Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 46. týden (14.11.2022 - 20.11.2022)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

To, že jste si slíbili, že se ve vztahu budete chovat upřímně a svému partnerovi za všech okolností říkat pravdu, ještě neznamená, že to tak musíte opravdu udělat. Pokud se vám povede nějaký eroticky laděný úlet, a což je zejména v úterý a ve středu pravděpodobné, uděláte dobře, když o tom doma neřeknete ani slovo. Ještě lepší by bylo, kdybyste na to co nejrychleji zapomněli i vy sami.

Býk

V pondělí ráno, kdy je Luna ve vašem sektoru komunikace, byste si měli s partnerem promluvit. Potřebuje slyšet, že ho milujete a že si život bez něj nedokážete představit, pro vás je to sice banální konstatování faktu, ale pro něj je to opravdu důležité. Když to neuděláte, dozvíte se, že ho máte jen na postel, ale že vám na něm ve skutečnosti nezáleží, nebudete se bránit, ale budete uvažovat, zda náhodou nemá pravdu.

Blíženci

To, že jste si po rozchodu nedovedli představit, že byste mohli být bez svého bývalého partnera šťastní, neznamená, že jde o stav, který vám vydrží napořád. Když v úterý nebo ve středu využijete energii Luny ve vašem komunikačním sektoru, situace se rázem změní. Když její energii navíc využijete k podání inzerátu na erotickou seznamku, můžete se těšit na úspěch.

Rak

S přízní, kterou svému miláčkovi při každé jen trochu možné příležitosti projevujete, byste měli hospodařit opatrněji. Když mu budete poskytovat všechny možné služby, aniž si o ně řekne, vaše hodnota v jeho očích musí zákonitě klesnout. Čím dříve si uvědomíte, že byste se měli chovat především jako milenci a až potom jako někdo, kdo mu chce ulehčovat život, tím to mezi vámi bude lepší.

Lev

Se svým novým objevem se raději moc nechlubte. Vy můžete být sice právem pyšní na to, že jste ho získali, ale taky byste si měli uvědomit, že se kolem vás nachází spousta lidí, kteří by byli moc rádi na vašem místě. Vzhledem k tomu, že vaši velkorysost nemají, dá se čekat, že vystartují do protiútoku a budou se vám ho snažit všemi prostředky včetně erotických co nejrychleji a nejúčinněji odlákat-a právě to nesmíte dovolit!

Panna

Ve čtvrtek a v pátek, kdy Luna prochází vaším znamením, budete mít k erotice daleko kladnější vztah, než jste dosud měli. Usoudíte, že všechno může počkat, ale vy a váš miláček si na sebe čas musíte udělat i ve chvíli, kdy vám na všechno jiné chybí-platí to zejména pro neděli. Tak s pomocí obratně použité erotické energie dokážete zažehnat veškeré nepříjemné rozpory, které by mezi vás mohly vniknout.

Váhy

I když žárliví nejste a tvrdíte, že si touto negativní emocí nenecháte ovlivňovat život, situace se zásadně změní. Když usoudíte, že se kolem vašeho partnera motá někdo, kdo by vám připadal v tomto směru nebezpečně, měli byste se energicky postavit mezi ně. Můžete se sice dozvědět, že patříte ke stíhačkám, ale to vám může být jedno, klid v partnerství je vám nade vše!

Štír

V pondělí a v úterý, kdy Luna prochází vaším znamením, můžete její energii využít na posílení erotických vazeb, které mezi vámi a miláčkem jsou. Pokud byste usoudili, že vyzkoušíte nějakou erotickou hračku, na jejíž použití jste v poslední době neměli čas, chuť nebo náladu, můžete se do toho směle pustit. Zejména v úterý tím uděláte radost sobě i partnerovi.

Střelec

O zásadní změnu se ve vašem vztahu postará Venuše, která se ve středu dostává do vašeho znamení. Najednou pochopíte, že je potřeba, abyste se o partnera v erotickém slova smyslu starali ne intenzivněji, ale jinak než dosud. Když mu navrhnete, že společné chvíle začnete tím, že ho namasírujete, přijde opravdu nadšená odezva,Vy pak pochopíte, že miláček přesně na něco takového čekal.

Kozoroh

Zásadní vliv na vaše láskyplné vztahy vyvíjí v úterý trigon mezi Venuší a Jupiterem. Vy pak zjistíte, že jste se ocitli v situaci, kdy se musíte překonat a dávat svému miláčkovi city i erotické zaujetí najevo tak, aby pochopil, že je mu ve vaší náruči nejlépe. O tom, že tím úroveň i frekvence vašeho erotického života stoupne, pochybujte, stejně tak nepochybujte o tom, že budete oba velice šťastní.

Vodnář

Pro vylepšení vašeho erotického života sháníte inspiraci na každém kroku, kdybyste však chtěli najít zdroj, který opravdu nezklame, měli byste začít trochu více pracovat se svou vlastní fantazií. Kdybyste ještě dokázali přesvědčit miláčka, aby se vám i on svěřil se svými erotickými sny, bylo by to dokonalé. Oba byste pak jasně věděli, čím uděláte tomu druhému radost - a oba byste se tím taky řídili.

Ryby

I když se pravdě díváte do očí neradi, tentokrát vám nic jiného nezbývá. Když se ve středu Venuše přesune do Střelce, položí vám otázku, na kterou se vám bude odpovídat opravdu nesnadno. Naplno si uvědomíte, že si svého partnera neskutečně vážíte, ale taky je vám jasné, že vám to v erotickém slova smyslu drhne a zatím to na nějakou zásadní změnu nevypadá-dáte mu šanci, nebo půjdete dál?

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA