Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 02. týden (9.1.2023 - 15.1.2023)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Je potřeba, abyste si s miláčkem promluvili rozumně a tak, aby pochopil, že svá slova myslíte vážně. Pokud si až dosud myslel, že veškeré rozpory, které mezi vámi byly, jsou a budou, vyřeší sexem, musí zjistit, že to tak opravdu nefunguje. Bude to pro něj dost šok, když mu vy, kteří máte erotiku ve všech podobách opravdu rádi, řeknete něco takového, musí nad tím přemýšlet, i kdyby nechtěl.

Býk

Zásadním dnem, ve kterém byste se měli chovat rozumně, je neděle. Pod vlivem kvadratury mezi Venuší a Uranem se sice můžete zamilovat, ale měli byste si hlídat, do koho. Pokud svému vyvolenému vysvětlíte, že by si s vámi měl něco začít jen proto, že mu pak bude dobře, nečekejte bouřlivé erotickým způsobem vyjadřované díky, ale spíše hodně negativní až naštvanou reakci.

Blíženci

Tradice, které jste dosud v lásce měli a dodržovali, procházejí pomalou, ale zřetelnou proměnou. Zatímco dosud jste měli pocit, že musíte s veškerou iniciativou včetně těch, které vedou ke zpestření vašeho erotického života, přijít sami, tentokrát je rádi a s chutí necháte na partnerovi. S údivem pak zkonstatujete, že přišel s něčím, co by vás v žádném případě nenapadlo!

Rak

Zjistíte, že ve svém miláčkovi máte nejen skvělého životního i erotického partnera, ale i tvora, který v případě potřeby bez váhání zafunguje jako pes obranář. Když zjistí, že si na vás dovolí někdo, kdo se mu ani trochu nelíbí, nenechá situaci bez povšimnutí, ale hned vyrazí na vaši obranu. Budete z toho nejen překvapení, ale i vzrušení,je vidět, že kladné erotické pocity mohou mít nejrůznější zdroje.

Lev

V pondělí a v úterý dopoledne, kdy je Luna ve vašem znamení, a kdy na vás navíc pozitivně působí Venuše v harmonickém aspektu s Marsem, byste se nejraději věnovali erotice v každé volné chvíli. Bohužel se musíte smířit s tím, že vám tak moc přáno nebude. Přesto budete z práce domů pospíchat a ke stejnému jednání přesvědčíte i partnera,na večerní sex se ani jednomu z vás čekat nechce.

Panna

Mars, který se momentálně obrací do přímého chodu a je tedy velice silný, vás vede do situací, ve kterých si musíte uvědomit, že i váš vztah k miláčkovi má své hranice. Pokud má pocit, že mu budete díky jeho osobnosti a jeho erotickému umění tolerovat všechno, co dělá, musí zjistit, že je na omylu. Bude sice chvíli trvat, než pochopí, že to myslíte vážně, ale nakonec se s tím smíří.

Váhy

V pátek a v sobotu, kdy je Luna ve vašem znamení, je šance, abyste svůj erotický život obrátili v tom nejlepším slova smyslu naruby. Seznamovat se budete za hodně nezvyklých okolností, ale přesto z toho může vzniknout vztah, který splní valnou část toho, co od něj chcete. Rozhodnutí, že to s člověkem, který se o vás uchází, zkusíte, přijde nezvykle rychle, ale litovat ho nebudete.

Štír

O tom, že byste nějak aktivně začali bojovat o člověka, který vlastně ani sám neví, zda o vás stojí nebo nestojí, raději neuvažujte,šlo by o jednání, které by pro vás bylo zejména po psychické stránce velice náročné. V takovém případě bude lepší, když veškeré usilování o jeho srdce i tělo vzdáte. Místo toho se soustřeďte na člověka, o něhož nemusíte bojovat, ale který vám do náruče padne velice rád sám.

Střelec

Mars, který se ve čtvrtek zastaví ve vašem partnerském sektoru, vás nutí k úvahám o kvalitě vašeho vztahu. Než však usoudíte, že to mezi vámi a partnerem nestojí za nic a že je potřeba, abyste svého životního druha co nejrychleji vystřídali, podívejte se kolem. Když se srovnáte s kamarády, zjistíte, že na tom nejste vůbec zle,navíc vám erotika funguje tak, že by vám mnozí ostatní mohli jen závidět.

Kozoroh

Kromě trigonu, který v pondělí spojuje Merkura ve vašem znamení a Urana z vašeho sektoru lásky a romantiky, se za celý týden nestane nic, co by pozitivně ovlivnilo vaše erotické vztahy. Právě proto byste si měli hned v pondělí ráno vymyslet nějakou lichotku, kterou svého miláčka pochválíte a jeho erotické talenty oceníte. Pak se už můžete jen těšit na jeho pozitivní reakce a odměnu, kterou dostanete v naturáliích.

Vodnář

To, že se náhodou potkáte se svým bývalým partnerem, berte jako zajímavý zážitek i životní lekci zároveň. Když se pak nad tím, co jste v jeho společnosti cítili, zamyslíte, zjistíte, že to sice částečně byly vzpomínky na to, co mezi vámi bylo dobré, ale taky jste si velice dobře uvědomovali to zlé. Je vám jasné, že jste spolu po erotické stránce sice ladili, ale to bylo taky to jediné, co vám šlo.

Ryby

To, že se někoho ujmete, protože je vám ho líto, je z vaší strany něco tak přirozeného, že o tom vlastně ani nepřemýšlíte. Pak byste ale měli uvažovat o tom, jak vaše jednání na toho druhého působí. Pokud zjistíte, že si na vás dělá právo s tím, že se z vás kromě kamarádů mají stát i erotičtí partneři, je potřeba, abyste mu to co nejrychleji rozmluvili!

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA