Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 11. týden (11.3.2019 - 17.3.2019)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Zajímavá bude především středa, kdy se pozdě večer do vašeho znamení dostává Slunce. Konečně pochopíte, že nemá smysl, abyste se snažili o někoho, kdo o vás evidentně nestojí. Bylo by daleko lepší, kdybyste místo toho využili čtvrtečního úplňku ve vašem partnerském sektoru. Posvítí vám na vaše okolí a vytáhne z něj člověka, jemuž jste dosud žádnou zvláštní pozornost nevěnovali. Teď vás však zaujme způsobem, který vás samotné vyvede z míry.

Býk

Než se rozhodnete, že někoho získáte jen proto, abyste se v nadcházejícím jaru nenudili, musíte taky trochu přemýšlet. Dejte si čas a pouvažujte, co budete dělat, až ho dostanete. Když vám instinkt napoví, že to bude průšvih, protože jde o člověka, s nímž toho moc společného nemáte, měli byste ho poslechnout. Je zbytečné, abyste se hnali do průšvihu, jemuž se můžete vyhnout.

Blíženci

O tom, jak člověka, kterého jste si vybrali jako svého budoucího partnera, získáte, máte poměrně jasnou představu. Představa je navíc docela uskutečnitelná. Musíte si však všechno dobře načasovat. Využijte úplněk, který se ve čtvrtek odehraje ve vašem sektoru romantiky a lásky. S jeho pomocí řeknete v pravou chvíli to, co chce slyšet. O tom, že vám skončí v náruči, nepochybujte.

Rak

Člověk, se kterým jste si domluvili rande, se chová trochu jinak, než jste si představovali. Na schůzku přijde podstatně později, než měl. Navíc vám vysvětlí, že máte být rádi, že se trefil alespoň do místa, kde jste se měli sejít. Jindy byste to brali jako projev humoru, ale nyní byste měli být ve střehu. Když se tak projevuje teď, kdy spolu začínáte, můžete jen přemýšlet, co bude dělat dál.

Lev

Představa, že váš život závisí na člověku, kterého znáte sotva chvíli, se vám ani trochu nelíbí. On se však na celou věc dívá jinak. To, že jeho život bude závislý na vás, se mu líbí a vyloženě ho to láká. Když k sobě budete upřímní, nahlas přiznáte, že jste v životě zažili leccos, ale tak oddanou lásku bez nejmenšího stínu vypočítavosti jste dosud nepoznali.

Panna

I člověk, který pracuje tak rád, s takovým nasazením a tak odpovědně, jako vy, se v tomto týdnu dostane do situace, kdy mu veškeré plnění povinností poleze na nervy. Stačí, aby miláček naznačil, že zrovna neví, zda má dát přednost práci, nebo zda se bude alespoň trochu věnovat vám. Pocit, že si někdo vybírá mezi vámi a prací, vás rozčiluje víc, než jste si dosud dokázali představit.

Váhy

Ve čtvrtek využijte kombinace Venuše ve svém sektoru romantiky a Jupitera ve svém komunikačním sektoru, a s miláčkem si promluvte o všem, co vám dělá starosti. Klidně se ho ptejte na všechno, co vás trápí. Pokud je rozumný, veškeré pochybnosti, které se týkají vašeho vztahu, vyvrátí tak, aby bylo všechno jasné. A pokud je vyvrátit nedokáže, bude všechno ještě daleko jasnější.

Štír

Pokud chcete miláčkovi říct něco, na co jste dosud neměli odvahu, musíte to zvládnout do středečního večera. Jde o dny, kdy bude Slunce ještě v Rybách a kdy o svých citech dokážete mluvit tak, aby o nich nikdo nepochyboval. Kdybyste řeč odložili na víkend, nemuselo by to dopadnout dobře. Vy byste se o lásce vyjadřovali sice přesvědčivě, ale partner by vám přesto nevěřil.

Střelec

Než svému partnerovi řeknete, že mu v nějakém přání nevyhovíte, měli byste si to dobře rozmyslet. Zejména v neděli by mohlo mít vaše odmítnutí důsledky přímo fatální. Pokud se váš životní druh rozhodl, že s vámi chce mít dítě, bude dělat všechno pro to, aby vás k tomu přiměl. V takovém případě nezbude, než abyste hráli na čas a doufali, že přijde k rozumu.

Kozoroh

Představa, že byste si něco začali s člověkem z jiné generace, vám až dosud připadala vyloženě nemožná. Když se před vámi nyní taková možnost začíná reálně rýsovat, usoudíte, že vás to vlastně docela láká. Sami nevíte, zda vás víc přitahuje šance, že byste měli partnera z jiné generace, nebo tím chcete provokovat lidi z vašeho trochu zkostnatělého okolí.

Vodnář

To, že si váš miláček pořídí nový parfém nebo něco nového na sebe, opravdu neznamená, že vám chce být za prvním rohem nevěrný. Je pravděpodobnější, že to opravdu dělá jenom proto, aby se líbil vám. Může vám sice připadat jako něco nemožného, protože vy byste kvůli němu něco takového nedělali, ale to neznamená, že se nemůžete na celé čáře mýlit.

Ryby

V lásce vám žádné potíže nehrozí. Zvlášť krásný bude v tomto směru víkend. Člověk, který vám chce dát najevo své city, se rozhodl, že je projeví způsobem, který jste dosud nezažili. Užívejte si pozornost, kterou vám dává najevo velice rafinovaným způsobem. Můžete si třeba dopřát procházku zámeckou zahradou nebo jiným místem s vysoce romantickým potenciálem...

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA