Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 40. týden (30.9.2019 - 6.10.2019)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Pokud se potřebujete s miláčkem domluvit na něčem, na čem vám opravdu záleží, je potřeba, abyste svou aktivitu vhodně načasovali. Nejlepším dnem je pondělí (a možná ještě úterní dopoledne), kdy je Venuše ještě ve vašem partnerském sektoru. Její energie zmírňuje vaše jednání tak, že nemáte tendenci zbytečně tlačit na pilu a nutit miláčka k něčemu, co nechce a o co nestojí.

Býk

K náznaku pozitivních změn ve vašem partnerském vztahu dojde už v úterý. Venuše se přesouvá do vašeho partnerského prostoru a vy si začínáte vychutnávat vzájemné porozumění. Ve středu večer, kdy se Venuše dostává do trigonu s Lunou, si navíc můžete s miláčkem užívat skutečnou idylu. Jeden druhému vycházíte vstříc a navíc se ani trochu neprovokujete.

Blíženci

Když se od miláčka dozvíte, že něco nejde, není to fakt, ale výmluva. Snažte se ho přímět, aby se zamyslel a snažil se svůj přístup k životu změnit. Když to nepůjde jinak, slibte mu ze své strany co nejintenzivnější pomoc. Bude překvapený tak, že vám všechno odsouhlasí. Navíc se můžete těšit na spolupráci, která váš už tak dost pevný vztah velice zintenzivní a prohloubí.

Rak

Ve čtvrtek a v pátek, kdy je Luna v Rybách, si konečně najdete čas, abyste si s miláčkem promluvili. Bude to velice zajímavý zážitek. Navíc se dočkáte chvíle, kdy si partner přestane z vašich duchovních potřeb dělat legraci, ale pochopí, že jsou pro vás opravdu důležité. Dokonce slíbí, že se s vámi vypraví na místo, které je pro vás v tomto směru důležité, a které jste už dlouho chtěli navštívit.

Lev

S rodiči vašeho partnera je stále větší legrace. Nejdříve vám sdělí, že se s vámi nehodlají bavit, protože je neberete dostatečně vážně. Hned v pondělí však obrátí a začnou vás prosit, abyste pro ně něco udělali. Sami za sebe byste je nechali, aby si s tím poradili sami. Prosebným očím svého miláčka však neodoláte. Budete si kvůli tomu sice nadávat, ale pomoc jim slíbíte.

Panna

Občas máte pocit, že miláčkovi záleží na jiných lidech a jiných věcech podstatně víc, než na vás. Než mu to však začnete vytýkat, přemýšlejte, jak to skutečně je. O tom, že jsou v jeho životě jiní lidé, kteří jsou pro něj důležití, víte už dávno. Teď je jen potřeba, abyste to vzali na vědomí a pochopili, že blízký vztah k jiným lidem to, co je mezi vámi, ani v nejmenším neohrožuje.

Váhy

Jakmile miláček přijde s tím, že spolu budete sportovat, protože to už oba potřebujete, postavte se energicky proti. Nejde o to, že byste měli něco proti tomuto nápadu, ale o to, že o sport s ním ani trochu nestojíte. Neriskujte situaci, kdy vám bude zvýšeným hlasem vysvětlovat, že tan nesportovního jedince ještě neviděl, zatímco vy se budete cítit neskutečně hloupě.

Štír

O víkendu, kdy jste pod vlivem opozice mezi Venuší a Uranem, se musíte hlídat. Obvykle v hovoru rádi zdůrazňujete, že máte své city pod kontrolou a že vás překvapit nemohou, ale ve skutečnosti je to daleko složitější. Zejména v sobotu večer byste se mohli přesvědčit, že vás ani vaše pevná vůle před nečekanou láskou na první pohled a z toho vyplývajícími problémy nezachrání.

Střelec

I když jste povahy přirozeně netrpělivé a čekáte opravdu neradi, v tomto týdnu se vám to vyplatí. Šance na lásku novou, nebo alespoň pozitivní změny té, kterou máte, přijdou až o víkendu, kdy se Luna přesune do vašeho sektoru romantiky a lásky. Vy pak pochopíte, že je zbytečné, abyste se se svými city tajili. Svému vyvolenému to sdělíte na rovinu a skoro s pokorou budete čekat na jeho ortel.

Kozoroh

Když vás napadne, že byste se miláčkovi pohrabali v mobilu a zjistili, s kým a o čem si píše, musíte si to rychle a hlavně energicky zakázat. Když se do toho pustíte, budete se sami cítit velice hloupě. Kdybyste navíc v mobilu nic nenašli, cítili byste se ještě hůře. A kdyby vás při vašem šmejdění přistihl partner, byla by katastrofa už naprosto zničující!

Vodnář

V pondělí a v úterý, kdy je Luna ve vašem znamení, nepřemýšlejte nad miláčkem, ale nad sebou. Pokud usoudíte, že se vám váš vzájemný vztah už opravdu nelíbí, nepřemýšlejte, jak ho spravit. Nemělo by to cenu. Bude lepší, když začnete přemýšlet o jeho definitivním ukončení. Uvědomte si, že čas rychle plyne a vy o něj přicházíte s člověkem, k němuž vás už vlastně nic nepoutá.

Ryby

To, že vás někdo pořád dokola ujišťuje o své lásce, vás spíše odradí, než že by vás to k němu přitáhlo. Sami za sebe byste dali přednost decentnějšímu projevu. Pocit, že vás do vztahu někdo nutí, vás rozčiluje už úplně. Kdyby ale měl váš vyvolený rozum a předstíral nezájem tak, aby se karta otočila a snažit se museli vy, bylo by to daleko lepší. Konečně byste pochopili, co pro vás znamená!

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA