Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 18. týden (27.4.2020 - 3.5.2020)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Zejména o víkendu byste si měli uvědomit, že s city se neriskuje. Při Luně ve Střelci můžete mít sice pocit, že trocha žárlivosti neuškodí, ale tím to musí skončit. Když budete svému partnerovi vysvětlovat, že máte spoustu kamarádů opačného pohlaví a že se s tím musí smířit, dopadne to jinak, než chcete. Nebude vás přesvědčovat, že mu to nevadí, ale naopak vás ze svého života požene rychlostí téměř nadzvukovou.

Býk

To, že byste požadavky svého partnera nebrali vážně s tím, že vůbec nejsou podstatné, vás nesmí ani napadnout. Ve chvíli, kdy váš miláček zjistí, že ho neberete dostatečně vážně, propadne mizerné náladě. A vy si můžete být jistí, že se už teď v jeho blízkosti pohybuje někdo, kdo pochopí, že se mu k jeho získání naskytla příležitost vpravdě skvělá. O tom, že jí využije, nepochybujte!

Blíženci

Rande, na které jste se těšili a které mělo korunovat krásný prodloužený víkend, dopadne zcela jinak, než jste počítali. Člověk, který se vám dosud zamlouval a zdál se vám zajímavý, se náhle změnil v otravu nejvyšší kategorie. Vy pak můžete přemýšlet, zda jste ho špatně odhadli, nebo zda jste sami a dobrovolně zavírali oči před signály, které by vás za jiných okolností přinutily k přemýšlení.

Rak

K aktivitě se rozhodnou lidé, kteří vás nemají rádi a kteří chtějí rozhodit váš vztah. Budou se o to snažit způsobem, který vy sice vnímáte jako naprosto průhledný, ale na který může váš životní druh naletět. Bude dobré, když hned na začátku týdne začnete nenápadně vzpomínat na všechny podrazy, kterých se vůči němu kdy dopustili. Osvěžení paměti mu neobyčejně prospěje.

Lev

Na to, že sny většinou tvrdě narážení na realitu, jste si zvykli a taky jste se s ním dokázali smířit. Teď však přichází změna. Od pátku do nedělního poledne, kdy je Luna ve vašem sektoru lásky a romantiky, se máte šanci přesvědčit, že to může probíhat i naopak. Skoro by se dalo říct, že realita, kterou prožíváte, je tak krásná, že sny po všech stránkách předčí.

Panna

Ve vašem případě opravdu platí, že by si člověk měl dávat pozor na to, co si přeje, protože se mu to může splnit. Když se kolem vás v pondělí začne motat člověk, o kterém jste dosud jen snili, uvědomte si, že si vás všiml díky energii kvadratury mezi Venuší a Neptunem ve vašem partnerském sektoru. Je tedy celkem jasné, že on má o vás a vy o něm představy, které jsou sice krásné a vzrušující, ale které si vzájemně splnit nedokážete.

Váhy

Je potřeba, abyste se s partnerem dokázali domluvit i na tom, co vám jindy činí zásadní potíže. Nebude to vůbec obtížné. O domluvu totiž stojíte oba a oba si uvědomujete, jaký problém by vznikl, kdybyste na sebe zbytečně naráželi. Pozor si v této oblasti dejte zejména v pondělí a v úterý, kdy je Luna ve vašem znamení a kdy máte tendenci vybuchnout dřív, než je zdrávo.

Štír

To, co mezi vámi a vaším novým objevem vzniká, neberte pouze jako hru nebo jako něco, k čemu můžete přistupovat lehkovážně. Ve čtvrtek můžete ale využít úplňku ve svém znamení a nenápadně se snažit zjistit, co od vás očekává. Když zjistíte, že naprosto klasický vztah, který logicky vede k soužití a k založení rodiny, budete najednou na samém prahu ráje...

Střelec

To, že jste se s partnerem rozešli, není sice příjemné, ale přesto je potřeba, abyste to vzali na vědomí a vnímali to jako hotovou věc. Představa, že na ulici odchytíte jeho nového partnera a vytnete mu pár facek, může být sice lákavá, ale k realizaci dojít nesmí. Při takové akci byste ztratili svou důstojnost. Pak byste logicky dospěli do stavu, kdy byste si přestali vážit sami sebe.

Kozoroh

To, co se o vás a o vašem dosavadním milostném životě říká, vám sice může lichotit, ale to je asi tak všechno. S pravdou to nemá vůbec nic společného. Vyjdete z toho jako člověk, který střídá partnery, s nimiž se při prvním nedorozumění rozchází. To, že vám připadá nepoctivé pokračovat ve vztahu, který ani jednomu z vás nic neříká, nikoho z vašich kritiků ani nenapadne.

Vodnář

Jsou věci, které byste měli ve vztahu respektovat, i když se vám moc nelíbí. Když zjistíte, že má před vámi partner nějaké tajemství, nesnižujte se k tomu, že budete pátrat v jeho poště a projíždět mu mobil. Bude lepší, když se ho zeptáte přímo. Zní to sice skoro jako zázrak, ale to, co vám řekne, vám bude naprosto stačit. Potřebné informace dostanete a další nepotřebujete.

Ryby

I když vám v pondělí poleze miláček spolehlivě na nervy, nic mu neříkejte a hlavně mu nic nevyčítejte. Když vydržíte do čtvrtka, kdy na vás začne působit sextil mezi Merkurem a Neptunem, zjistíte, že se situace nějakým zázrakem sama od sebe srovnala. Domluvíte se na všem, na čem se domluvit potřebujete. A když vám slova přestanou stačit, začnete se líbat!

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA