Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 03. týden (16.1.2023 - 22.1.2023)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Opět se ukáže, že disponujete erotickým kouzlem, které je nepřekonatelné. Může se sice najít někdo, kdo se vás pokusí ze srdce a pak i z postele vašeho miláčka vyšachovat, ale to vás může leda tak rozesmát. Stačí, abyste se na něj podívali s erotickým příslibem v očích, ten pak všeho nechá a bude pospíchat tam, kde spolu můžete být sami.

Býk

Zejména v pondělí a v úterý dopoledne, kdy je Slunce v Kozorohu a Luna ve vašem partnerském sektoru, dokážete nemožné. V lásce dokážete skloubit duchovno a erotiku tak, aby si obě důležité vztahové složky přišly na své. Díky tomu si oba dokážete sex vychutnat naplno-moc toho sice nenaspíte, ale to bude to poslední, co by vám nějak zásadně vadilo.

Blíženci

Z toho, že jste prohráli boj o někoho, na kom vám moc záleželo, si nic nedělejte. Když se naprostou shodou hodně nepravděpodobných náhod dozvíte, jaké s ním má problémy jeho nynější intimní partner, budete moc rádi, že jste podobných zkušeností a zážitků ušetření. V sobotu, kdy vás pozitivně ovlivňuje novoluní, se můžete těšit na seznámení, které vám bude vyhovovat daleko víc!

Rak

V pondělí a v úterý dopoledne, kdy se Luna nachází ve vašem sektoru lásky a romantiky, se nenechejte připravit o režii vašeho erotického života. Když budete hrát na čas a trochu ho zdržovat, zásadně tím zvýšíte hladinu miláčkova erotického napětí. Patrné to bude zejména v úterý odpoledne, pod vlivem sextilu mezi Lunou a Plutem si spolu užijete tak intenzivně, jak se vám to už dlouho nepodařilo.

Lev

Když se rozhodujete pro nový parfém, měli byste si s sebou na nákup vzít i miláčka. Zejména v neděli hrozí, že si vyberete vůni, kterou má příliš intenzivně spojenou se svou bývalou láskou-Vám se sice může líbit, ale když jí nadšený nebude, neměli byste své představy protlačovat násilím. Je opravdu zbytečné, abyste v něm probouzeli něco, co by bylo lepší nechat spát.

Panna

Do pátečního rána, kdy Slunce prochází Kozorohem a tedy vaším sektorem lásky a romantiky, byste se v sexu měli opravdu snažit. Berte to jako zálohu na dny, kdy bude Slunce ovlivňovat především vaše pracovní nasazení - a to do té míry, že na nějaké radovánky nebudete mít ani náladu, ani energii. Teď máte naštěstí chuti spoustu a sexuální fantazie ještě víc!

Váhy

Požadavky, které na vás partner klade, jsou tak rozporuplné, že se v nich před veškerou snahu nevyznáte. Na jedné straně by chtěl, abyste se v sexu projevovali vášnivě a ohnivě, na druhou vyžaduje odtažitost, kterou by mohl překonávat a vás tak dobývat. Čím víc budete pátrat po tom, co vlastně chce, tím větší zmatek v tom bude-kdybyste veškeré podobné snahy vzdali a nechali se vést vlastním vývojem událostí, bude to lepší.

Štír

Hlavně si nemyslete, že byste měli sex provozovat jen mlčky! Do pátečního rána, kdy je Slunce ve vašem sektoru komunikace, byste měli o tom, co děláte a dělat chcete, s miláčkem mluvit bez obav a naplno. Bude to pro vás jak zajímavá životní lekce, tak prověrka vašich vyjadřovacích schopností. Když mu dokážete jasně říct, co chcete, aby udělal on pro vás, a přitom mu jednoznačně popsat to, co uděláte vy pro něj, budou to velice vzrušující večery.

Střelec

Váš erotický potenciál se zasekl na úrovni, která se vám moc nelíbí, zejména v prvních dnech týdne konstatujete, že vás žádné zábavy tohoto typu nelákají. Je to patrně tím, že máte práce a ostatních aktivit tolik, že na erotiku nezbývá ani čas, ani energie. Když však vydržíte co soboty, kdy probíhá novoluní ve Vodnáři, máte se na co těšit-najednou se situace změní a vy (za vydatné pomoci svého partnera) konečně ožijete.

Kozoroh

Když si chcete a potřebujete sex opravdu užít, měli byste se mu naplno věnovat už během pracovní části týdne. To, že se rozhodnete, že ho necháte na víkend, se neukáže jako dobrý nápad, v pátek a v sobotu, kdy je Luna ve vašem znamení, totiž usoudíte, že bude lepší, když se budete věnovat práci a nejrůznějším praktickým záležitostem. Čas, který vám zbude na sex, pak bude omezený, uspěchaný a nebude stát za nic.

Vodnář

Zásadní pozitivní vliv, který ovlivňuje váš erotický život, si vychutnáte v sobotu, kdy ve vašem znamení probíhá novoluní. Bez problémů se rozhodnete, co dělat, aby erotické jiskření mezi vámi nestagnovalo, ale stoupalo. Pokud si však chcete sex opravdu užít, odložte ho na nedělní večer, konjunkce Venuše se Saturnem vám zajistí sex sice klasický, ale taky hodně dlouho trvající.

Ryby

Ve vašem erotickém životě jde o klidný a pozitivně laděný víkend. Na neshody, které mezi vámi a partnerem byly, jste zapomněli, užíváte si vzájemnou blízkost a vychutnáváte pocit, že je všechno tak, jak má být. Pozor si dejte jen na nezvládnutý flirt, zejména o víkendu, kdy se ve vašem sektoru komunikace zastaví Uran, byste mohli mimoděk rozjet něco, co byste pak nedokázali ukočírovat.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA