Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 07. týden (13.2.2023 - 19.2.2023)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Na to, aby se vaše erotické představy pořádně rozvinuly, musíte mít nejdříve podnět, který ve vás takové přemýšlení odstartuje. Ve vašem případě stačí už jen to, že se Luna v úterý časně ráno dostane do ohnivého Střelce. Pod jejím vlivem čekejte sny, které pro vás budou neskutečně inspirativní-a inspiraci, kterou nevyužijete hned v úterý ráno, si necháte na večer.

Býk

To, že je po celé pondělí Luna ve vašem partnerském sektoru, ovlivňuje ve vašich vztazích spíše jejich praktickou stránku. Pokud si chcete užít a vychutnat vaši tělesnou blízkost, přijde čas až ve středu večer, kdy budete pod vlivem spojených sil Venuše a Neptuna. Kdyby vás napadlo, že jste se už dlouho nemilovali pod sprchou, můžete tento skvělý erotický zážitek iniciovat.

Blíženci

V úterý a ve středu, kdy Luna prochází vaším partnerským sektorem, vnímejte jak v emocích, tak v erotice intenzivněji požadavky svého partnera. Když se na něj dokážete naladit, pochopíte, že touží přesně po tom, co si přejete i vy. Kdybyste se ale zejména v úterý, kdy je Valentýna, rozhodli, že svůj erotický život trochu obohatíte, přijme to s láskou i s nadšením.

Rak

Ve svém partnerovi se nevyznáte, neustále vám vysvětluje, že erotika není všechno, ale když navrhnete, že byste mohli frekvenci milování snížit, souhlasit s ním nebude. Až ve druhé polovině týdne vám dojde, že mu jde hlavně o to, abyste ho k sexu intenzivně přemlouvali. On se pak bude tvářit jako někdo, kdo sice původně nechtěl, ale kdo se musel podřídit nevyhnutelnému.

Lev

Pocit, že se vám v lásce nedaří a v erotice to vyloženě pokulhává, vám může pondělí značně znepříjemnit, v úterý, kdy se Luna přesune do vašeho sektoru lásky a romantiky, bude všechno vypadat jinak. Zejména v úterý večer si vychutnáte erotické prožitky naplno a opravdu důkladně. Krásné to bude zejména v případě, kdy žijete v déletrvajícím vztahu, tam se pak na vlastní kůži přesvědčíte, že ani sex se stabilním partnerem nemusí být nuda.

Panna

Když vám miláček začne vysvětlovat, že si život bez vás nedokáže představit, musíte si to správně přeložit. Kdyby byl upřímný, rovnou řekne, že si nedokáže představit život bez vašeho objetí a zejména erotických dovedností. Ostýchá se jen proto, že má pocit, že by se vám to nelíbilo a vůbec si neuvědomuje, že byste to brali jako tu nejupřímnější poklonu, kterou vám může dát.

Váhy

To, že měníte názory, je normální a svědčí to o vašem zdravém vývoji a mentálním pružnosti. Když se to miláčkovi nelíbí, můžete mu říct, že se zbytečně drží věcí, které zdaleka nejsou podstatné. Místo toho by měl být rád, že jste ho v posteli za novější model nevyměnili a ani to nemáte v úmyslu-když to uslyší nahlas, je šance, že se uklidní a svůj postoj trochu zjemní.

Štír

V pondělí, kdy je Luna ve vašem znamení, si dejte pozor na reakce, máte sklon k takovým, které by mohly váš další emoční a zejména erotický život zbytečně zkomplikovat. Právě proto je potřeba, abyste zapomněli na veškerou žárlivost. Když budete miláčka podezírat, můžete se taky dočkat stavu, kdy začne pošilhávat po jiných jen proto, aby vám dokázal, že máte pravdu.

Střelec

V úterý a ve středu, kdy je Luna ve vašem znamení, se chovejte rozumně. I když vás spojené energie Venuše a Neptuna nutí, abyste na sebe miláčkovi prozradili naprosto všechno, co se kdy ve vašem životě ve spojení s erotikou odehrálo, dělat byste to neměli. Když si uvědomíte, že trocha erotického tajemství dodá vašemu vztahu šťávu, budete hned vědět, proč

Kozoroh

Zatímco týden proběhne v tomto týdnu skoro až nudně a sobota o moc odlišnější nebude, neděle vám všechno vynahradí. Slunce se dostává do vašeho sektoru komunikace, čímž se vám postará o zvýšenou úroveň přitažlivosti. Když promluvíte, bude to stát za to, a současně probíhající sextil mezi Venuší a Plutem vám dá sexappeal, kterému nedokáže odolat ani ten, kdo původně chtěl.

Vodnář

Do sobotního pozdního večera, kdy Slunce prochází vaším znamením, budete mít práce s plněním svých ctižádostivých plánů a záměrů tolik, že na nic jiného nebudete mít náladu, čas ani energii. Když se pak Slunce přesune do Ryb, zmocní se vašeho miláčka nebývalá aktivita. Usoudí, že erotická přestávka je delší, než by se mu líbilo, a udělá všechno pro to, aby všechno vrátil do původních kolejí.

Ryby

Ve středu, kdy se ve vašem znamení setkává Venuše s Neptunem, můžete konečně zažít to, co byste označili za totální erotické pobláznění. Můžete si sice vysvětlovat, že jde o záležitost na jednu noc, ale zároveň je vám jasné, že tím lžete jen sami sobě. Kdybyste však počkali do neděle, hned byste pochopili, že jde o erotickou fascinaci, ze které se rychle vyvine láska!

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA