Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 37. týden (9.9.2019 - 15.9.2019)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

V pondělí, kdy je Luna ve vašem znamení, si všechno, co se lásky týká, pořádně rozmyslete. Jakákoli změna může mít důrazný a nepříliš příjemný dopad. Zejména v pondělí večer, kdy Luna ve vašem znamení vytvoří kvadraturu s Plutem, hrozí, že byste mohli tlak, který na partnera vyvíjíte, zbytečně přehánět. Obvykle je trpělivý, ale tentokrát by se na vás opravdu a upřímně naštval.

Býk

Všechny aspekty, které na vás v tomto týdnu působí, lze až do neděle hodnotit jako pozitivní. Garantují, že se vám bude dařit v lásce i ve všem ostatním, do čeho se jen pustíte. V neděli, kdy se dostanete pod vliv kvadratury mezi Merkurem a Saturnem, byste však měli být opatrní. I pravdu, která je podle vašeho názoru zřejmá a jednoznačná, musíte miláčkovi dávkovat způsobem, který dokáže v klidu snášet.

Blíženci

Když vám miláček tvrdí, že byste si na něho měli udělat víc času, ho musíte v klidu vyslechnout. Později byste se měli nad jeho slovy zamyslet a uvažovat, zda nemá náhodou pravdu. Pokud chcete své chyby napravit, máte na to dostatek času. V pátek a v sobotu, kdy je Luna ve vašem znamení, mu dejte najevo, že žijete jen pro něj. Pozitivní odezva je zcela jistá!

Rak

Stacionární Saturn, který se nachází ve vašem partnerském sektoru a který v neděli navíc vytvoří kvadraturu s Merkurem, vám partnerský život zásadně komplikuje. Miláček má pocit, že vám má právo mluvit do života, což se vám ani trochu nelíbí. Pak se musíte rozhodnout, jeho podmínky přijmete, nebo zda to jeho postoj vezmete jen jako signál k pořádné hádce.

Lev

Na partnerovy rodiče a jiné příbuzné myslíte daleko intenzivněji a hlavně soustavněji, než váš miláček. Pokud se jedná o nějaké rodinné výročí, seženete jim dárky, naplánujete setkání a ještě miláčkovi vysvětlíte, že má zvednout telefon a příbuzným alespoň zavolat. Problém je v tom, že si miláček na vaši péči zvykl tak, že naprosto odmítá fungovat samostatně.

Panna

Stacionární Saturn, který se ve středu zastaví ve vašem sektoru lásky a romantiky, vám životními kartami pěkně zamíchá! Pod jeho vlivem začínáte přemýšlet o životní stabilitě a o tom, že byste na ni měli přece jen vsadit. Partner navíc zareaguje na váš návrh tak nadšeně, že se budete cítit jako Ježíšek, který mu hodně předčasně nese jeho vytoužené vánoční dárky.

Váhy

První dojem, který na vás nově poznaný člověk udělá, bude určující a rozhodující. Později vám sice kamarádi začnou vysvětlovat, že jste dotyčného soudili až příliš tvrdě, ale vy budete přesto trvat na svém. Dobře víte, že ve dnech, kdy Venuše prochází vaším znamením, funguje vaše intuice v životě naprosto stoprocentně a v tom, co se týká lásky a citů, ještě dvakrát lépe.

Štír

Než se rozhodnete, že svůj nový objev začnete svádět způsobem, který se vám u každého jeho předchůdce náležitě osvědčil, měli byste se zastavit. Předem si uvědomte, že nový člověk, který se ve vašem životě objevil, se kategorii každých silně vymyká. Pokud u něj chcete uspět, je potřeba, abyste si pro něj taky vymysleli speciální taktiku. Opravdu si ji zaslouží.

Střelec

Čím více práce budete v pátek a v sobotu mít, tím je to pro vás lepší. Alespoň se vyhnete zbytečným stresům, o které by se staral váš miláček. Svou situaci by vám popsal tak, že byste měli pocit, že se celý jeho život totálně hroutí. Až později byste pochopili, že si to, co se děje, silně přibarvil a že to ve skutečnosti není zdaleka tak zlé, jak se vám snaží namluvit.

Kozoroh

V jednání svého miláčka logiku nehledejte. Stálo by vás to spoustu energie a času, ale stejně byste na konci zjistili, že mu vůbec nerozumíte. Bude daleko lepší, když se smíříte s tím, že vedle sebe máte partnera, který funguje jako dokonalá protiváha vašeho racionálního přístupu k životu i k lásce. Navíc vám dojde, že kdybyste ho neměli, ani byste se nezasmáli...

Vodnář

O tom, jak řešit své partnerské problémy, se s kamarády raději nebavte. Z jejich rad byste si nic neodnesli. Vaši kamarádi mají zcela jiné zkušenosti, než máte vy. Jejich život a požadavky, které na partnera mají, jsou navíc založeny na zcela odlišné platformě. Bude daleko lepší, když se rozhodnete, že se obejdete bez rad a že si se vším poradíte vlastními silami.

Ryby

V neděli, kdy vaším partnerským sektorem prochází Luna, máte naštěstí dost času. Když si s vámi bude chtít miláček povídat, neuvažujte, proč zase otravuje, ale snažte se mu na jeho otázky smysluplně odpovídat. Z vlídné komunikace se pak vyvinou společné plány, které postaví vaši budoucnost na pevné základy. Jde o skvělou příležitost, kterou využít prostě musíte.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA