovat co nejprozíravěji. Pokud usoudíte, že svému dlouhodobému ctiteli konečně vyhovíte a uděláte si z něj milence, je rozhodnutí jen na vás. Předem byste si však měli uvědomit, že jsme v Čechách, kde se všechno vykecá, a kde to tajemstvím to dlouho nezůstane.

Blíženci

Když vám někdo začne vysvětlovat, že se nemáte na svého partnera tak vázat a že si máte čas od času dopřát nějaký úlet, docela vás tím naštve. To, že jste ve svém novém partnerovi konečně našli člověka, se kterým si rozumíte po všech stránkách, erotiku nevyjímaje, mu nevysvětlujte. Buď by si myslel, že to přeháníte, nebo by usoudil, že přišel čas, kdy vám má závidět.

Rak

O tom, že se máte sklon zamilovat do lidí, kteří jsou zárukou dalšího šrámu na duši i na srdci, které si z takového vztahu odnesete, víte už dávno své. Tentokrát však zjistíte, že i vy patříte k těm, kteří se umí trefit rovnou do černého a bez problémů mluvit o tom, co zasáhne zase vašeho partnera. Právě proto vás dokáže respektovat a brát vážně způsobem, který směřuje nejdříve k erotické fascinaci a potom k lásce.

Lev

Člověk, který má pocit, že vás svým zájmem dostal skoro až do nebe a svými erotickými přísliby vám dává to, co jste dosud v životě bytostně postrádali, ani netuší, jak se plete. Vy sice to, že se o vás zajímá, vnímáte kladně, ale k erotickému naplnění ho opravdu nepotřebujete. To, že na to máte někoho jiného, kdo je opravdu dobrý a osvědčený, mu naštěstí vysvětlovat nehodláte.

Panna

Jde o týden, kdy máte v erotice tolik podnětů, návrhů a v neposlední řadě i nápadů, až nevíte, čím se máte zabývat dřív. Ve středu byste si ale měli dávat pozor na reakce, které svým jednáním v lidech kolem sebe vyvoláváte. Ti, kteří žárlí na své partnery, vás mohou začít vnímat jako ohrožení a chovat se k vám nevlídně, právě proto byste měli podobné jednání zmírnit, dokud je čas.

Váhy

Když potřebujete svůj vztah stabilizovat, bude k tomu sex sloužit jako ten nejlepší prostředek. Zejména ve čtvrtek a v pátek, kdy je Luna v upovídaných Blížencích, si ho dokážete náležitě užít. Ani ve chvíli, prohodíte nějaký eroticky laděný vtípek, se váš miláček nerozčilí, naopak se začne s chutí smát spolu s vámi-ze sexu tak budete mít nejen rozkoš, ale i zábavu.

Štír

Když chcete někoho získat a rovnou si ho zatáhnout do postele, musíte si k tomu vytvořit strategii, která zabere. Podobným pokusům byste se ale měli v úterý spíše vyhnout. Zatmění, které se odehrává ve vašem partnerském sektoru, se o vás postará, do cesty vám postaví člověka, který touží po sexu stejně jako vy, a který stejně jako vy usoudí, že byste spolu mohli být šťastní.

Střelec

Představa, že si s někým užijete jednu a třeba i několik hodně vášnivých nocí, a pak se v poklidu rozejdete, se vám nesplní. Zejména ve čtvrtek a v pátek hrozí, že narazíte na člověka, který po první společné noci začne uvažovat o soužití a třeba i o svatbě. Vy pak musíte zkonstatovat, že je vám s ním tak dobře, že jste ochotní riskovat i něco takového.

Kozoroh

O víkendu, kdy Luna prochází vaším partnerským sektorem, jste v tom, co se sexu týká, v naprosté pohodě. Zejména v neděli, kdy na vás pozitivně působí harmonický vztah mezi Venuší a Plutem, si s miláčkem plníte veškerá přání, která jen dokážete vymyslet a vyslovit. A vy pro své potěšení doslova každou minutu!

Vodnář

Na to, že v lásce a v sexu narážíte stále na nějaké hranice, zábrany a ploty, jste si už zvykli. Právě proto budete překvapení zejména v úterý, kdy zjistíte, že veškeré překážky, s kterými jste se v této oblasti museli potýkat, najednou zmizely. Miláček se stará, aby se vám každá chvíle, kterou s ním trávíte, opravdu líbila-a vy se stejně intenzivně snažíte, abyste si ji vychutnali oba.

Ryby

Úvahy o tom, zda jste erotiku zvládli tak dokonale, abyste se svým novým partnerem dostatečně ladili, jsou naprosto k ničemu. Erotický vztah, který v tomto týdnu začínáte, se bude zásadně lišit od všeho, co jste v této oblasti dosud poznali. Znalosti a dovednosti, které jste dosud nasbírali, můžete klidně odložit, je potřeba, abyste na všechno zapomněli a začali od nuly znovu.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA