Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 32. týden (5.8.2019 - 11.8.2019)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Jsou lidé, s nimiž se sice můžete snažit vycházet a možná i žít, ale dařit se vám to nebude. V maličkostech i ve velkých věcech na sebe narážíte tak, že to společný život skoro znemožňuje. Vzájemná erotická přitažlivost však funguje naprosto skvostně. Možná by bylo lepší, kdybyste se dohodli, že budete bydlet každý zvlášť a občas si dopřejete vášnivé rande.

Býk

Jsou věci, na které nejste připravení, ale které musíte řešit hned teď. V pondělí, kdy se ve vašem znamení zastaví Uran, byste se měli domluvit, co, jak a v jakém pořadí uděláte. Berte to jako něco, čím stmelíte váš vztah. V pátek a v sobotu, kdy je Luna v Rybách, byste si měli vyrazit někam k vodě. I vy si občas zasloužíte den, kdy můžete myslet jen na sebe.

Blíženci

Ve čtvrtek, kdy se ve Vodnáři uskuteční úplněk, to bude stát za to. Obvykle vás z romantiky nikdo nepodezírá (a vy sami ji moc rádi nemáte) ale tentokrát neodoláte. Pokud jste už dlouho neabsolvovali noční procházku pod úplňkovým nebem, máte k tomu výjimečnou šanci. A člověk, kterého vyzvete, aby vás provázel, vám nedokáže odolat. Krásně si to užijte!

Rak

Na tradice dáte podstatně víc, než bývá obvyklé. Vám je jasné, že se musíte zúčastnit všech možných akcí, které jsou vaší rodině vlastní. Problém však bude s partnerem, který má dojem, že to s jejich dodržováním přeháníte. Možná byste ale opravdu měli rezignovat na tradice, vynesené z původní rodiny. Když místo nich začnete vytvářet tradice vlastní, bude to skvělé.

Lev

Pokud jste si našli partnera s dětmi, čekejte první zatěžkávací zkoušku. Než jeho ratolesti pochopí, že vztah, který máte s jejich rodičem, jeho lásku k nim nijak neohrožuje, bude to chvíli trvat. Nakonec vás však napadne něco, co vám pomůže najít společnou řeč. Výsledkem bude klidná a skoro až přátelská atmosféra, která přetrvá nejen tento týden, ale i celé prázdniny.

Panna

Sny ohledně lásky, která hory přenáší a která vám dá všechno, co jste dosud v životě postrádali, se mohou docela dobře splnit. Je jen potřeba, abyste po svém novém vztahu nevyžadovali víc, než je zdrávo. Dopřejte miláčkovi i sobě dost času, abyste se nejen sešli, ale i domluvili. Čím méně budete tlačit na pilu, tím budou perspektivy vašeho dalšího vztahu lepší.

Váhy

Ohledně lásky problémy nemáte (a kdybyste náhodou měli, rozhodně se jimi nestresujete). Znáte život a víte, že tam, kde jeden partner vynechá, se okamžitě najde druhý, který nastoupí na jeho místo. Vy si však při druhém výběru budete dávat pozor. Než si dotyčného necháte vstoupit do života a posléze do srdce, podrobíte ho mnoha náročným testům!

Štír

Než v pátek podlehnete mizerné náladě, v níž začnete partnerovi vyčítat naprosto všechno, dobře si to rozmyslete. Ještě opatrnější buďte v případě, kdy ho obviníte, že jenom utrácí to, co jste vy klopotně našetřili. Váš postřeh může být sice správný, ale nahlas ho říkat nesmíte. O sobě, o svém neustálém šetření a o tom, že si neumíte užívat života, abyste se dozvěděli víc, než by vám bylo příjemné.

Střelec

Neustále pospícháte tam, kde byste naopak měli zvolnit a přemýšlet. Počítejte s týdnem, kdy se budete rychle a lehce seznamovat a kdy bude všechno krásné, příjemné a zalité spoustou letního slunce. V neděli se však situace zásadně změní. Mars se dostane do Panny a vy na svém novém objevu uvidíte chyby, které jste dosud nevnímali a které vás přinutí k zamyšlení.

Kozoroh

V pondělí, kdy se Uran ve vašem sektoru romantiky zastaví, se budete tomu, co děláte, sami divit. Je možné, že hned ráno potkáte někoho, kdo na vás učiní neskutečně silný dojem. Bude tak intenzivní, že se rozhodnete, že se s dotyčným seznámíte, což se vám podaří. Pokud se celá událost odehraje v cizině, bude to trochu obtížnější, ale nakonec se vám to povede taky.

Vodnář

Ve středu a ve čtvrtek, kdy je úplňková Luna ve vašem znamení a kdy se Slunce s Venuší setkává ve vašem partnerském sektoru, zapomeňte na práci! Věnujte se jen sami sobě a svému miláčkovi. Když něco zanedbáváte v práci, nic zásadního se nestane. Když však bude mít váš miláček pocit, že zanedbáváte jeho, rázem uvidíte, jak vypadá skutečné peklo na zemi.

Ryby

Než se rozhodnete, zda a jak budete ve svém partnerském vztahu pokračovat, přemýšlejte. Bude lepší, když se alespoň na chvíli vrátíte do minulosti. Pokud se váš miláček v předchozích krizových chvílích osvědčil, opravdu není důvod, abyste si hledali někoho jiného. To, že se najde někdo, kdo vás bude lákat trochu víc, je věc jedna. A to, jak se k tomu postavíte, druhá...

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA