Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 10. týden (4.3.2019 - 10.3.2019)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Užijte si týdne, kdy máte v lásce klid a kdy nemusíte nad svými vztahy přemýšlet. Važte si partnera, který vám poskytuje citové zázemí a o němž nemusíte pochybovat. V neděli, kdy bude Luna ve Lvu, si naplánujte nějakou společnou akci. Na romantiku vás moc neužije, ale procházka předjarním lesem by vůbec nemusela být špatná. Nadýchali byste se čerstvého vzduchu a navíc byste si protáhli tělo.

Býk

V pondělí a v úterý dopoledne, kdy je Luna ve vašem znamení, se vám v lásce daří

Blíženci

Je potřeba, abyste miláčka podporovali i ve chvíli, kdy si o jeho jednání moc lichotivého nemyslíte. Nemusíte mu rozumět, ale musíte stát na jeho straně. Vzájemnou podporu musíte manifestovat zejména o víkendu. Celá rodina pozoruje, jak spolu vycházíte, a vyvozuje z toho závěry. Vy jim musíte dokázat, že je mezi vámi všechno v pořádku a váš vztah nic neohrožuje.

Rak

V lásce vám chybí fantazie a nápady. Svého miláčka sice opravdu milujete, ale pořád vás nenapadá způsob, jak mu své city dát správně najevo. Kdybyste však vydrželi do pátku, mohla by se situace zásadně změnit. Luna se dostane do vašeho znamení a vy se dokážete na svého partnera naladit tak, že budete i beze slov vědět, co chce a čím mu uděláte radost.

Lev

Lásku nemusíte řešit, protože s ním žádné velké problémy nemáte. Trocha škádlení, která mezi vámi a partnerem probíhá, působí na váš vztah vyloženě pozitivně. Prožíváte týden, kdy se spolu bavíte upřímně, otevřeně a navíc i velice dobře. Se svým životním druhem trávíte každou volnou chvíli a nevidíte důvod, proč byste se měli bavit s někým jiným.

Panna

To, že cesta k srdci vašeho miláčka vede skrze žaludek, není tak zcela jisté. Pokud ji chcete vyzkoušet, měli byste se předem zajímat o to, co má váš partner rád a co mu opravdu chutná. Kdybyste mu nabídli to, co chutná vám, není jisté, zda by to byla ta správná cesta. Když však sáhnete do vyzkoušených receptů po babičce, chybu neuděláte. Bude nadšený a nebude to tajit!

Váhy

Kvůli svému partnerovi uděláte i to, o čem jste dosud neuvažovali. Když vás pozve na hory, nebudete si ťukat na čelo, ani se ho nezeptáte, zda se náhodou nezbláznil. Měli byste ho však přimět, aby vás vyvezl někam, kde budete mít veškeré pohodlí a večer možnost koupele v hotelovém bazénu. Miláček bude mít nejdříve dojem, že si moc vymýšlíte, ale pak pochopí, že máte vlastně pravdu.

Štír

Než se rozhodnete, že si dopřejete nějaký románek, dobře si to rozmyslete. Vezměte v úvahu, že se ve vašem sektoru romantiky a lásky kromě Slunce a Neptuna nachází i Merkur. Vy ani váš milenec byste sice nic neřekli, ale přesto by bylo jisté, že se celá záležitost prozradí ještě dřív, než k něčemu pořádně dojde. Mohli byste se sice snažit, ale to, že mezi vámi něco je, byste neutajili.

Střelec

Zatímco všechny velké věci a důležité záležitosti zvládáte elegantně a bez problémů, je nebezpečí, že zakopnete na maličkostech. Zejména ve středu a ve čtvrtek hrozí, že se kvůli naprosté banalitě s partnerem pohádáte tak, že spolu nebudete až do neděle mluvit. Možná by bylo lepší, kdybyste dokázali nad nepodstatnými detaily mávnout rukou, a partnerovi dovolili, aby si dělal, co chce.

Kozoroh

Počítejte s tím, že se kolem vás bude motat spousta lidí, kteří mají pocit, že vám mohou beztrestně mluvit do života. Naštěstí máte partnera, který ve vašem životě funguje jako spolehlivá hradba. Všem radilům dá jasně najevo, že se starají zbytečně, protože on vám věří. Bude to pro ně dost šok. Věděli, že vás má rád, ale takovou podporu opravdu nečekali.

Vodnář

Nadšení pro nový vztah s novým člověkem vás rychle přejde. Uvědomujete si, že ho ani trochu neznáte. Musíte se s tím učit komunikovat naprosto jinak, než jste komunikovali s vaším dřívějším partnerem. Zatím mezi vámi ještě funguje erotické jiskření, ale vy si už teď velice dobře si uvědomujete, že jde o něco, co jako základ dlouhodobého vztahu zdaleka nestačí.

Ryby

Když miláček chce, abyste ho doprovodili na nepříjemné jednání nebo dokonce k lékaři, dobře ví, proč to dělá. Je mu jasné, že s vámi za zády bude mít podstatně více odvahy a méně obav o výsledek. Když se vám všechno podaří podle přání, měli byste to taky náležitě oslavit. Co kdybyste vybočili z obvyklého denního programu a zašli si spolu na opravdu dobrý oběd?

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA