Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 51. týden (19.12.2022 - 25.12.2022)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Erotické nápady mít sice můžete, ale při jejich realizaci tvrdě narazíte. Miláček má pocit, že byste se měli věnovat jiným věcem a místo nejrůznějších tělesných radovánek spíše dotahovat poslední sváteční přípravy. Když mu však řeknete, že sex můžete v těchto vypjatých předsvátečních dnech použít jako zdroj relaxace a tolik potřebného klidu, mohlo by to zabrat.

Býk

Jupiter, který se dostává do vašeho sektoru tajemství a věcí skrytých, vám přináší šance na erotické dobrodružství i tam, kde byste ho nikdy nečekali. O vaši přízeň se začne jednoznačným způsobem ucházet člověk, který vás přitahuje a dokonce až vzrušuje. Pokud chcete jeho nabídku využít, kujte železo, dokud je žhavé. Jakékoli otálení vám nese jen komplikace.

Blíženci

Veškeré erotické záměry a zejména jejich realizaci nechejte na svém partnerovi. Zejména ve středu a ve čtvrtek, kdy Luna prochází vaším partnerským sektorem, potřebuje vás, vaše doteky a objetí jako sůl. Když vám řekne, že jste to jediné, co mu dodává pohodu a jistotu, že život přece jen stojí za to, vůbec si nevymýšlí, bez vás a vaší náruče pro něj život opravdu ztrácí cenu.

Rak

V pondělí a v úterý, kdy se Luna nachází ve vašem sektoru lásky a romantiky, je sex tím jediným, co vás baví a čemu se věnujete rádi a s chutí, erotika má na vás po všech stránkách kladný vliv. Den, který začnete sexem, se bude i později vyvíjet naprosto dokonale. Na život pak nebudete nadávat a stěžovat si, že vás vyčerpává-naopak si ho budete užívat po všech stránkách.

Lev

Všichni vám vysvětlují, že je nejdříve práce a až potom zábava a právě proto byste měli přemýšlet, čím je pro vás v těchto souvislostech sex. Když ho budete vnímat jako práci, je šance, že se vám podaří den začít způsobem, který je vám i partnerovi sympatický. A když usoudíte, že je to zábava, můžete v něm pokračovat celý den při každé jen trochu vhodné příležitosti.

Panna

Slunce, které se ve středu pozdě večer přesunulo do vašeho sektoru lásky a romantiky, zásadně mění váš postoj ke světu. Najednou zjišťujete, že vás práce přestává bavit, ale že místo ní dáváte vědomě přednost lásce. Uspokojení, které vám přinese dobře vykonaný úkol, rychle přechází, ale energie, kterou vás nabije sex, vám vydrží podstatně déle, než jste zvyklí.

Váhy

Jupiter, který se v úterý dopoledne dostává do vašeho partnerského sektoru, vás nutí k zásadní změně postoje, který jste zatím k sexu zaujímali. Usoudíte, že bude lepší, když k němu přestanete přistupovat pouze zodpovědně. Místo toho dejte přednost stavu, kdy si budete vychutnávat veškeré radosti, které vám přináší-práce tím sice trochu utrpí, ale to vám vadit nebude.

Štír

Podezření, že si váš partner našel milence, si raději nechejte pro sebe,kdybyste s ním vylezli na veřejnost, byl by z toho zbytečný trapas. Velice rychle byste zjistili, že ho podezíráte naprosto neprávem. To, že miláček čas od času vymění s někým pár slov, neznamená, že s ním něco má-daleko pravděpodobněji s ním mluví proto, že s ním vymýšlí dárek, který vám dá k Vánocům.

Střelec

Ve středu a ve čtvrtek, kdy je Luna ve vašem znamení, zaskočíte svou erotickou fantazií nejen svého miláčka, ale především sami sebe. To, co mu v tomto směru navrhnete, přijme s naprostým nadšením. Oba si pak řeknete, že veškeré práce mohou počkat, zatímco své erotické choutky a potřeby byste měli uspokojit v době, kdy vám to jde a kdy vás to baví.

Kozoroh

Slunce, které se ve středu pozdě večer dostává do vašeho znamení, vám dává v erotice šance, které byste kdykoli jindy považovali za nemožné. Člověk, který o vás stojí, nenaznačuje, ale rovnou se vám vrhne kolem krku. Zprvu budete překvapení, ale pak usoudíte, že tak přímý erotický postoj vůbec není špatný, nemusíte alespoň řešit, co a kdy po vás vlastně chce...

Vodnář

Když se rozhodnete, že svému miláčkovi (a vlastně i sami sobě) nadělíte erotické prádlo, měli byste nejdříve nenápadně zjistit, jaké barvě dává přednost a o jaký střih vlastně stojí. V krajním případě zapátrejte v jeho skříni, kde vyberete jeho nejoblíbenější model. Ten pak zanesete do krámu a požádáte, aby vám podle něj vybrali něco, co mu sedne-dá to sice práci, ale výsledek bude dokonalý!

Ryby

O tom, že byste někomu darovali jako zvlášť rafinovaný vánoční dárek sex, můžete uvažovat, než se však rozhodnete, že své záměry opravdu zrealizujete, měli byste si to hodně dobře rozmyslet. Velice rychle byste zjistili, že to, co jste vy mínili jako jednorázové rozptýlení a jedinou zábavnou noc, vzala druhá strana jako začátek lásky na celý život. Pokud nechcete mít v tomto směru zbytečné problémy, neriskujte!

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA