Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 23. týden (1.6.2020 - 7.6.2020)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Počítejte s daleko větší únavou, než je v této době obvyklé. Pak byste si měli odpovědět, zda je to jen záležitost fyzická, nebo zda za vším není váš duševní stav. Zamyslet byste se měli i nad podobou svého vztahu a hlavně nad tím, co vám dává. Pokud zjistíte, že vy do jeho rozvoje investujete podstatně víc, než váš partner, je něco špatně.

Býk

V pondělí, kdy je Luna v Kozorohu, se zamyslíte nad budoucností vašeho vztahu. Miláčka do svých úvah raději nezasvěcujte. Měl by pocit, že ho nutíte k něčemu, do čeho se jemu alespoň zatím nechce. Kdybyste mu však dali najevo, že na jeho lásce netrváte, protože je váš život dostatečně zajímavý a vzrušující i bez ní, mohl by svůj názor rázem změnit. Pak by se karta obrátila a začal usilovat on o vás!

Blíženci

Jste moc rádi, že se máte. Ve svém miláčkovi jste konečně našli životní oporu. Navíc se můžete těšit na spoustu společně strávených chvil. I kdybyste měli šanci na společnost někoho, kdo je opravdu zajímavý, dáte přednost svému partnerovi. Velice dobře si uvědomujete, že jste v něm našli člověka, s nímž dokážete bez problémů mluvit i mlčet.

Rak

Řeči o tom, kde a s kým viděli vašeho bývalého partnera, vás vůbec nezraňují a ani trochu vám nevadí. Naopak jste rádi, že se po vašem rozchodu otřepal a našel si někoho, s kým je mu dobře. Svým informátorům to snad raději neříkejte. Nevěřili by, že to, co říkáte, myslíte vážně a že vůbec nežárlíte. Čím více byste jim vysvětlovali, že to tak opravdu je, tím méně by to akceptovali.

Lev

To, že je miláček naštvaný, je sice nemilé, ale vás to z míry nevyvede. Zdvořile se ho sice zeptáte, co se děje, ale tím to taky skončí. Když vám chce odpovědět, na jeho informace se soustředíte a dokonce se snažíte přijít na nějakou radu. Když mluvit nebude, podruhé se nezeptáte. Znáte ho a víte, že přijde čas, kdy začne mluvit s chutí, sám od sebe a hlavně dobrovolně...

Panna

Opět se přesvědčíte, že v každém vztahu nastanou chvíle, kdy musíte partnerovi říct něco, o čem je vám dopředu jasné, že se mu to líbit nebude. Měli byste to udělat hned v pondělí, kdy je Luna v Kozorohu a kdy budete mluvit tak, aby vás miláček bral vážně a ještě nad vašimi slovy i přemýšlel. Když vám nakonec řekne, že je rád, že vás má, budete se skoro vznášet.

Váhy

Pod vlivem okolností začínáte měnit názory, které jste dosud na lásku a na partnerský vztah měli. Dokonce usoudíte, že opravdu nemusíte o svém miláčkovi a jeho tajemstvích vědět všechno. To, že byste ho šli špehovat nebo se hrabali v jeho poště či v mobilu, vás ani nenapadne. Bylo by to jednání, které by ohrozilo vaši důstojnost a připravilo vás o sebevědomí...

Štír

V lásce dávejte kromě jiného důraz i na to, co vám radí intuice. Pokud vám říká, že byste měli svého miláčka respektovat a zbytečně se s ním nehádat, měli byste to udělat. Nedovolte, aby se mezi vás vrátily staré konflikty, které jste už považovali za vyřešené. Nakonec sami sobě slibte, že si víkend zařídíte tak, aby vám kromě všeho ostatního zbyl čas i na miláčka.

Střelec

Štěstí v lásce vás čeká na místě, kde byste s ním nikdy nepočítali. Seznamovat se budete za okolností, které byste sami označili jako hodně nezvyklé. Navíc narazíte na člověka, který se vám sice ani trochu nelíbí (o tom, že by připomínal vašeho vysněného hrdinu či krásnou vílu nemluvě), ale zase vás velice silně přitahujte. Není tedy divu, že z toho máte v hlavně pořádný zmatek...

Kozoroh

Pokud jste se dosud cítili sami, na nějakou zásadní změnu to nevypadá. Potíž je v tom, že vám to pomalu, nicméně jistě přestává vadit. Občas dokonce usoudíte, že než mít vztah, jaký mají někteří vaši kamarádi, je samota vlastně pozitivní a přínosná. V pátek a v sobotu, kdy se Luna nachází ve vašem komunikačním sektoru, se sice nějaký ctitel objeví, ale vy nedovolíte, aby z toho něco bylo...

Vodnář

To, že v lásce něco končí, zároveň znamená, že něco nového začíná. Vám je tento postoj vlastní, ale s miláčkem to bude obtížné. Naštěstí mu dokážete své stanovisko vysvětlit. Jednoduché to ale nebude. Na konci týdne si dokonce řeknete, že jste ještě nikdy nikoho tak intenzivně nepřemlouvali. Asi ho milujete daleko víc, než jste si dosud mysleli.

Ryby

To, že jste se rozhodli, že s partnerem uvolníte vazbu nebo se dokonce rozejdete, pro něj nic neznamená. Rozhodl se, že o vás bude bojovat a taky se do toho naplno pustil. Vás tím dost vyvedl z míry. Dokonce si říkáte, že se o vás tak intenzivně měl zajímat v dobách, kdy vám na tom ještě záleželo. Teď máte pocit, že se svou aktivitou přišel s křížkem po funuse...

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA