Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 10. týden (6.3.2023 - 12.3.2023)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

To, že si s vámi chce miláček povídat o sexu a o tom, co při něm prožívá, berte jako skvělý signál-jasně vám tím dává najevo, že s vámi počítá, a že chce, aby mezi vámi v tomto směru nebyly žádné zbytečné problémy. Na dotazy byste měli odpovídat upřímně. S jeho názory sice stoprocentně souhlasit nemusíte, ale měli byste umět vysvětlit, co konkrétně se vám na nich nelíbí.

Býk

Hlavně na začátku týdne, kdy Luna prochází vaším sektorem lásky a romantiky, čekejte výbuchy vášní-ty se ovšem netýkají ani tak sexu, jako doby, kdy k němu dojde, a kdy ho budete provozovat. Zatímco miláček by si rád dopřál sex časně ráno ještě před vstáváním, vám se představa, že vás někdo připraví o pár sladkých posledních minut spánku, ani trochu nelíbí. Pokuste se najít kompromis, ale uvědomte si, že to snadné nebude.

Blíženci

I když budete mít zejména ve čtvrtek a v pátek pocit, že byste si v sexu moc rádi dopřáli nějaké vybočení z obvyklého běhu událostí, riskovat byste v tomto směru raději neměli. Jakmile miláček usoudí, že v sexu myslíte na někoho jiného víc a intenzivněji, než na něj, spolehlivě se naštve. Pak ale hrozí, že vám začne dokazovat, že hřešit může a dokáže bez problémů i on...

Rak

Kombinace vlivu Saturna, který se v úterý dostává do Ryb, a Luny, která o víkendu prochází vaším sektorem lásky a romantiky, se vám postará o velice zajímavý týden. Konečně přestáváte sex vnímat jako něco, čím máte udělat radost partnerovi, ale začínáte ho brát jako aktivitu, která má přinést potěšení vám oběma. Daří se vám to tak, že můžete být sami se sebou spokojení.

Lev

Na nového ctitele, který se ze všech sil snaží, aby se co nejrychleji stal vaším milencem, narazíte na místě, kde byste to vůbec nečekali. Překvapí vás tím, že rychle využije příležitosti, při které byste jasnou erotickou nabídku vůbec nečekali. Zároveň vám dává najevo, že chce a hlavně vydrží čekat, až sami pochopíte, že ho chcete stejně intenzivně, jako chce on vás-uznejte, že něčemu takovému se odolat nedá...

Panna

V období, kdy Slunce prochází vaším partnerským sektorem, si naplno uvědomujete, že je v životě jen málo věcí, které jsou potřebnější, než zdařilý partnerský a potažmo erotický život. V pondělí a v úterý, kdy je Luna ve vašem znamení, usoudíte, že se svým postřehem musíte seznámit i svého miláčka. Ten bude vaší upřímností tak překvapený, že bude sice souhlasit, ale nahlas neřekne ani slovo!

Váhy

Úvahy o tom, že byste si měli nakoupit nové erotické prádlo, jsou stále častější, je vám jasné, že vám by se něco takového líbilo a miláček by si to nepochybně zasloužil. Kdybyste v pátek odpoledne využili Lunu, jež je ve vašem znamení, mohli byste narazit na něco, co je krásné a co vám navíc bude i slušet. A když budete mít ještě trochu štěstí navíc, narazíte na šťastnou hodinu a na slevu!

Štír

Na to, že je váš miláček sexy a že přitahuje pozornost opačného pohlaví daleko intenzivněji, než je obvyklé, jste zvyklí. Vy se však v takové situaci musíte chovat tak, abyste zbytečně nezavdávali důvod ke zbytečným klepům. K člověku, který se kouká po vašem partnerovi, se chovejte tak, aby sám a rychle pochopil, že se pokusit sice může, ale musí počítat s následky, které se mu líbit nebudou.

Střelec

V době, kdy je Slunce v Rybách, v úterý Luna v Panně, a kdy se navíc do Ryb přesouvá Saturn, budete k erotice přistupovat zcela jinak, než obvykle. Pod vlivem složitých planetárních energií si uvědomíte, že je váš erotický život daleko komplikovanější, než jste si dosud mysleli. Právě proto by bylo dobré, kdybyste o něm zbytečně nepřemýšleli, ale o to více se věnovali praxi, pro vás i pro partnera to bude prospěšnější.

Kozoroh

O velmi zajímavé změny se postará váš vládce Saturn, který se úterý přesouvá do vašeho sektoru komunikace. Pokud chcete svému miláčkovi uštědřit pár erotických poklon, měli byste je stihnout během pondělního večera. Když mu vysvětlíte, že se s tím tak pospícháte proto, že máte strach, že byste ze sebe v dalších dnech láskyplná, natož vášnivá slova nedostali, kupodivu to pochopí - a nic namítat nebude.

Vodnář

To, že máte po celý týden práce až nad hlavu, má na váš praktický erotický život velice negativní dopad. Ke změně dojde až v sobotu, kdy se Venuše dostane do sextilu s Marsem, a kdy pochopíte, že máte v tomto ohledu dluhy, které budete muset dohánět. Miláček bude mít sice pár jedovatých poznámek, jimiž vaši absenci zhodnotí, ale nakonec vám stejně skončí v náručí.

Ryby

Zásadní vliv na váš partnerský a tím i erotický život má úplněk, který se v úterý odehrává ve vašem partnerském sektoru. Vzhledem k tomu, že ve stejný den vstupuje Saturn do vašeho znamení, budete k partnerství přistupovat daleko zodpovědněji, než obvykle. Na erotické nabídky, které zejména dopoledne padnou, budete reagovat tak chladně, až tomu, kdo s nimi přijde, zatrnou zuby...

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA