Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 39. týden (23.9.2019 - 29.9.2019)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Do středy, kdy se Merkur nachází ve vašem partnerském sektoru, si musíte dávat pozor na každé slovo. Zejména v úterý, kdy váš partner bude napružený sám od sebe, ho raději zbytečně neprovokujte. Vy mu pak sice budete vysvětlovat, že jste to tak nemysleli a že to vlastně byla jenom legrace, ale on vám stejně věřit nebude. Neriskujte zbytečné hádky!

Býk

Hlavně nevzpomínejte na to, co jste si říkali v době, kdy jste se ještě pořádně neznali. Sliby, které padly, byly velice romantické, ale s reálným životem mnoho společného neměly. Je potřeba, abyste se dokázali odstřihnout od minulosti a dívat se do budoucnosti. O víkendu, kdy je Luna v Kozorohu, pak můžete této budoucnosti dát konkrétnější obrysy. Tentokrát budou vaše sliby platit.

Blíženci

Pokud chcete někoho sbalit, nesmíte otálet. Největší štěstí, které budete v této oblasti mít, vás potká už v pondělí časně ráno. Když hned po probuzení zavoláte svému miláčkovi a vysvětlíte mu, že nemůžete dospat, protože se vám po něm stýskalo, začne vám tát rovnou po telefonu. A když se s ním odpoledne nebo večer sejdete naživo, zjistíte, že stihnul roztát úplně.

Rak

To, že je to s vaším miláčkem těžké, víte už dávno. V poslední době se však začíná chovat ještě nepředvídatelněji, než dřív. Každý den přichází nějaké zásadní překvapení. Občas dokonce přemýšlíte, zda by nebylo lepší, kdybyste se rozhodli, že ho necháte a půjdete si dál svou cestou. Podobné úvahy však velice rychle vzdáte. Znáte se a víte, že by vás život s někým normálním vůbec nebavil.

Lev

Jsou věci, které byste s miláčkem probírat neměli. Když mu začnete povídat o svých ctitelích, nebude to brát jako veselou historku, ale začne se o vás docela upřímně bát. Kdybyste mu však začali vysvětlovat, že si na vaše ctitele musí zvyknout, protože k vám neoddělitelně patří, bylo by to ještě horší. Začal by vás vnímat jako náfuku, pro kterého je ho škoda.

Panna

První polovinu týdne se vám podaří zvládnout, ale od čtvrtka výše čekejte samá překvapení. Postará se vám o ně nejlepší kamarád, který vám najednou začne vysvětlovat, že ve vás vidí něco víc. Problém není ani tak v tom, že se vám nelíbí, jako v tom, že jde o člověka, jehož erotické priority nesdílíte a sdílet nechcete. Musíte mu to však říct tak, aby se neurazil...

Váhy

Když se v pátek do vašeho znamení přesune Mars, přijdou životní zkoušky. Na jedné straně máte partnera, který pro vás hodně znamená, a s nímž ladíte. Na straně druhé se pak objeví někdo, kdo vás na první pohled zaujme, a o kom budete přemýšlet podstatně víc, než je zdrávo. Zbytek týdne proběhne v boji s pokušením. To, že nad ním zvítězíte, však zdaleka není jisté.

Štír

Nějak se nedovedete přemluvit, abyste svého miláčka brali dostatečně vážně. Když si vám na něco stěžuje, máte si z něj sklon dělat legraci. Ve čtvrtek se do vašeho znamení dostane Merkur a hrozí, že se vaše jednání ještě trochu zhorší. Pak se ale nesmíte divit, že vám partner řekne něco, co si za rámeček nedáte. A pokud začne vyhrožovat rozchodem, má to skutečně v úmyslu.

Střelec

Problémy s láskou nemáte a problémy z lásky si nepřipouštíte. Pořád si říkáte, že těch, co vás chtějí a co vás umí ocenit, je víc, než těch, kteří o vás nestojí. Zároveň dobře víte, komu máte svou pozornost věnovat a komu ji máte naopak upřít. Rozhodně se nebudete stresovat kvůli člověku, který vás nechce. Velice dobře víte, že to není problém váš, ale jenom jeho.

Kozoroh

To, že se se svým miláčkem hodně často neshodnete, pro vás není nic nového. Momentálně jsou však vaše spory ohnivější, než by se vám líbilo. Vy pak přemýšlejte, zda je to jen přechodná záležitost, nebo zda je to stav, který si vyžaduje vaši plnou pozornost. Pokud chcete situaci zvrátit a vrátit mezi vás dřívější harmonii, otálet nesmíte. Nebezpečí z prodlení je značné!

Vodnář

Ve čtvrtek, kdy Merkur vstupuje do Štíra, si dávejte pozor na pusu. I když máte pocit, že je nejvyšší čas, abyste miláčkovi řekli a vytkli všechno, čím vaše srdce přetéká, raději to nedělejte. Nedopadlo by to dobře. Z hovoru, který by mohl být docela konstruktivní a užitečný, by se stala zbytečně zraňující hádka. Když podobné snahy vzdáte, bude to lepší.

Ryby

Od pátku se můžete těšit na vyrovnané vztahy, plné lásky a erotických příslibů. Mars se dostává do vašeho sektoru vášní a vy si umíte jeho vliv náležitě vychutnat. Miláčkovi dáte najevo, že jste sice povahy romantické, ale to vám ve vychutnávání vášní ani trochu nepřekáží. Zvláště o víkendu dokážete s enormní elegancí z obojího namíchat opravdu vzrušující koktejl!

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA