Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 27. týden (29.6.2020 - 5.7.2020)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Neustále přemýšlíte, co děláte v životě špatně, a neustále si nedokážete vysvětlit, že vlastně vůbec nic. Až o víkendu vám dojde, že váš hlavní problém tkví ve vaší záchranářské povaze. Pořád si vybíráte lidi, kteří v životě klopýtají od průšvihu k průšvihu, a snažíte se je zachraňovat. Kdybyste si uvědomili, že je to tvrdá práce, která užitek nenese s mizerným výsledkem, bude to hned lepší.

Býk

O tom, že cesta k partnerovu srdci prochází žaludkem, nepochybujte. Máte to vyzkoušené a životem mnohokrát potvrzené. Tentokrát však pochopíte, že si stejným způsobem můžete získat i srdce jeho rodičů. Když jim v rámci státního svátku a tím i volna nabídnete vámi vlastnoručně připravenou krmi, pochopí, že si jejich milované děťátko vybralo opravdu dobře.

Blíženci

O všechno nové a zajímavé (ať už je to dobré, nebo špatné), byste se měli s miláčkem podělit. I když jsou to věci zdánlivě nepodstatné, potřebuje je vědět. To, co se vám stalo, mu kromě jiného vysvětlí i vaše nálady a jinak nevysvětlitelné psychické posuny. Pak bude vědět, že se nezlobíte na něj, ale že za vaši mizerné rozploužení může okolní svět, který si vás dostatečně neváží.

Rak

To, že máte svého partnera rádi, ještě neznamená, že mu budete ustupovat pokaždé, kdy ho to napadne. Nevyplatilo by se mu to zejména ve středu, kdy jste pod vlivem kvadratury mezi Merkurem a Marsem. Pak musíte miláčkovi třeba i dost ostře vysvětlit, že opravdu nejste na světě od toho, abyste plnili každé jeho přání a na své vlastní požadavky přitom zapomínali.

Lev

V úterý a ve středu, kdy Luna prochází vaším partnerským sektorem, se musíte změnit v rozumného a velice bdělého pozorovatele. Když vám miláček na přímý dotaz odpoví, že mu nic není, můžete si být jistí, že mu naopak je. V takové chvíli pak nesmíte ve vyptávání polevit. Miláček sice říká, že se nic neděje, ale skutečnost je jiná. Na chvíli, kdy s vámi začne o tom, co se děje, mluvit, se vyloženě těší.

Panna

Jde o týden, kdy si můžete bez nejmenších výčitek svědomí užívat domácího poklidu a ničím nerušené spolupráce. Všechno, do čeho se s miláčkem pustíte spolu, dopadne naprosto skvostně. Zároveň se můžete těšit na plány, které jen tak mezi řečí začnete spojenými silami vytvářet. S údivem zjistíte, že partner se sice vyjadřuje jinými slovy, ale v reálu má stejné sny jako vy.

Váhy

Když vaše dospívající děti přijdou s tím, že s vámi nikam nepojedou, protože mají svůj vlastní program, zbytečně se nerozčilujte. Berte to jako přirozenou etapu životního vývoje. Když se trochu zklidníte, můžete v tom začít hledat i nepochybné světlé stránky. Třeba vám dojde, že vás čekají dny, kdy na sebe budete mít s partnerem čas a kdy si užijete nové líbánky.

Štír

Pocit, že vám partner nerozumí, není tak docela na místě. Především se zamyslete nad způsobem, kterým s ním komunikujete. Pokud si myslíte, že člověk, který vás má rád, musí automaticky číst vaše myšlenky, je to omyl. Zkuste s ním mluvit jasně a jednoznačně a uviďte, co to udělá. Zejména ve čtvrtek a v pátek byste mohli tímto způsobem dosáhnout nemalých pokroků!

Střelec

Než se domluvíte na programu na tento týden i na zbytek prázdnin, bude to chvíli trvat. Zatímco vy toužíte po poznání co největšího počtu míst, na kterých jste ještě nebyli, váš miláček by byl ze všeho nejspokojenější doma a v klidu. Kdybyste se domluvili na nějakém rozumném kompromisu, bylo by to skvělé. Pár dní, které strávíte doma, vám vůbec neuškodí!

Kozoroh

Váš vztah není zdaleka nový, ale vy se na něj dokážete nově podívat. Zjistíte, že je ve skutečnosti daleko lepší, než jste si dosud mysleli. Partner je spolehlivý a i vy se snažíte, aby mohl být s vaším společným životem po všech stránkách spokojený. Když zjistíte, že se i po té době, co jste spolu, pořád ještě těšíte na dovolenou, bude to pro vás oba to nejlepší vysvědčení.

Vodnář

V úterý a ve středu, kdy se Luna nachází ve vašem znamení, se musíte prosazovat. Zároveň však musíte dávat pozor, abyste to s tlakem, který vyvíjíte na svého partnera, nepřehnali. Nic nelámejte přes koleno, ale snažte se, aby všechno probíhalo povlovně a bez zbytečného stresu. Kdybyste se na všem, co zamýšlíte, dokázali s partnerem domluvit tak, aby ani jeden z vás neměl pocit prohry, bude to super.

Ryby

V době, kdy Slunce prochází Rakem, máte enormní svobodu jednání. Můžete se zabývat plány na svůj další život a těšit se na všechno, co vás čeká. Do cesty vám přijdou zajímaví lidé i zajímavé nabídky. I tak je ale potřeba, abyste dbali na partnerskou vyrovnanost. Miláček musí vědět o všem, co se ve vašem životě děje. Navíc musí mít jistotu, že nic, ale opravdu nic nerozhodnete za jeho zády!

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA