Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 50. týden (12.12.2022 - 18.12.2022)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Díky Slunci ve Střelci je váš erotický život daleko bohatší, než jste zvyklí. Díky vynalézavosti vašeho miláčka navíc neomezujete provozování sexu na ložnici, ale bez problémů se dokážete milovat i kdekoli jinde. O tom, kde se lásce věnujete, však raději s nikým nemluvte, kdybyste jim pár míst, kde jste se milovali, popsali, stejně by vám nevěřili.

Býk

Kdybyste chtěli mít milence, se kterým byste se nemilovali, ale jehož byste měli jen na zajímavou konverzaci a na lehce erotické mazlení, dokážete si ho bez problémů najít. Dozvíte se, že o sex nestojí, protože z nějakých důvodů nechce být svému nynějšímu partnerovi nevěrný. Vy máte sice dojem, že to, co spolu děláte, je daleko intimnější než sex, ale nahlas to neřeknete.

Blíženci

V pondělí a v úterý, kdy se Luna nachází ve vašem sektoru komunikace, hrozí, že budete působit tak trochu nepatřičně. Všechno, co uslyšíte, dokážete obrátit v zajímavý dvojsmyslný vtípek. Nesmí vás překvapit, že se vás pak zejména mladší generace drží a vaši společnost vyloženě vyhledává-ví, že se od vás o sexu a erotice dozví to, co jí rodiče doma a učitelé ve škole neřeknou.

Rak

Pokud chcete předem zjistit, jak se bude váš nový objev chovat v posteli, čeká vás práce přímo detektivní. Kdybyste ho však pozvali na oběd nebo ještě lépe na večeři, dobře se najíte a ještě ušetříte spoustu námahy. Když si bude každé sousto vychutnávat a s jídlem se doslova mazlit, můžete se těšit, že se stejně láskyplně, ohleduplně a zejména eroticky vynalézavě bude chovat i k vám.

Lev

V pondělí a v úterý, kdy Luna prochází vaším znamením, a Slunce se nachází ve vašem sektoru lásky a romantiky, začněte pracovat na stabilizaci svého vztahu. Využijte při tom jak příznivě probíhající erotický život, tak fakt, že si spolu máte pořád o čem povídat. Když k tomu ještě připočítáte oboustrannou přitažlivost, o níž ani jeden z vás nepochybuje, bude výsledek dokonalý.

Panna

Bývalé lásky svého partnera se neobávejte,může se sice tvářit neskutečně sebevědomě, ale to je asi tak všechno, co může dělat. Skutečným soupeřem, kterého byste se měli bát, pro vás není a nebude. Velice dobře víte, že ve chvíli, kdy dostanete partnera do náruče a kdy se nadechne vaší vzrušující vůně, zapomene na všechno a bude se věnovat jenom a pouze vám.

Váhy

Kvůli svému miláčkovi jste ochotní obětovat opravdu hodně a to, že se vám jeho koníček nelíbí, ještě neznamená, že mu ho budete rozmlouvat. Naopak! O to intenzivněji budete trvat na tom, že se mu má věnovat. Je vám jasné, že dobře naladěný miláček bude v pohodě tak aby se vám v ložnici postaral o ty nejkrásnější zážitky-když k tomu přidáte svůj vlastní oheň, bude to dokonalé.

Štír

To, že jste si koupili nové erotické prádlo, kterým chcete partnera překvapit, ještě neznamená, že to tak i dopadne. Zejména o víkendu hrozí, že se mu budete chtít pochlubit tak, že si ho na sebe mimo veškeré plány oblečete. Pak můžete přemýšlet, zda to miláčkovi podat jako trochu předčasný vánoční dárek, nebo zda si jít jako sváteční překvapení koupit ještě jednu soupravu.

Střelec

Období, kdy Slunce prochází vaším znamením, vás nutí, abyste lásku nejen fakticky provozovali, ale abyste o ní i uvažovali. Zejména v pondělí a v úterý, kdy je Luna ve Lvu, se dokážete z dosud obyčejného a takříkajíc normálního vztahu vytvořit něco, co do vašeho života vnese vytoužené osvěžení a pozitivní změnu. Na vyšší úroveň se tak přesune i erotika.

Kozoroh

Vlídné pokyny, které v lásce dostáváte, vás pomalu přestávají bavit. Kdybyste k sobě byli opravdu upřímní, přiznáte, že byste dali přednost rozhodnému a sebevědomému partnerovi, který vás v životě i v sexu vede pevnou rukou. Úleva, kterou cítíte při představě, že byste nemuseli všechno rozhodovat jenom vy sami, je pak skoro až fyzická-není to ale třeba i tím, že v sobě odhalujete skryté masochistické sklony?

Vodnář

Vzhledem k finančním posunům, které v poslední době s vámi i s partnerem probíhají, usoudíte, že sex je vlastně jediná zábava, které se můžete věnovat. Na rozdíl od klubů a kin je zadarmo a navíc vás ještě i baví. Když svůj nový přístup k sexu a zejména jeho ekonomický přínos vysvětlíte miláčkovi, nejdříve si bude myslet, že si z něj děláte legraci, pak ale usoudí, že byste to opravdu mohli zkusit.

Ryby

V současné době máte práce až nad hlavu a čas, který vám zbývá na sebe i na vašeho miláčka, se smrskl na minimum. Právě proto si musíte velice pečlivě vybírat dobu, kdy se mu budete věnovat. Ideální by byl zejména středeční večer, kdy jste pod vlivem pozitivního vztahu mezi Lunou a Venuší. Moc toho sice nenaspíte, ale když pak budete průběh noci ze středy na čtvrtek hodnotit, usoudíte, že to stálo za to.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA