Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 12. týden (16.3.2020 - 22.3.2020)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Když vám miláček začne vysvětlovat, že něco naprosto nejde, nehádejte se, ani se mu nesnažte vlastním příkladem ukázat, že se mýlí. Když budete myslet dál, než na dva kroky dopředu, pochopíte, že se vás snaží dostat do situace, kdy vaše trpělivost nevydrží a kdy práci uděláte za něj. To je však radost, kterou mu nesmíte v žádném případě dopřát.

Býk

O překvapení se vám nepostará ani tak miláček, jako jeho klasicky a tradičně založení rodiče. V sobotu hrozí, že se s vámi začnou bavit o svatbě a jen tak mezi řečí přiznají, že vám ji rovnou začali zařizovat. Když jim řeknete, že o nic takového nestojíte, skoro se urazí. Oni vám chtějí ušetřit práci a námahu, a vy jejich dobrou vůli oba svorně opovrhujete!

Blíženci

V pondělí, kdy jste pod vlivem Luny z Ryb, zacházejte se svým miláčkem pokud možno ohleduplně. Potřebuje to. Dále by bylo dobré, abyste si preventivně nacvičili obdivné pohledy, které budete jeho směrem vysílat. To, že byste si z něj utahovali, nebo mu dokonce dali jasně najevo, že ho neberete vážně, udělat nesmíte. Nikdy by vám to neodpustil.

Rak

Váš partner je sice skvělý, ale přesto má své mouchy. Potíže začnou ve chvíli, kdy si dovolí zkritizovat vaše společné děti. Tím ve vás spolehlivě probudí dosud spícího draka. Rozpovídáte se tak, že s údivem zjistíte, že jste mu řekli daleko víc, než jste původně chtěli. Mimo jiné ho ujistíte, že dobré vlastnosti mají děti po vás, zatímco ty špatné na ně přešly z něj a z jeho rodiny.

Lev

Než se rozhodnete, že dáte svému nezdárnému partnerovi ještě jednu šanci, přemýšlejte. Když k sobě budete upřímní, přiznáte, že se z jeho chování v poslední době stává skoro zvyk. Partner nejdříve něco provede, pak se omluví, vy mu odpustíte a život půjde dál. Opravdu jste si jistí, že vás takový život bude bavit třeba za dalších deset nebo ještě více let?

Panna

V pondělí, kdy jste pod vlivem sextilu mezi Venuší a Neptunem, se v lásce těšte na zážitky opravdu zajímavé. Poprvé po dlouhé době dáte přednost soukromému životu před prací. Sami si to zdůvodníte tím, že v práci můžete výkony, které jsou potřeba, podávat jen v případě, kdy máte v pořádku soukromí. A právě proto práci vypustíte a začnete vylepšovat vztahy.

Váhy

Ve vztahu byste se měli chovat jako krizoví manažeři. Oddělte to, co je podstatné, od toho, co podle svého názoru můžete klidně vynechat. Zároveň byste měli soustředěně poslouchat argumenty svého partnera. Bylo by dobře, kdybyste se nad nimi zamysleli. Kdybyste přiznali, že občas může mít pravdu a vy se můžete mýlit, byl by to zásadní a prospěšný krok vpřed.

Štír

To, že vám ctitel říká, že je volný a že si spolu tedy můžete klidně začít, ještě neznamená, že to tak opravdu je. Klidně se ho zeptejte, zda o tom, že se rozešli, ví i jeho partner. Když se začne vykrucovat a vysvětlovat, že je to věc, která se přece nedá uspěchat, měli byste zařadit co nejrychleji zpátečku. Citových karambolů jste prožili už dost a další nepotřebujete!

Střelec

Než si najdete partnera, s kterým byste opravdu chtěli být a popřípadě i zestárnout, bude to chvíli trvat. Seznam vlastností, které by takový člověk měli podle vašeho názoru mít, je téměř nekonečný. Navíc byste byli ještě moc rádi, kdyby byl pohledný tak, že by vám ho všichni záviděli. Pokud někoho takového opravdu objevíte, můžete to bez přehánění hodnotit jako zázrak!

Kozoroh

Pocit, že byste se měli s partnerem domlouvat a v kritických chvílích mu ustupovat, není tak úplně na místě. Bude lepší, když se vůči miláčkovi vymezíte a budete trvat na svém. Partner potřebuje vědět, že se ho nebojíte a že vás ani příslibem ztráty své přízně nevyděsí. Znáte život a víte, že je občas lepší, když člověk žije sám, než když je s někým, s kým ho život netěší.

Vodnář

V neděli, kdy je Luna ve vašem sektoru lásky a romantiky, si dopřejte klid a pohodu. Nic neplánujte, do ničeho nového se nepouštějte. Místo toho si najděte čas, který si s partnerem dáte navzájem. Povídat byste si měli nejen o tom, co máte, ale hlavně o tom, o čem sníte a co byste rádi zažili. S údivem zjistíte, že alespoň některé ze snů máte společné. Navíc jsou docela uskutečnitelné.

Ryby

Na to, že miláčkovi vidíte celkem bez problémů skoro až do žaludku, jste už zvyklí. V pondělí však v tomto ohledu zažijete něco, čím překvapíte sami sebe. Budete jasně vědět, co vám miláček chce říct a dokonce mu pomůžete najít vhodná slova. To, co vám pak nahlas řekne, vás ujistí, že jste si v něm konečně vybrali člověka, který myslí nejen na sebe, ale především na vás.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA