Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 04. týden (23.1.2023 - 29.1.2023)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Dny, kdy Slunce prochází Vodnářem, vás nutí ve vztazích i v sexu experimentovat způsobem, který byste jindy považovali za zbytečně riskantní. Zejména v pondělí se díky tomu můžete dostat do postele s člověkem, jehož jste dosud považovali za kamaráda. Pokud budete mít štěstí, vezme to stejně a váš vztah se nezmění-pokud nebudete, začne fungovat jako vaše stíhačka!

Býk

Zatímco pracovní část týdne probíhá v klidu a v pohodě, víkend bude náročnější, než by se vám líbilo. Při Luně ve svém znamení hrozí, že budete v lásce a ve vztazích vůbec brát vážně i to, nad čím byste jindy mávli rukou. Když přijdete na to, že si vás partner na sociálních sítích s někým píše, berte to jako něco, co sice není milé, ale co vás neohrožuje, skutečná nevěra vypadá jinak!

Blíženci

Zejména v pondělí si uvědomíte, že v lásce pořád ještě taháte za delší konec provazu. Když partner říká, že vás potřebuje a že si bez vás život nedokáže představit, má pravdu. Vy pak dokážete erotiku, které se oba moc rádi věnujete, využít k posílení vašeho vztahu a navíc si dokážete vychutnat veškeré životní radosti, což vám bez problémů vydrží až do konce týdne.

Rak

V úterý a ve středu, kdy je Luna v Rybách, si dávejte pozor na reakce na miláčkovy řeči. Hrozí, že na ně zareagujete slzami nebo alespoň rozechvělým hlasem zejména v případě, kdy byste měli být naopak rozhodní, tvrdí a důslední. Zkuste se povznést nad veškeré emoce a chovat se tak, aby bylo jasné, že jste si sami sebou jistí, zabere to podstatně víc, než kdybyste se mu hroutili před očima.

Lev

Vaším dnem je středa, kdy se můžete bez obav podvolit pozitivnímu vlivu sextilu mezi Sluncem a Jupiterem. Pod jeho vlivem dokážete dát svou lásku člověku, s nímž jste dosud neměli nic společného, najevo tak, aby vám nedokázal odolat, i kdyby opravdu chtěl. Pak ale počítejte s tím, že půjde o vztah, který rychle nabude na obrátkách, ještě do konce týdne z vás bude pár se vším všudy!

Panna

K tomu, abyste našli a navíc si i udrželi vnitřní klid, potřebujete harmonický erotický život snad ještě víc, než pověstnou sůl. Když se rozhodnete, že v pondělí a v úterý použijete pro jeho posílení energii Luny, která prochází vaším partnerským sektorem, přijde výsledek, který vás mile překvapí. Konečně budete mít erotiku i partnerský vztah plný porozumění podle svých představ!

Váhy

V pondělí, kdy je Luna ve vašem sektoru lásky a romantiky, se můžete ještě před polednem těšit na neobyčejně silnou vlnu erotického vzrušení. Pokud budete mít při ruce někoho, s kým byste se o ni mohli podělit, můžete se těšit na opravdu zajímavé a neobyčejně intenzivní erotické zážitky. Když se nikdo takový v dosahu nenachází, měli byste miláčkovi poslat zprávu a své pocity mu popsat-k realizaci můžete přistoupit večer doma,bude to stát za to!

Štír

První čtyři pracovní dny vám uběhnou v pilné práci tak rychle, že nebudete mít čas přemýšlet o ničem jiném, sex nevyjímaje. Změna přijde až v pátek časně ráno, kdy se Venuše dostane do vašeho sektoru romantiky a lásky. Důraz na erotiku, který je ve vašem případě značný, nepomine, ale ještě se k němu přidá touha po romantice, emocích a citu, sobotu a neděli si pak užijete spolu s miláčkem tak, jak se vám to už hodně dlouho nepodařilo.

Střelec

Patříte k těm nemnohým, kteří umí o lásce mluvit tak, aby toho, komu svá slova adresuje, ani na chvíli nenapadlo, že byste svá slova nemysleli vážně. Musíte to však stihnout do čtvrtka, při Venuši ve Vodnáři dokážete bez problémů najít ta pravá slova. V sobotu a v neděli, kdy je Venuše už v Rybách, nechejte raději mluvit svého miláčka,když vám bude vysvětlovat, proč vás miluje, bude to neobyčejně příjemné.

Kozoroh

Během týdne budete mít práce a ostatních starostí tolik, že budete rádi, když vám na erotiku zbude pár uspěchaných chvil před spaním. Na změnu se můžete těšit o víkendu, kdy se Luna dostává do vašeho sektoru lásky a romantiky, a kdy dokážete své city projevovat tak, jak se vám to už hodně dlouho nepodařilo. Láskyplná slova, která pronesete, budou tak upřímná, že miláčka ani nenapadne, že byste je nemysleli vážně.

Vodnář

V pondělí, kdy je Luna ve vašem znamení, hrozí, že se budete chovat tak, že si sami nebudete rozumět. Ať vám miláček řekne cokoli, budete ho obviňovat z toho, co ho ani nenapadlo. Zejména v úvahách o jeho věrnosti byste se měli mírnit. Když to neuděláte, hrozí, že se vrhne do první cizí náruče jen proto, aby vám dokázal, že jste ho podezírali právem.

Ryby

Pokud cítíte ve vzduchu novou lásku a s ní i nové erotické zážitky, máte velice dobrou intuici, která vás vede správně. Zlom přijde v pátek, kdy se Venuše přesouvá do vašeho znamení. Ještě krásnější bude víkend, kdy se k ní přidá Luna, která prochází vaším sektorem komunikace-o lásce dokážete pod jejím vlivem mluvit tak, že získáte přesně toho, koho získat chcete.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA