Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 09. týden (25.2.2019 - 3.3.2019)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Nepřemýšlejte o tom, co v lásce změnit. Bude lepší, když se zaměříte spíše na to, co je ve vašem vztahu dobré a co byste měli zachovat. Nezapomínejte zejména na smysl pro humor. Vzhledem k Merkuru, který prochází vaším sektorem tajemství, byste však zvážit, zda se chcete partnerovi svěřovat se svými předchozími láskami. Kdyby se vám podobné řeči podařilo zahrát do autu, bylo by to po všech stránkách lepší.

Býk

Když s vaším partnerem není řeč, je to sice nemilé, ale není to důvod k pochybnostem o kvalitě vašeho vztahu. Proměna jeho jednání s vámi nemá vůbec nic společného. Za vším jsou jen problémy, které musí řešit v práci. Navíc se od nich nedokáže odstřihnout a nechat je před domovními dveřmi. Dokud se to nenaučí, budete se muset s výkyvy jeho jednání smířit.

Blíženci

Už v pondělí se můžete těšit na zajímavé nabídky, které jsou s vaším partnerstvím ve spojitosti. Partner konečně docení váš intelekt a přijde na to, že byste spolu mohli začít podnikat. Vám se však tento nápad ani trochu nelíbí. Je vám jasné, že v momentě, kdy byste spolu začali pracovat, by všechno to krásné, co mezi vámi je, šlo velice rychle do háje.

Rak

Kromě lásky můžete s partnerem probírat i spoustu jiných záležitostí. Využijte k tomu úterního a středečního večera, kdy se dokážete na spoustě věcí bez problémů domluvit. Můžete mu klidně říct, že vás váš nynější neuspořádaný vztah už ani trochu nebaví. S tím, že byste chtěli svatbu, sami začínat nemusíte. Váš partner se chytí a pronese to nahlas dřív, než vy.

Lev

Uran, který se ve středu dostává do vašeho sektoru profese, a novoluní, které současně probíhá ve vašem sektoru sexu, vytvoří energii, která vás dostane do hodně obtížné situace. Když po vás vystartuje nadřízený, nebudete vědět, co dělat. Na jedné straně vás dotyčný nepochybně přitahuje. Na druhé si ale uvědomujete, že vztah, který byste s ním navázali, by byl hodně riskantní, a proto ho odmítnete.

Panna

Pokud se rozhodnete, že zachováte tradice a Popeleční středu využijete jako začátek postního období, které budete důsledně dodržovat, nebude překvapením konce. Miláček sám přijde s tím, že by rád následoval váš příklad a postil se spolu s vámi. Neptejte se ho, co ho k tomu vede. Pokud je to důležité, stejně to nevydrží a o své důvody se s vámi ještě moc rád podělí.

Váhy

V pondělí, kdy Luna prochází vaším sektorem romantiky, se máte na co těšit. Partner si uvědomí, že si vás v poslední době všímá daleko méně, než je rozumné. Rozhodne se, že situaci co nejrychleji změní. Sami za sebe můžete říct, že se vám první kroky, které v tomto směru učinil, velice zamlouvají. Konečně máte pocit, že mu nesloužíte jen jako ozdobný doplněk, ale jako plnohodnotný životní druh.

Štír

Uran, který se ve středu nadobro dostává do vašeho partnerského sektoru, startuje sedm let, kdy budete v této oblasti zažívat až neskutečná překvapení. Jak by, tak partner se máte na co těšit. Pokud měl váš miláček dosud dojem, že jste ve vztahu vzácně vytrvalí a vaše jednání je naprosto předvídatelné, bude muset přiznat, že se mýlil. To, co s vámi zažije, nebude nudné ani omylem.

Střelec

Na lásku budete mít v tomto týdnu daleko více času, než obvykle. Nejdříve byste si ale měli vyřídit všechny pracovní záležitosti tak, abyste měli do čtvrtečního večera hotovo. Dokážete tak využít Lunu, která od čtvrtečního večera až do nedělního rána prochází vaším sektorem lásky a erotiky. Svého partnera dokážete o lásce ujistit tak, že o ní nezapochybuje ani teď, ani v budoucnu.

Kozoroh

Uran, který se ve středu dostává do vašeho sektoru lásky, vám do života přináší změny, s nimiž dosud nemáte zkušenosti. Najednou pochopíte, že vaše nová láska nemusí být tak lehce a neproblematicky zvládnutelná jako ty, které jste prožívali dosud. Váš nový vztah po vás bude chtít zásadní změny životních postojů. Naštěstí se jich nebudete obávat.

Vodnář

Novoluní ve vašem sektoru financí nemá sice podle obecného ponětí s láskou vůbec nic společného, ale vám může v této oblasti přesto pořádně zavařit. Když usoudíte, že člověk, který se kolem vás motá, chce svou lásku posílit poukazy na to, že se s ním budete mít po materiální stránce skvěle, zní to sice dobře, ale podléhat byste mu neměli. Máte dost rozumu na to, abyste věděli, že v lásce peníze roli nehrají.

Ryby

V úterý, kdy je ve vašem znamení Luna i Merkur, který se zde obrací do zpětného chodu, musíte miláčkovi věnovat i čas, který objektivně nemáte. Je to nutné. Jakmile usoudí, že jsou pro vás důležitější věci, než je právě on, půjde váš vztah velice rychle do háje. Kdyby se navíc v jeho okolí objevil někdo, kdo by čas na rozdíl od vás měl, byla by to vskutku konečná.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA