Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 09. týden (27.2.2023 - 5.3.2023)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Počítejte se týdnem, kdy budete mít práce až nad hlavu a od pondělí do pátku budete rádi, když se večer odkulíte do postele, kde ihned upadnete do hlubokého a osvěžujícího spánku. K lepšímu se to obrátí až v pátek, kdy se Luna dostane vašeho sektoru lásky a romantiky. Když doženete spánkový dluh, usoudíte, že je čas, abyste začali dohánět své dluhy erotické. Zvládnete to na výbornou!

Býk

V době, kdy Slunce prochází Rybami, jste ve stavu, kdy toužíte jak po lásce a sexu, tak po projevech emocí a citů. Když využijete ve středu a ve čtvrtek energii Luny, která prochází vaším sektorem komunikace, dokážete z výše uvedených ingrediencí namíchat opravdu vzrušující koktejl. Pokud měl dosud miláček pocit, že jste tak trochu studený čumák, teď zjišťuje, že musí svůj názor od základů změnit.

Blíženci

Váš erotický život se začne nezvykle intenzivně rozvíjet už v pondělí dopoledne! Může za to Luna z vašeho znamení, která se dostane do příznivého vztahu s Venuší. Najednou pochopíte, že nemusíte čekat, až partner odhadne, jaké máte erotické touhy a potřeby, ale sami mu to jednoznačně vysvětlíte. Výsledkem budou vášnivé chvíle, ve kterých si budete rovnat priority a užívat společných radostí.

Rak

Luna, která ve středu a ve čtvrtek prochází vaším znamením, vás v lásce nutí k odvážným projevům. Pokud se vám někdo líbí, usoudíte, že nastal čas, abyste se překonali a dotyčnému to dali jednoznačně najevo, hvězdné energie vám k tomu poskytnou nápad, který vypadá nenápadně, ale který je velice účinný. Zkuste to a uvidíte, že máte ke šťastné lásce a zdařilé erotice blíž, než jste si mysleli.

Lev

I když je vám velkorysost vlastní a pro svého miláčka byste dýchali, přehánět byste to neměli, týká se to zvláště čtvrtka, kdy se ve vašem partnerském sektoru setkává Merkur se Saturnem. Pod jeho vlivem pochopíte, že je potřeba, abyste se s partnerem bavili nejen o lásce, ale hlavně o úkolech, která vás čekají. Sex pak budete používat jako skvělý prostředek pro snížení napětí a posílení své duševní pohody-zabere stoprocentně!

Panna

Zejména v pondělí a v úterý, kdy jste pod rozporuplným vlivem Luny v Blížencích, sex vnímáte jako něco, bez čeho se neobejdete. Když se po nejrůznějších denních protivenstvích dostanete do náruče svého partnera, usoudíte, že jste na tom nejlepším místě na světě. Po zdařilém sexu pak usoudíte, že svět vlastně není vůbec zlý a že se v něm dá zažít spousta krásných chvil.

Váhy

Zatímco první tři dny týdne vnímáte jako něco naprosto nevzrušivého a skoro až nudného, čtvrtek vám všechno vynahradí. Jde o den, kdy se ve vašem partnerském sektoru setká Venuše s Jupiterem, a kdy pochopíte, co máte dělat, abyste si miláčka, kterého jste si nedávno získali, ale taky udrželi. Když se rozhodnete, že začnete rovnou sexem, bude to ještě lepší!

Štír

V době, kdy Slunce prochází Rybami a tedy vaším sektorem lásky a romantiky, se vám v lásce a ve vztazích vůbec daří naprosto všechno. Zvlášť krásné to bude v noci ze čtvrtka na pátek, kdy je Luna v Raku a Merkur se přesouvá do Ryb. O tom, co ke svému miláčkovi cítíte, pak dokážete mluvit tak, že vám vaše erotická i jiná přání začne plnit ještě dřív, než dořeknete větu.

Střelec

Ani vy nemusíte vždycky říkat to, co si myslíte, naplno a na rovinu-i když jste si miláčka vybírali podle hesla, které praví, že je lepší vrabec v hrsti, než holub na střeše, vědět to nemá a nesmí. Když mu něco takového řeknete, můžete si být jistí, že se opravdu urazí a Vy byste pak museli uznat, že se naštval právem. Mohli byste ho sice chlácholit, že jste to tak nemysleli, ale asi by se vám to nepodařilo...

Kozoroh

I když máte hlavu plnou praktických starostí, neměli byste zapomínat ani na svého partnera a jeho přirozené potřeby. To, že doma mluvíte pořád jen o práci a rozebíráte rodinné finance, vám do čtvrtka odpustí, když ho však budete i v pátek brát jako užitečný kus domácího zařízení, kterému se vůbec nevěnujete, opravdu se naštve. Vy se pak budete muset opravdu snažit, abyste váš erotický život uvedli alespoň trochu do pořádku.

Vodnář

Jak na komunikaci, tak na erotické hrátky, které chcete s partnerem prožívat, si musíte najít vhodný čas,po celý týden počítejte s tím, že večer nebude mít k hovoru chuť. Když ho přímo oslovíte, nic jiného než neidentifikovatelný zvuk z něj nedostanete. Když si s ním však budete chtít rafinovaně eroticky promluvit ráno, bude mít energie a chuti do života na rozdávání!

Ryby

Všechno důležité, co se ve vašem erotickém životě odehraje, proběhne ve středu a ve čtvrtek. Luna se nachází ve vašem sektoru lásky a romantiky, odkud se stará o opravdu mimořádné zážitky. Zejména ve čtvrtek dokážete pro svého miláčka udělat i to, co jste všem dosavadním partnerům poskytnout odmítali-teprve teď jste konečně objevili někoho, kdo vám za to stojí, a s kým vám bude dobře.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA