Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 38. týden (16.9.2019 - 22.9.2019)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Všechno, co v lásce chcete, máte taky šanci získat. Své aktivity si však musíte vhodně načasovat. Zatímco v pondělí byste byli svým miláčkem bezohledně vmanévrovaní do role druhého rodiče jeho dětí, ve středu se všechno změní. Luna se dostane do velkorysého Lva a postará se, abyste mluvili především i o tom, jak si spolu budete život co nejintenzivněji užívat.

Býk

Pocit, že vy partnerovi v něčem zásadním ustoupíte a on to ocení, se vám bohužel nesplní. Spíše to vypadá na situaci, kdy vy ustoupíte a partner začne nahlas přemýšlet, že byste vlastně mohli uhnout ještě dál. Celý týden reagujete s dokonalou trpělivostí, ale v pátek se naštvete a sdělíte mu, že tak dál pokračovat nechcete a nebudete. Pak můžete čekat, zda dostane rozum, nebo zda bude i dál trvat na svém.

Blíženci

Způsob, kterým váš miláček jedná se svými rodiči, vám mnohé napoví. Přemýšlejte, zda byste i vy chtěli, aby tak jednou jednat s vámi. Pokud usoudíte, že vám za to žádné jeho kvality nestojí, uděláte dobře, když se seberete a co nejrychleji zmizíte z jeho zorného pole. Můžete se sice dozvědět, že si dostatečně nevážíte svého štěstí, ale to vám může být jedno.

Rak

Za to, že se vám do žádné akce, na které se má podílet partnerova rodina, ani trochu nechce, není nic divného. Pokud se však obáváte jedovatostí, které z jejich strany zazní, měli byste se na ně preventivně připravit. V sobotu odpoledne i v neděli pak po prvním signálu klidně přejděte do protiútoku. Všichni budou vaší reakcí tak překvapení, že se vám nakonec ještě omluví.

Lev

Slunce se konečně posunulo do Vah a vám se zásadně ulevilo. Těšíte se na dny, kdy se budete s miláčkem bavit i o jiných záležitostech, než jsou jen peníze, které nemáte, a investice, které opět nevyšly. Těšte se zejména na středu! Luna je ve vašem znamení a dá vaší komunikaci dokonalé vyznění. V lásce to bude prostě krásné a hlavně bez zbytečných problémů.

Panna

Pokud některého svého ctitele chcete odmítnout, musíte to udělat tak, aby se neurazil ani nenaštval. Než to však uděláte, přemýšlejte, proč ho vlastně odmítáte. Když vám zdravý rozum našeptává, že jde o někoho, s kým byste to měli alespoň zkusit, měli byste ho poslechnout. Neriskujte, že budete záhy litovat zmařené příležitosti, která se už nevrátí.

Váhy

Všechno, co mezi vámi a vaším novým objevem proběhne, byste si měli nechat jenom a pouze pro sebe. Počítejte ale se spoustou lidí, kteří jsou zvědaví. Ti se pak budou vyptávat i na to, do čeho jim podle vás nic není. Oba byste se měli s miláčkem domluvit, že jim na jejich dotazy odpovídat nebudete. Kdybyste se navíc dokázali odmítavě zatvářit, bylo by to ještě daleko lepší.

Štír

V pondělí, kdy je Luna v Raku, se umíte na svého partnera naladit způsobem, který vám vzájemné vztahy vyloženě osladí. Najednou zjistíte, že se nemusíte brát vážně, ale že se můžete tomu, co vám život přinese, s chutí zasmát. V pátek, kdy bude Luna ve vašem partnerském sektoru, si odpusťte veškeré flirtování. Zejména flirt s kamarádem by se vám vyplatit nemusel.

Střelec

V době, kdy se Slunce nachází ve vašem sektoru přátel, vás život postaví před velice zajímavé úkoly. Kamarádi usoudí, že je zbytečné, aby se vydali k psychologovi, protože vy jim podle jejich názoru posloužíte podstatně lépe. Navíc vědí, že si na ně uděláte čas a na rozdíl od unaveného profesionála jim nejen dobré rady, ale i jistotu, že se na každý problém najde řešení.

Kozoroh

V pondělí, kdy se Luna nachází ve vašem partnerském sektoru, si na svého miláčka musíte udělat čas. Musí vědět, že je pro vás tím nejdůležitějším člověkem na světě. Díky tomu, že si je vámi i vaší láskou jistý, dokáže odolat tlaku lidí, kterým se váš vztah nijak moc nelíbí. Ti se vás sice pokusí rozhádat, ale velice rychle zjistí, že veškerou energii vynaložili nadarmo, protože ani jeho ani vás nezlomili.

Vodnář

Než se rozhodnete, že veškerou svou energii věnujete získání někoho, kdo o vás evidentně nestojí, přemýšlejte. V takovém případě hrozí nebezpečí, že přijdete nejen o energii, ale hlavně o sebevědomí a chuť do života. Kdybyste usoudili, že život bez partnera bude lepší, než život s partnerem, který má pocit, že jste pro něj vlastně zátěží, bude to daleko lepší.

Ryby

Když vám miláček začne mluvit do toho, jak se oblékáte, dá vám to spoustu témat k přemýšlení. Můžete si vybrat, zda chce, aby vám to slušelo, nebo zda má strach, že svým zevnějškem připoutáte až příliš mnoho pozornosti. Může se však taky bát, že má pocit, že za oblečení, kosmetiku a jiné podobné záležitosti utratíte daleko víc, než si můžete dovolit.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA