Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 05. týden (30.1.2023 - 5.2.2023)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

I když jste obvykle spokojenější, když veškeré erotické kontakty probíhají rychle a bez zbytečných okolků, můžete to občas vyzkoušet i jinak. Když se rozhodnete, že erotiku odložíte na víkend, kdy Luna prochází vaším sektorem lásky a romantiky, užijete si krásný a ničím nerušený sex. Nic jiného sice nestihnete, ale to ani vám ani partnerovi vadit nebude.

Býk

Pokud si chcete během celého týdně užívat příjemného a nerušeného erotického života, musíte si hned v pondělí dávat pozor na to, co miláčkovi říkáte. Vy můžete pod vlivem trigonu mezi Merkurem a Uranem pronést něco, co myslíte jako dobrý žert a povedený vtip, ale co on může vzít jako něco, co ho opravdu naštve. Důsledkem bude přerušená komunikace jak slovní, tak erotická. A to by byl malér!

Blíženci

Už v pondělí časně ráno, kdy se Slunce dostává do harmonického vztah s Marsem ve vašem znamení, máte energie spoustu a kanálů, kterými ji můžete regulovat, podstatně méně, než by se vám líbilo. Přesto musíte opatrně reagovat na příležitost k nějakému erotickému úletu. Vy byste to sice brali jako ryze tělesnou záležitost, ale partnerovi byste to nevysvětlili...

Rak

Ve čtvrtek a v pátek, kdy je Luna ve vašem znamení, se situace konečně sama od sebe srovná tak, abyste konečně měli méně práce a tedy více času na partnera a na kultivaci vašeho erotického života. Zejména ve čtvrtek, kdy večer probíhá pod vlivem trigonu mezi Lunou a Venuší, mu dokážete svou lásku dát najevo tak, aby konečně pochopil, že ho ve vaší podobě potkalo skutečné, reálné a hlavně hmatatelné štěstí.

Lev

Pracovní část týdne proběhne v klidu mimo jiné proto, že máte oba práce tolik, že se nemáte čas zabývat ani erotikou, ani náladami svého partnera. Když o všem o víkendu konečně začnete přemýšlet, hrozí, že zatlačíte až příliš na pilu-nebezpečí, že dáte sobě i miláčkovi sex jako úkol, je až příliš vysoké. Právě proto bude lepší, když všechno necháte jít svým vlastním tempem-nebojte se, o nic tím nepřijdete!

Panna

Jde o zajímavý týden, bez problémů dokážete najít dost času a energie jak na práci, tak na vylepšení kvality vašeho erotického života. Všechno, co v tomto směru uděláte, partner nejenom zaznamená, ale i pochválí. Můžete se dokonce dozvědět, že má konečně pocit, že mu projevujete svou lásku a erotický zájem ne proto, že máte pocit, že se to od vás čeká, ale proto, že o něj opravdu stojíte a že s ním být chcete.

Váhy

Lidí, kteří vás varují před vaším novým objevem s tím, že jde o člověka, jemuž se nedá věřit, vás vyvedou z míry, vadit vám bude zejména to, že v něm vidí jen to nejhorší. Když vám ještě začnou vysvětlovat, že jde o notorického nevěrníka, který kromě vás bude mít i další vztahy, přejdete do protiútoku. Je vám jasné, že vám to sděluje člověk, který vám štěstí v lásce nepřeje a který vám v něm chce zabránit.

Štír

Svůj názor na to, jak by měl vypadat váš erotický život, máte a dokážete si ho prosadit. V sobotu, kdy jste pod vlivem napjatého vztahu mezi Sluncem a Uranem, byste si však měli dát pozor, abyste to s tlakem na svého partnera nepřehnali. Když mu nabídnete erotiku ve chvíli, kdy bude mít plné ruce práce, a kdy bude soustředěný na něco naprosto jiného, pozitivní odezvu čekat nemůžete.

Střelec

Příznivé chvíle si můžete vychutnávat zejména v pondělí a v úterý večer. Luna je ve vašem partnerském sektoru a vy se dokážete domluvit naprosto na všem, to, že jak bude probíhat váš erotický život, nevyjímaje. Když miláček přijde s tím, že byste si spolu mohli zahrát na náročného profesora a nezdárnou studentku, rozhodnete se, že se do toho opravdu pustíte.

Kozoroh

I když jste si mysleli, že váš erotický život probíhá v pohodě a vy si ho můžete jen užívat, dozvíte se, že je to trochu jinak. Zejména ve čtvrtek a v pátek, kdy Luna prochází vaším partnerským sektorem, vám miláček vysvětlí, v čem děláte chyby a co byste měli napravit. Jeho řeči nechejte bez poznámek, když místo toho začnete přemýšlet, jak byste mu co nejrychleji vyhověli, bude to lepší.

Vodnář

Kamarád, který přijde s nabídkou přátelského a nezávazného sexu, to opravdu nemyslí zle. Možná má dokonce dojem, že vás svou nabídkou potěší a zároveň i vyřeší vaši aktuální erotickou nouzi! I když vás toto řešení láká, měli byste sebrat sílu vůle a dokázat odmítnout. Nebezpečí, že se do něj zamilujete, je až příliš vysoké, Vy lásku bez citu prostě neumíte...

Ryby

To, že víte, co vašemu miláčkovi dělá v sexu dobře, ještě neznamená, že se v této disciplině nemůžete zásadně zlepšit. Měli byste na tom pracovat zejména ve čtvrtek a v pátek, kdy Luna prochází vaším sektorem lásky a romantiky. Stačí jen trocha chtění, abyste s její pomocí dokázali do vašeho vztahu vnést přesně to, co vám udělá dobře a co jste dosud oba postrádali.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA