Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 06. týden (6.2.2023 - 12.2.2023)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Na lásku a na to, abyste miláčkovi řekli, že je pro vás tím nejdůležitějším člověkem, který vaším životem prochází, je vhodné pondělí. Kdybyste však chtěli vylepšit svůj erotický život a postarat se, aby stát opravdu za to, věnujte tomu sobotní a nedělní večer. Luna prochází vaším sektorem erotiky a sexu a postará se, abyste měli v tomto směru dostatek energie i nápadů.

Býk

Vztahy, do kterých jdete, se rýsují velice zajímavě a navíc i značně překvapivě. Zejména v úterý, kdy se dostanete pod vliv harmonického vztahu mezi Venuší a Uranem, děláte i to, na co jste dosud nikdy riskovat nechtěli. Jednoduše si zajdete za člověkem, který vás zaujal, a svou lásku mu nabídnete-nejdříve bude překvapený, ale pak usoudí, že se něco tak upřímného odmítnout nedá.

Blíženci

Zatímco na začátku týdne máte pocit, že pro vás city nejsou důležité a v erotice nic měnit nemusíte, ve čtvrtek se situace změní-za proměnou stojí Luna, která se dostává do vašeho sektoru lásky a romantiky. Po sexu sice toužíte intenzivně, ale zároveň si uvědomujete, že pro kvalitu erotického života je důležitá i něha. Pokud to dokážete spojit, budete vy i miláček náležet k velice šťastným lidem.

Rak

Ve vašem případě opravdu platí, že se láska projevuje nejlépe skutkem. Zejména v úterý a ve středu pro svého miláčka vaříte, pečete a vůbec se staráte, by měl na stole to, co mu chutná. Když to bude něco, co máte rádi oba, jde o další výhodu, pak si můžete sednout, otevřít k dobrému jídlu láhev vína a při popíjení čekat, až se o vás pomalu začne pokoušet erotický duch...

Lev

Pokud se chcete s miláčkem podělit o své erotické zážitky a přimět ho, aby je s vámi sdílel a prožíval stejně intenzivně, jako je prožíváte vy, musíte začít hned v pondělí. Luna je ve vašem znamení a povede vás k cíli tou nejlepší a nejrychlejší cestou. Oba se snažíte, abyste si na sebe a na partnera našli co nejvíce času-uvědomujete si, že takový den hned tak znovu nenastane.

Panna

I když se vám to, co vám miláček vypráví a co se týká jeho bouřlivé minulosti, zda naprosto nepředstavitelné, měli byste mu věřit a navíc je potřeba, abyste si jeho upřímnosti a otevřenosti vážili. Člověk, který vám o svých úletech začne upřímně vyprávět, chce, aby mezi vámi nebyla žádná zbytečná tajemství. Vy to sice chápete, ale alespoň prozatím se stejně chovat nehodláte, víte, že je na to ještě čas.

Váhy

Partner, který vám neustále vysvětluje, že má rád sice vás, ale miluje někoho jiného, vám značně poleze na nervy, zejména v úterý a ve středu budete mít jeho svěřování až po krk. I když nechcete, vypadá to, že mu budete muset vysvětlit, že se vám takové jednání ani trochu nelíbí. Na to, abyste poslouchali něčí stížnosti a místo sexu mu utírali slzy, čas opravdu nemáte.

Štír

Zatímco přes týden nemáte čas skoro na nic, sex nevyjímaje, o víkendu se situace změní,Merkur, který se v sobotu po poledni dostává do Vodnáře, však situaci trochu modifikuje. Je vám jasné, že jsou věci, o kterých nemůžete mluvit, protože by to vedlo k hádce. Když se však v sobotu večer nebo v neděli rozhodnete, že se místo komunikace budete věnovat sexu ve všech podobách, bude to to nejlepší, co se dá udělat.

Střelec

Od pondělí do středy, kdy je Luna v Panně, děláte všechno pro to, aby se s vámi partner cítil co nejlépe. Dokážete si vychutnávat jak společnou práci, tak veškeré jiné aktivity, kterým se spolu věnujete. Navíc si v každé jen trochu vhodné chvíli potvrzujete, že vás sex opravdu baví-toho, že by se změnil v nudnou partnerskou povinnost, se bát nemusíte.

Kozoroh

Jde o týden, kdy si můžete klidně a bez výčitek svědomí dopřát chvíli oddechu. V práci zvládnete bez problémů všechno, co je potřeba, doma si pak vychutnáte zasloužený odpočinek. Kdybyste se však rozhodli, že mezi vás a partnera vnesete trochu erotického jiskření tím, že ho namasírujete, měli byste to udělat, zvláště ve čtvrtek a v pátek to bude mít na kvalitu vašeho vztahu dopad přímo zázračný!

Vodnář

Merkur, který se v sobotu po poledni dostává do vašeho znamení, se vám v erotice postará o zásadní pozitivní změny. Konečně seberete odvahu, abyste partnerovi řekli, co po něm v této oblasti vlastně chcete. Nejdříve bude překvapený, ale pak si řekne, že by to vlastně mohlo být zajímavé-dokonce sám navrhne, že byste si nějaké erotické hračky nejen pořídit, ale taky je používat.

Ryby

Na zajímavé zážitky se můžete těšit ve středu, díky pozitivnímu vztahu mezi Venuší a Uranem pocítíte erotickou touhu v intenzitě, na které opravdu nejste zvyklí. Překvapení to bude jak pro vás, tak pro partnera-ten dokonce začne přemýšlet, jak to udělat, abyste se do podobné nálady dostali co nejčastěji. Z toho, co s vámi zažije, se bude těšit až do konce týdne!

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA